Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KiruHoshino
csendes tag
Van egy Torchlight 1 és 2x Rome Total War Gold-om cserére. Akit érdekel küldjön p.ü-ben ajánlatot.
Kellemes napot.
-
albert8
veterán
MW3 DLC van esetleg valakinél elfekvőben?
-
DeadBullet
tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Privi akart lenni....
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
po1son
addikt
Jelen lévő cserék!
steamgift:
Bullstorm
Railworks 3: Train Simulator 2012 Deluxe
Dead Space 2kulcsok:
Company of Heroes
Shadowgrounds
Shadowgrounds Survivor
Men of War: Vietnam
Unreal Tournament 3: Black EditionAjánlatokat priviben!
-
Vasinger!
nagyúr
F.E.A.R. 3-at cserélnék, akit érdekelne, írjon!

-
Źşë'
addikt
aktivált már be valaki dota2 cserélhető giftet steamen? arra lennék kíváncsi h ilyenkor ad e plusz példányokat?!
-
BioNiCMaN
addikt
Urak!
Létrehoztam egy új csoportot a Steam-en (néhányan már kaptatok is meghívót, így jelenleg 16-an vagyunk a csoportban), a Steamgifts-en történő felajánlásaim jóhelyre kerülése érdekében, mivel a legutóbbi sorsoláson sikerült egy "kívülállónak" - kihasználva a PH csoport nyíltságát - megnyernie a felajánlást. Ezt azóta szerencsére sikerült orvosolni (igaz lenácizott a steam-es oldalamon...
).A lényeg, hogy aki be szeretne kerülni ebbe a zárt csoportba, dobjon privátban egy linket a Steam-es profiljához, hogy küldhessem a meghívót.

Köszi a figyelmet.

-
Robokutya
senior tag
köszi rálesek
na ez nem jött be na mid egy kaptak egy nincsmailes regget

-
van nekem egy GTA 4 Completem és szeretnék egy Counter Strike Global Offensive-t cserébe , ha valakinek ez megfelel kérem írjon egy üzenetet

-
Robokutya
senior tag
srácok kérdés tud e valaki olyan oldalt ahol előfordulnak tf 2 kulcsok amikkel dobálóznak?
Azért kérdem mert steamgift fórumában véletlenül találtam egy kódot és még senki se aktiválta
kaptam egy csirkefejet
-
tupacamaru
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Nem, csak úgy bele a semmibe.

-
lostprophet
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Gondolom nem nekem írtad, nem?

-
tupacamaru
veterán
Space Marine, Mafia II kulcs??

-
lostprophet
aktív tag
Van egy LA Noire giftem cserére (nyertem Playblinken, de már végigjátszottam anno).
-
Sonja
nagyúr
Nation Red játékot cserélnék 2 db Just Cause 2. DLC-re (Black Market Boom Pack és Black Market Aerial Pack)!
-
Źşë'
addikt
érdekel valakit egy Borderlands 2 Season Pass?! akit igen az pm me, részleteket ott írok
-
dzsuva
tag
Steam Inventory-m
Bármilyen ajánlat érdekel! Ajánlatokat privátban várom
-
KiruHoshino
csendes tag
Van egy felesleges Torchlight 1-em. Akit érdekel írjon egy ajánlatot.
Szép napot.
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
Valamelyik bundleban volt Syberia 2 (Build a Bundle talán), ezt keresem normális áron, vagy veszek érte egy Humble Bundle 6 alapcsomagot.
-
killer095
őstag
Valakit érdekel Planetside 2 Bétakulcs? (2db raktáron
) -
Sonja
nagyúr
Érdekel valakit egy Trine 1 kulcs?

-
killer095
őstag
Planetside 2 bétakulcsokat (3db) cserélnék tf2 és steam itemekre!
Érdeklődni privátban! -
a178
tag
Natural Selection 2 Gift van cserére. Érdeklődni PÜ-ben.

-
Robokutya
senior tag
Akkor most az ilyesfajta dologért nem sajnálja az illető az accját ha kizárják, én meg nem sajnálom azt a 60 70 100 pontot hogy ha megnyerem és nem kapom meg akkor kitiltatom a csókát

Igaz mostantól azé lesem a steamfiók létrehozási dátumát is és ha necces kerülöm.
De azt sem értem hogy a steamgiftbe való részt vételhez legalább 100 dolláros steamfiokkal kell rendelkeznie.. erre kidobja a lóvét vagy mi a rák, igaz arra felé 100 dolcsi smafú összeg.Ha ha most lestem a csóka lejárati idő előtt 10 perccel törölte a bejegyzését ekkora de mekkora..
-
Robokutya
senior tag
válasz
alratar
üzenetére
A másik érdekesség amit észrevettem ha valaki Call of Duty vagy más keményebb felajánlást tesz azonnal elkezdik a csóka fórumát fake beszólásokkal bombázni ? Ezt vaj azé csinálják hogy még véletlenül se legyen égbeszökő jelentkező rá, vagy csak a gecózás megy a többiek ellen akik szavaznának rá? Hogy lehet ellenőrizni egyáltalán ha nem giftes a felajánlás hanem kód akkor úgyse látom a csóka steam lapján. És ez a megnyilvánulás nem az első esetvisszatérő dolog.
-
Robokutya
senior tag
skacok kérdés
Steamgiften aki szavaz egy játékra és oldalgombos egere van annak mindíg 2 kattintásra megy vissza a főlistába?
Kezdem azt hinni hogy a 7 hónappal ezelőtt megnyert pack után valahogy engem mindig kihagy az oldal pedig leveszi a pontot és szavazott állapotba teszi a kiszemelt játékot
Már vagy az 1100-adik licitemen is túl vagyok és még a 100 darabos licitekbe se tesz be még véletlenül se
-
po1son
addikt
Jelen lévő cserék!
Bullstorm
Just Cause 2
2x Railworks 3: Train Simulator 2012 Deluxe
Men of War: Assault Squad
Dead Space 2TF2 cuccok
Kulcsok, 3xEarbuds, 2xBillajánlatokat priviben.
-
Pedro78
senior tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
En is a multkor neked csak nem reagaltal ra.
-
Delta×
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
mind 2 játék megvan :p de ha nem lenne meg akkor érdekelne
-
Delta×
senior tag
Call of Duty 4 Gift cserére vár
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Valaki?

-
Tomy Yayo
senior tag
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
errorcode06
üzenetére
A Portal 2 kuponnak nagyon tudnék örülni ajándékba
Sajnos (bár accountom régóta van), de még csak most kezdtem el igazán használni, és csak ingyenes játékom van eddig a rendszerben. Azt megkérdezhetem, hogy meddig használhatóak ezek fel (elég sokan írták itt, hogy van ilyen kuponjuk). Köszönök szépen 
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Tudom nem nagyon van "egy szinten", de 75-ös Trine kupont tudnék adni a most akciós Missing Linkért.
Akit érdekel, itt is kereshet privátban, illetve profilom.
Köszönöm.

-
lostprophet
aktív tag
Sacred Gold kulcsot keresek.
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
chewycl
tag
Van TF2höz egy eladó Unusual détective noir sapim bubbling effectel feketére festve, ha valakit érdekel.
Főként TF2 promo itemek és kulcsok érdekelnek. -
PunkZoli
aktív tag
dota 2 inviteot keresek, vagy 2-őt
-
Alien83
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
ok.

-
Alien83
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Csak viccelek, de ezzel nincs baj, ha nem árulod pénzért, márpedig nem árulod, az egy dolog hogy én azt adnám...vagyis trade-elnénk, játékot ft-ra.

Más:
Dead Space 2 origin-re van, ha valakit érdekel, és kellene cserébe, steam-ről egy Red Faction Guerilla ha valaki megvenné nekem, most csak 2.49 euro.
-
Alien83
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
200ft-ért nekem adod?

-
Alien83
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
olyan áron ahogy vetted?

-
kervantas
aktív tag
Cserélném:
Witcher 2 (gog.com)
Deus Ex Human Revolution (Steam)
Shogun Total War (Steam)
Dark Fall: Lost Souls (Steam)egy ME3 multiplayer menetért elvihető
:
Mass Effect 3 - Irda sniper rifle DLC(Origin) (hátha kell valakinek) -
tupacamaru
veterán
Homefront, Space Marine kulcsok esetleg valakinek, vagy mehet sorsolásra?

-
-=Vacsek=-
senior tag
keresek Dota 2 giftet
-
lostprophet
aktív tag
Numen: Contest of Heroes kulcsot adnék Sacred Gold kulcsért

-
Vasinger!
nagyúr
Akinek kéne STEAM-es Deus Ex Human Revolution az írjon egy PÜ.-t

-
7
addikt
válasz
kervantas
üzenetére
Attól, hogy formailag változtatsz rajta, még ugyanarról lenne szó. Mivel a konkrét tevékenységet, nem pedig a "tálalás" módját kifogásoljuk, ezért nem jelent különbséget, hogy beírod, vagy linkeled.
Röviden: nem.
És kérlek, ne is nagyon keress kiskapukat, mert nem szoktuk szeretni.
@válasz: Átfogalmaztam, mert én is éreztem, hogy erős lett a válaszom.

-
Vasinger!
nagyúr
Eladó Bioshock 2 megbízható helyről!
Ha érdekel írj

-
Visty
csendes tag
Üdv!
Az ismerősömet az alábbi magyar figura átscammelte: (unusualt megkapta, de ő már nem fizetett)
http://steamcommunity.com/profiles/76561198043722513/
Ismertebb nevei: BΔE NightSkyy, NightOwl, NightStar
Ismerőséhez vándorolt, hozzá: (vagy alt. acc, tök mind1, így ő is részes a dologban..)
http://steamcommunity.com/profiles/76561198046420593/
Nevek: $ Aron (HUN) $, Áron 1999 (HUN) stb.
Javaslom hogy kerüljétek velük a trade ablakon kívüli tradet.
-
Tibcee
tag
Spore (alapjáték) - gift eladó, cserélhető! - érdeklődni privátban
-
shrd
tag
Keresek Hitman Collection-t gift vagy kulcs formájában!
Akinek van, ajánlatát PM-ben várom!

-
albert8
veterán
Portal 2 75% off és steam community béta vihető
+ ha rédekel valakit
End of Nations Closed Beta
War Inc. Arsenal Bundle
Guild Wars 2 Beta -
darkling
tag
Sziasztok!
Plethora of Paradox games pakkból a Magicka Collection (Magicka, Magicka Vietnam, Magicka Wizard, Survival Kit, Magicka Caverns and Marshlands, Magicka Nippon, Magicka Final Frontier, Magicka Frozen Lake, Magicka Watch Tower, Magicka Robe Bundle) + Stars are left DLC és a Victoria II nekem nem kell. Cserealap a kívánságlistámról.
Plusz még mindig megvan a Braid + SMB + Lone Survivor kulcs is, szintén cserére.
-
ZsZso
Közösségépítő
Eladó IndieGala VI -ot vennék olcsón (Commandos csomag és Cargo érdekel, a többi nem igazán)
Emelett keresem őket:
- Puzzle Agent
- Ghost MasterIndie Gala 7 maradékból tudnék felajánlani értük:
- Reign: Conflicts of Nations
- Theatre of War 2: Africa 1943
- UFO: Afterlight
- King's Bounty: Armored PrincessPrivátban keress!
-
necroshine
tag
Van:
Portal 2
Dead SpaceÉrdekelne:
Borderlands, Torchlight 2, Walking Dead, Witcher
-
$p@rr0w
őstag
community betat ingye adok
-
albert8
veterán
Portal 2 75% off és steam community béta vihető
+ ha rédekel valakit
End of Nations Closed Beta
War Inc. Arsenal Bundle
Guild Wars 2 Beta -
Angelo69
senior tag
Társát keresi egy Portal 2 - 75% kupon .ami szeptember 14.-éig érvényes.
-
po1son
addikt
Steamgift:
Bullstorm
CIV 5 GOTY
Just Cause 2
Cities XL 2012
Railworks 3: Train Simulator 2012 Deluxe
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Men of War: Assault Squad
Left 4 Dead 2
Tropico 4: Steam Special Edition
Dead Space 2Kulcsok:
Shadowgrounds - steam kulcs
Shadowgrounds Survivor - steam kulcs
Unreal Tournament 3 Black Edition - steam kulcs
Men of War: Vietnam Standard Edition - steam kulcsTF2:
White Bill
Unusual Rimmed Raincatcher Orbiting PlanetsAjánlatokat püben.

Ami főleg érdekel mostanság tf2 cuccok, de meghallgatok minden ajánlatot.
-
Visty
csendes tag
válasz
cashback
üzenetére
Ami játék érdekelt, az már megvan, ill invben csücsül.

Félreértések elkerülése végett, ezeket bármiféle pénz beleölése nélkül hoztam össze, minimális kezdő tőkével (40es láda drop, aki tfezik tudja kb. mit ér), és fél évnyi tradek sorozatával. Ennél a mennyiségnél már igen gyakran cserélődnek a játékok ha az ember benne van a TF2 tradekben is. Gyakorlatilag napi 8-20 tf2 kulccsal nőhet az inv értéke. (ez kb. játékba: shogun2 [7-8] - arma2 [20-23]. Jobb napokon skyrim [25]. Egy kulcs 1.4$~)
És habár néhány dologból most kicsit tényleg overstockoltam, hosszútávon nyereséget hoznak, sőt, minél több ideig hagyom "állni" annál többet fog érni. (pl. l4d2 nyári sale előtt teljes áron jött-ment) -
GabN73
addikt
Még maradt 1-2 Portal 2-es kuponom (-75%, így ~ 1050 forint a játék). Ha valakinek kellene egy (vagy több) db, akkor szóljon!

Van 2 db Killing Floor guest passom is...
-
danih
veterán
Cserére vagy eladásra:
Darkness II (1.990), Walking Dead (2.990) -
Delta×
senior tag
Homefronthoz keresek mind 3 DLC-t !! TF2 refet illetve kulcsot adnék érte !!
-
Alien83
senior tag
800 ft-ért keresek Lara Croft GoL-t.
-
Qmi
tag
Tévedtem 30-ig jó.
-
Qmi
tag
Sziasztok van egy 75%-os Portal 2 kuponom ami 31-éig felhasználható. Kell valakinek ingyen vagy annál olcsóbban??

-
ayo
veterán
ezt irja: Gain access to the full season [5 episodes] of The Walking Dead by purchasing the Season Pass, which will act as your gateway to every episode of the game. Episode 1 and 2 are available immediately upon purchasing the full season; each of the remaining episodes of season one will be released periodically.
ha jol tudom most jon ki a kov es azert van akcio
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

)