Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
muszalas
friss újonc
#53:
Abban biztos vagyok, hogy az első szériának lesznek bajai.
Minden eszköznél ez szokott lenni. -
muszalas
friss újonc
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Csak találgatok.
De a szétszedés mindig a garancia elvesztését jelenti ez nem is kérdés.A ps4 és a one kontrollerekre még évek után se jellemző "normális" használat mellett.
De a wd40 a barátod.
Az x360-asomon legalábis segített. -
muszalas
friss újonc
Egyszerubb emmc kartyat legyartatni m2 fogalathoz majd az adott modelbe dugdosni mint tobb fele alaplappal szorakozni. Szerintem.
Ahogy voltak dom ssd-k is amik kb sd kartyak vagy pendriveok voltak sata foglalathoz.
Majd meglatjuk.
"All models use socketed 2230 m.2 modules (not intended for end-user replacement)"
Ez meg inkabb utal arra hogy nem lehet kiszedni mint arra, hogy milyen csatolo feluletbe lesz akasztva.
Igy lehet, hogy se az emmc se az ssd nem lesz cserelheto. -
muszalas
friss újonc
válasz
vakablak93
üzenetére
A "beépitett" (látom még így sem jött át pedig szándekosan írtam emmc-t az sd helyett) emmc-nek semmi köze a külső sd slothoz.
Vigyorgás helyett lehetne olvasni az eszközről, értelmezni, majd gondolkozni egy picit.
A cucc belsejében vagy emmc van vagy ssd. -
muszalas
friss újonc
Szerintem arra nem lesz lehetőseg, hogy a 64gb emmc mellé beletoljál egy ssd is.
Ha jol tudom az emmc is az m2-es felületen csatlakozik.
Viszont dokkolt állapotban ha választható a boot, akkor rányom a user egy olcsóbb a400-al egy windowst usb-n, arra ráhajithatja az emberesebb stuffokat 'oszt kabát.
Az a400 is köröket ver egy ps4-re.#33: nekem 4 oreo-ról jött számla.
-
muszalas
friss újonc
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Jó döntés, hogy nagyjából némi csilivili-n kívül csak a háttértárban van különbség.
Mert ilyenkor szokott az lenni, hogy az olcsóbb modelben ratyibb a hardver is.
Abszolút úgy tűnik, hogy ez most át lett gondolva alaposan. -
muszalas
friss újonc
válasz
vakablak93
üzenetére
A 256-os toshiba 26 körül van.
A 256-os variáns meg 40 ronggyal drágább.
Arra viszont kiváncsi leszek, a dokkra rádugott usb-s hdd-t, ssd-t kezeli e majd. -
muszalas
friss újonc
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nálam is az lett a befutó.
A switch is kitűnően el van sd-vel.
Inkabb mellé hajítok meg egy dokkolót is ha lesz.
Ha minden igaz ugyan az az alaplap mindben.
Ha ez így van csont nelkül lehet ssd-t tenni bele.
Es egy 256-os nem 40 ezer mint a két cucc árkülönbség.
Tuti, hogy lesznek konzolszervizek ahol meg is csinálják ha nem akarsz szerelni. -
muszalas
friss újonc
kool
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Asus ROG GL552VW
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest