Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
zombiex
üzenetére
Csajozni nem szándékozom, 10 éve nős vagyok.
Még ha szándékoznék se mernék, az asszony csak ilyen megcsalta lelőtte elásta műsorokat néz, nagyon jól tudom, hogy lefagyasztva dekopírfűrésszel darabolna fel
Hogy mások mit gondolnak a buszon, alapvetően hidegen hagy, csak h ne lopják el. Néha ha a gyerek kocsijával megyünk kiszállok a konditeremnél és edzés után 202E-vel megyek be dolgozni. Ezt leszámítva vagy 8 éve nem ültem tömegközlekedésen. -
hito
nagyúr
válasz
zombiex
üzenetére
Szerintem ez meg már túlparázása a dolgoknak. Vannak járatok, amin én se erőltetném a dolgot, de azért nem egész Mo. no go zóna
Másik, hogy nem "gizdázni" veszem elő, hanem filmet nézni/gamelni. Szerintem sokkal bénább egy 15-ös laptoppal szerencsétlenkedni, ha az ember egy hosszabb úton meg akar nézni egy részt az aktuális sorozatból.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Futás, futópályák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Suzuki topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Home/Nest
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB magyarított vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Másik, hogy nem "gizdázni" veszem elő, hanem filmet nézni/gamelni. Szerintem sokkal bénább egy 15-ös laptoppal szerencsétlenkedni, ha az ember egy hosszabb úton meg akar nézni egy részt az aktuális sorozatból.

Cucuska2