Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Srácok, semmi ok a pánikra! Szemfüles honfitársainknak köszönhetően szerintem 10 percen belül megnyílik a hardveraprós SD Oled "rendelési felület", ahol mindenki kedvére válogathat a jobbnál-jobb ajánlatok közül
Első tippem a 512-es verzióra 280-300eFt

Bocs, ez inkább siralmas, mint vicces, de mérget mernék rá venni.
-
hito
nagyúr
Most 3-5 napot ír a szállításra. Vajon meddig tudják tartani a tempót? Szerintetek elképzelhető, hogy 1-2 hét múlva megint olyan várólista alakul ki, mint a Deck indulásakor?
-
hito
nagyúr
Megjött az FSR3, de egyelőre úgy tűnik, hogy Deck-en nem működik megfelelően, csak Ally-n.
-
hito
nagyúr
Azon agyalok, hogy összerakok egy felszteroidozott szuper Deck-et, a következő módosításokkal:
- jófajta, villámgyors 1TB SSD
- DeckHD panel (1920x1200-as felbontás)
- folyékony fém "hűtés"
- JSAUX RGB kasztni =>
Viszont az a gond, hogy nem magamnak raknám össze, csak az élmény kedvéért csinálnám és emiatt valószínűleg hatalmas bukó lenne. Ha nem fogják meg a vámon a kintről érkező elemeket, 260-270 lenne a bekerülési ára egy ilyen módosított Deck-nek. Ennyiért viszont kizárt, hogy elmegy, amikor ugyanennyibe kerül egy használt Rog Ally. Mit gondoltok?
-
hito
nagyúr
válasz
Maxtreme
üzenetére
Óóó, nem olyan bonyolult a redmondi algoritumus: egy szar, egy jó, egy szar, egy jó => Vista szar, Win 7 jó, Win 8 szar, Win 10 jó, Win 11 szar...és így tovább

A képarány neked azért jobb 16:9 esetén, mert inkább játszol, nekem azért jobb a 16:10 mert baromi keveset játszok, inkább net, média és ehhez kapcsolódó dolgok dominálnak, ott pedig sokkal jobb a 16:10

-
hito
nagyúr
Kis kitérő után megint Decket koptatok
Nagyon jó cucc az Ally, de a Win11-et egyszerűen nem tudom elviselni. Amíg ki nem jön a 12, addig tuti 10-et használok. Ami még jobb a Deckben az a 16:10 képarány. A 16:9 nem az igazi, főleg böngészésnél és egyéb asztali feladatoknál. A többit, amit még múltkor írtam pro/kontra az Ally-ról tartom 1 hónap használat után is
-
hito
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Windows alatt nagyon pontatlan. A SteamOS érintésvezérlésre lett optimalizálva, sokkal nagyobbak az ikonok, ezért nehezebb félrenyomni. A Windows nem tapicskolós vezérlésre lett kitalálva, sokkal kisebbek a "célpontok", könnyebb mellényomni. Tehát SteamOS-en ezt nem fogod érzékelni, de ha Win van a Deck-en, annál inkább és egy idő után elég frusztráló tud lenni. Total commanderben szinte lehetetlen ujjal navigálni Windows alatt.
-
hito
nagyúr
válasz
sirarcheer
üzenetére
Igen, az érintőkijelző tényleg sokkal pontosabb, attól hullott is a hajam a Deck esetében. Így egy nap használat után kicsit alábecsültem az Ally-t. Ami meglepett (kellemesen):
- anyaghasználat, összeszerelés, kezelőszervek igényesebbek, mint amire számítottam
- nagyon halk, baromi jó a hűtése
- ergonomikusabb, mint gondoltam. Kényelmes, érezhetően könnyebb a Deck-nél
- tényleg pontos a TS, pedig a méretezést levettem 150-ről 125-re és így is 90%-ban célt találok
- a Command Center és a Armoury Crate SE piszok jó
- a nyers ereje tényleg minden fantáziámat felülmúlta. Adobe Premiere Pro-ban szoktam tesztelni, az megnyúzza rendesen. De ez valami félelmetes! A CPU egy igazi szörnyeteg
- nagyon gyorsan tölt, ami kiemelten fontos
- kijelző tényleg nagyon szép a Deck-hez képest
- azt hittem, hogy az agyamra fog menni az analóg karok körüli giccsparádé, de nem. Élőben nem bazári, hozzátesz az érzéshez.Összességében 1 nap alatt levett a lábamról, pedig tegnap még úgy voltam vele, hogy maradok a Deck-nél. Most azt mondanám, hogy a 64GB-os Deck jobb vétel annak, akinek a nyers erő nem annyira fontos. Ebben az esetben ár-értékben lényegesen jobb a Deck. Az 512GB-oshoz képest (ha nem akciós) viszont bőven megéri a felár szerintem, bár most kicsit feljebb ment az Ally ára ha jól láttam. Hirtelen ennyi, remélem volt benne hasznos infó annak, aki dilemmázik rajta

-
hito
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Persze, egy rövid összefoglalót szívesen írok majd
Eddig jó. Az előnyöket már látom, a hátrány meg egyelőre annyi, hogy még keresem az "egyéniségét, karakterét" a gépnek. Hiába baromi jó, ha az első néhány napban nem fog meg benne semmi, nem lesz közös jövőnk 
-
hito
nagyúr
Vettem ma egy Asus Rog Ally-t. Bitang jó kis gép, elképesztően erős, de a Deck-nek sincs semmi szégyenkezni valója mellett. A Deck-nek mintha lelke lenne, az Ally számomra egyelőre "csak" egy jól megoldott mateklecke
Remélem a napokban ez változni fog, mert szívesen megtartanám. Folyamatosan az van bennem amikor használom, hogy ok, de hol a Deck? 
-
hito
nagyúr
válasz
GeronimoTama
üzenetére
Szerintem baromi kínos lemenni kutyába ilyenkor, dehát gyomor kérdése
Médiába se megy vissza az ember, ha valamit beakcióznak 2 nappal később. -
hito
nagyúr
válasz
GeronimoTama
üzenetére
Ez azért így elég kínos szerintem. Az akciónak vagy egy időtartama. Nem akkor vetted, nem volt szerencséd. Szerintem tök kellemetlen pénzért pitizni ilyen szituban. Tömegeket erre buzdítani meg...eddig is nagyon jó hírünk volt a világban, erre még a Valve-nál is verik a magyarok a tamtamot a semmiért
Még akció nélkül is jó árban van, konkurencia meg se közelíti árazásban. -
hito
nagyúr
Egy kis érdekesség: tegnap váltottam vissza GPD Win Max 2021-ről (i7-1195G7) Steam Deck-re (nem a gép miatt, hanem fotós cuccokban kicsit túltoltam anyagilag és ilyenkor másból szoktam visszavenni, mert nem bírom tudattal, hogy ennyi pénzem áll elértéktelenedő vackokban
) és amellett, hogy imádtam a GPD-t, az Intel driver néha okozott játékban kellemetlen meglepetéseket.
Pl. Last of US elindult ugyan, de csak vörös szín volt, annak különböző árnyalataival. Yuzu emuban a Mario Golf textúra hibás volt, a karakterek szét voltak hullva benne. A harmadik a Hogwarts Legacy volt. Elindult ugyan, de pálya betöltés végén kilépett.Előbbi kettő Deck-kel megoldódott, utóbbit (HL) ma fogom kipróbálni. Szóval sajnos tényleg igaz, hogy AMD drivere sokkal kiforrottabb, mint az Intel drivere, ha játékról van szó. Egyébként imádtam a GPD-t. Elképesztő mennyire átgondolt és iszonyat jó gép a Win Max 2021.
-
hito
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Azt lehet tudni, hogy az ilyen jellegű akciók kb meddig szoktak tartani?
-
hito
nagyúr
válasz
DIEGO15
üzenetére
Én használom APP-ra
Kérdezz, ha konkrétan érdekel valami. A kis kijelző miatt nem egy leányálom, de a hardver bírja (GPU gyorsítás nincs). Nyilván nem egy HS Ryzen, vagy 11/12 genes i7 mellette dedikált GPU-val, de ha nem zavar a lassabb render time, akkor nyugodtan vágj bele. -
hito
nagyúr
Hát semmi jóról nem tudok beszámolni. Nem hogy a motion controll nem megy, de még a sima controller üzemmód is rémálom. Windows alatt sokkal jobban működik a Joy-con sajnos. Kár, mert én is reménykedtem, hogy 1-2 Win alatt problémás játékot SteamOS alatt tudok használni, illetve a kapcsolódási problémák kiküszöbölésére is tök jó lett volna

-
hito
nagyúr
Windows alatt működik, de sajnos nem leányálom, mert nem csatlakozik automatikusan a Joy-con. Párosítom és ha újraindítom a gépet egyszerűen nem csatlakozik újra, megint párosítani kell. Nagyon körülményes és még nem volt időm komolyabban utánajárni. SteamOS alatt majd kipróbálom, de ahhoz mégtöbb idő kéne, mert fogalmam nincs a Yuzu működéséről SteamOS alatt.
-
hito
nagyúr
válasz
gyugyo79
üzenetére
Ezt én is néztem, de mivel a GPU általában együtt mozog a CPU-val, nagy veszélyt nem látok benne. Mindenesetre körültekintően fogom tesztelni.
mrviceguy: kicsit arrébb lehet azt tolni szerintem. Igaz, akkor a súlypont is eltolódik abba az irányba. Más PB-ot is lehet rá applikálni szerintem, esetleg kicsit rövidebbet.
-
hito
nagyúr
válasz
gyugyo79
üzenetére
Megnéztem megint. Eddig nem vettem észre felül a legördülő menüt, ezért nem is tudtam semmit kezdeni a programmal, nem értettem a működését. Anélkül meg persze, hogy nem csinált semmit
Így viszont pofon egyszerű, tök jól működik. SteamOS profil esetében bármi van, max 1500-as fordulatig engedi a lapátokat? Az játék alatt már kész életveszély. Viszont videónézésnél nagyon hasznos. Eddig visított, most szinte hangtalan és max 48fok. -
hito
nagyúr
Tud valaki javasolni valami alkalmazást Windowshoz, amivel a ventit tudom szabályozni? Agyamra megy, egyfolytában teker. Jövő héten kap TGC-t, de szerintem még az is kevés lesz, vissza kéne valamivel fogni a lapátokat.
-
hito
nagyúr
Mi lett volna ha iszol?
Más: rendeltem egy ilyen szettet a Jsaux-tól. Elvileg 7-12 nap között írta a postát, ugyanakkor a Hub-ra lent meg azt írja, hogy pre-order termék. Kíváncsi vagyok mikor jön meg. Majd írok róla.
-
hito
nagyúr
válasz
gyugyo79
üzenetére
Ez az amit TE láttál. Ha kicsit objektívebben még1x elolvasod: ténykérdések lettek kétségbe vonva (pl. hogy vannak erősebb konkurens termékek). Lett ide keverve már minden, az is kb. hogy az 1W-ra jutó teljesítmény mennyi, meg ár, meg minden. Én csak annyit írtam az elején, hogy a kategória nem a Deck-é és hogy jelenleg nem a Deck a legerősebb és legfejlettebb. Mindezt úgy, hogy többször leírtam, hogy ár-értékben a legjobbnak tartom, de van itt azért de is. Hát a DE már nem fért bele...ezen megy a cicaharc és kicsit fárasztó, meg (számomra) szemellenzős.
-
hito
nagyúr
válasz
gyugyo79
üzenetére
Kérlek olvasd el az előzményeket. De mivel én se szívesen szoktam ezeknek a kéréseknek eleget tenni, idézem magam:
1: "az ár miatt kompromisszumot kötök és nekem is Deckem van
"
2: "Az áruk más kérdés."
3: "Hangsúlyozom, hogy ár-értékben magasan a Deck a legjobb szerintem is."
Többször jeleztem, hogy nem hitvitát szerettem volna indítani, csupán egy tárgyi tévedést kívántam helyretenni. De mint ahogy más topicban sem, itt sem volt megengedhető az a luxus, hogy a topic tárgyát bármilyen kontextusban és mértékben negatív felhanggal említse bárki is a konkurenciuához képest. Egyszerűen nem, szentségtörés, eretnekség. Sajnos én ezt a szemellenzős hozzáállást sosem tudtam tolerálni. -
-
hito
nagyúr
Na ezt ne má', ennyire ne legyél fanatic! Majd kioperálok 2 magot a prociból, hogy összehasonlíthassam a Deck-et más gyártó eszközeivel

De egyébként még csak az se igaz, amit mondtál, mert sajnos 15W-on is elgyepálja a 6800U a Deck-et.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem hitvitát szerettem volna ezzel indítani, csak ne felejtsük mi volt előbb és mi hol tart. Hangsúlyozom, hogy ár-értékben magasan a Deck a legjobb szerintem is.
-
hito
nagyúr
Azt is megnézem majd, mert 360-on fenn van, Epicben meg PC-n.
30z.Samu: egyedi? Miben?
Max annyi, hogy nincs más eszközben...egyelőre. Win az OS, igen. Vannak már olyan hardverrel szerelt gépek (lásd Ryzen 7 6800U) amik rendesen odacsapnak a Deck-nek GPU-ban, CPU-ban meg aztán tényleg más KVház (köztudottan CPU-ban nem túl acélos a Deck, de nem is az a dolga). Az áruk más kérdés. Ha annyi keretem lenne erre, biztos nem Deckem lenne. Ezzel nem leszólni akarom (ár-érték arányban abszolút favorit), csak annyi, hogy nekem azok a nyers erő és egyéb dolgok miatt (nagyobb kijelző, jobb ergonómia) sokkal vonzóbbak. Viszont 350-500eFt likvid tőkém nincs ezekre sajnos. -
hito
nagyúr
válasz
Cucuska2
üzenetére
Ok, akkor ez csak nekem volt újdonság
Nem nagyon foglalkoztam a 360/PS3 érával, mert sosem jöttek be ezek a helyhez kötött konzolok. Ezért is van Deck-em, meg volt millió hordozható konzolom, közte Switch is. yodee_: ha már itt volt kíváncsiságból megnéztem a különbséget

-
hito
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Más dologban viszont jobb az optimalizációjuk, de azt nem érdemes ide kutyulnom, mert a Deck-nek csak mellékvize a Windows
Tehát kinek mi a fontos. Számomra sokoldalúbb egy olyan gép, de tény, hogy az ár miatt kompromisszumot kötök és nekem is Deckem van 
Más: itt van most unokaöcsém XBOX360-ja. Összenéztem a Dirt3-at és azt kell mondjam itt a Deck megveri a 360-at. Ultrára húzva a grafikát, szebb, mint 360-on és 50fps körül fut. Kíváncsi lennék még 1-2 címre, de ez volt fenn mind a kettőn. Érdekes volt összeereszteni a két konzolt. Ti mit gondoltok, 360-nál erősebb nyers erőben a Deck?
-
hito
nagyúr
Őőő...a történelmi hitelesség kedvéért: ezek az gyártók jóval előbb jöttek ki a saját megoldásaikkal, mint a Deck, úgyhogy inkább a Valve IS nyomul a Deckkel
Bírom, amikor szóba kerül, hogy a Valve ezzel kategóriát teremtett. Csakhogy amikor ők megérkeztek, a kínai "no name" gyártók már rég ott voltak. -
hito
nagyúr
Sziasztok! Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Esetleg van valakinek tippje arra vonatkozóan, hogy ezt telepítve miért nem akar mégsem normálisan működni a kontroller Windows alatt? Települ, ki is teszi a kis ikont a tálca menübe, de játék alatt úgy működik mintha billentyűzet lenne.
Amikor még pár hónapja ugyanígy telepítettem, működött, mint a parancsolat. Volt valami Win10 update, amivel elkaszálták a lehetőséget? Egyébként dual boot van a gépen, de gondolom ez nem befolyásolja, hiszen Win10-et bootolok.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
"Viszont cserébe a Win10 zabálja az akksit, ellenben a Steam rendszerével."
Ezt már másodszor írod, de én ilyet egyáltalán nem tapasztalok. Szerintem nagyon rendben van az üzemidő Win alatt, valami nálad ehette az akksit. Érdemes ilyenkor ránézni intézőben, hogy mi eszi az erőforrásokat, általában nagyon egyszerűen ki lehet gyomlálni. Máshol se nagyon olvastam olyan, hogy lényegesen kevesebbet bírna Windows-zal a gép. -
hito
nagyúr
Hát, ezzel valami nagyon nem stimmel
Elég gyakran "beragadnak" a gombok, de ami még nagyobb probléma, hogy az alkalmazásban egy gomb több fizikai gombra is ki van osztva. Tehát mondjuk a "B" kiosztásra került a "B"-re és az "R4"-re is. Ha az átállítom None-ra, semmi nem történik sajnos. A MK11-ben pl. B-t nyomva pause-ál és rúg egyszerre. Új profilt beállítva ugyanez a helyzet. A másik, hogy ha nulláról akarom beállítani, egy-egy gombhoz fele annyi fizikai gomb rendelhető, mint amennyi a Deck-en van
Legördülő menüben egész egyszerűen nem is szerepel L2 és R2. Nem nagyon sikerült megértenem a működését (illetve azon belül a kiosztás megváltoztatását és, hogy default miért így kerültek kiosztásra a gombok) ennek az alkalmazásnak, pedig jó lenne.
-
hito
nagyúr
Kezdek idegösszeomlást kapni a kontroller beállításától. Ilyen egy kaotikus, minden logikát és egyszerűséget nélkülöző felületet létrehozni...komolyan mondom művészet

Windows alatt szeretném kalibrálni a gombokat és egyedi funkciókat hozzárendelni. Ugyebár Steam, beállítások, játékvezérlő és ott asztali konfiguráció. Na ami itt fogad, az embertelen. Eleve mi az, hogy egyetlen gomb, meg egér. Mi az, hogy műveletkészlet, meg műveletréteg.
Ha default-ot állítom, és mondjuk az egyik hátsó gombra szeretném beállítani a Ctrl+Alt+Del funkciót, eddig felajánlotta, hogy billentyűkombináció megadása (be is állítottam, de hiába, nem reagált rá semmit), de most már nem ajánlja fel és nem emlékszem, hogy hogy csaltam ezt elő.Ez meglett, de még mindig nem reagál rá semmit, hiába adom meg a megfelelő gombokat.Tényleg csomót szenvedtem már vele, a készítőjét gondolatban már válogatott módszerekkel kínoztam, de nem jutok előrébb.
Nem akar valaki leírást összedobni hozzá? 
-
-
hito
nagyúr
Bocs, nem tudom miért emlékeztem, hogy neked a kezdetek óta megvan
Az ilyen jellegű kijelzőhibákkal általában az a probléma, hogy könnyű ráfogni ütésre, ütődésre és ez menekülőút a gyártónak. Bizonyítani sem lehet, hogy nem érte ott sérülés, mert 10-ből 5x valóban nem marad nyoma. Én már jártam úgy, hogy erre hivatkozott a gyártó (Lenovo) és nem cserélte gariba a panelt, holott 2000%-ig biztos voltam benne, hogy semmiféle sérülés nem érte. Remélhetőleg a Valve-nak nem ilyen lesz a hozzáállása. -
hito
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
"Megyek is szarrá kommentelni az ilyen hirdetéseket
"
Sajnos úgyis Te húzod a rövidebbet, majd meglátod 
-
hito
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nincs ebben semmi hírérték. A gyári dokkolót minden gyártó aranyárban méri, ráadásul itt a főtermék (maga a Deck) baromira alul volt árazva. A Ft árfolyam csak hab a tortán. 300 alatt lenne az Euro (ahol lennie kéne), ez sem lenne ennyire drága.
-
hito
nagyúr
Ez így van és ezért nem a hirdetés topicjába írtam közvetlenül (mint ahogy azt sokan - akár nyomdafestéken nem tűrő hangnemben - teszik), hanem ide, érdekességképpen. Innentől kezdve szerintem semmilyen szabályt nem szegtem a hozzászólásommal, abszolút túlkapásnak érzem a hozzászólás törlését. Ezzel az erővel minden ezzel kapcsolatos hozzászólás törölhető lenne, ahol említést tesznek inkorrekt árazással, nepperkedéssel, tisztességtelen haszonnal kapcsolatban. De mindegy is, nekem nem hiányzik az a hozzászólás, csak érdekes volt amilyen elánnal törlésre került...
-
hito
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Tisztességes az üzemidő, nekem nincs rá panaszom. Win11 alatt nem nagyon megoldható a hátralévő idő kijelzése, Win10-en működik. De én ezt már elengedtem, bőven elég a %-os kijelzés. Az időalapú meg csak a szemnek jó, gyakorlati haszna nincs.
agaron: ennyi az egész.
-
hito
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Windows-on minden egyszerűbb
Nincsenek korlátok, nem kell semmit mókolni (kivéve egy kicsit az elején a kontrollert), nincs kompatibilitási probléma (pl. MW, Fortnite, stb.), egyszerűen csak baromi jól működik. És bizonyos játékokban még gyorsabb is 10-15%-kal. Ráadásul ott van a Windows minden egyéb előnye. Mi kell még?
-
hito
nagyúr
válasz
zombiex
üzenetére
Nem leszólni szeretném a rendszert, mert arra amire hivatott nagyon jó, de többek között én az ilyenekért kukáztam és váltottam Windowsra. Nem sikerült együtt élni ezekkel a kötöttségekkel, szerintem ez a fajta rugalmasság/szabadság nem volt prioritás a rendszer tervezésekor, sőt.
-
hito
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nem sok, ez még csak a harmadik
Az elsőt eladtam, mert bejött és megrendeltem a gyártótól. De rá pár napra találtam egy új 64GB-osat 190-ért, amit meg azért adtam el, mert a jelenlegi 256GB-ost nagyon olcsón adta a tulaj és gondoltam kis pénzért upgrade-elek 256-osra. A 64-est ugyanannyiért sikerült eladni, mint amennyiért vettem, az elsőn buktam 15eFt-ot. Az 512-es még birizgálja a fantáziám, de a matt kijelző (ami ráadásul élességben elmarad a glossy változattól) nem ér annyit, mint amennyi a difi. -
hito
nagyúr
Nem, így se működik
A közösségi konfigurációk rész üres, a Sablonokból kiválasztva a Gamepad nagy pontosságú..., illetve a Gamepad kamerairányítással lehetőségeket sem csinál semmit. A Könyvtár, Játékoknál ha rámegyek, a játék ikonjának jobb alsó sarkában a zöld pipa felett viszont egy billentyűzet ikont mutat. Nem gamepad ikonnak kéne ott lennie? -
hito
nagyúr
Skyrim-et esetleg tolja valaki Windows alatt? Az első játék, aminek az irányítását nem tudom belőni. Sem egér módban, sem GlosSI-t indítva nem akar működni. Elakadtam.
-
hito
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Az nem tudom milyen, de az enyémnél (másfél hetes) már kezd elmúlni
-
hito
nagyúr
válasz
sittes79
üzenetére
De, csak találtam olcsóbban itthon, illetve van egy augusztusi rendelésem is
Ez utóbbit valószínűleg visszamondom majd. Árfolyamtól függ. Ha nagyon elszáll a Forint, extrém esetben még az is előfordulhat, hogy majdnem annyiba lenne a 64-es rendelésem, mint amennyiért a 256-ost vettem. Ehhez mondjuk közel 500Ft-os Euro árfolyam kell
-
hito
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Hardveraprón vettem 260-ért, nem a Valve-tól rendeltem

-
hito
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
260-ért vettem és nem akart elkelni annyiért. 245-re levittem az árát és 2-3 napon belül elkelt. Addig semmi. De van aki hetek óta hirdeti 260-ért. Ezt látva gondoltam át az árat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Első tippem a 512-es verzióra 280-300eFt
Pedig én is erre gerjedek egy ideje.
Legalábbis a induló ár 

Még akció nélkül is jó árban van, konkurencia meg se közelíti árazásban.
Béna vagyok, én ezt nem találtam a honlapjukon
Másnak is ilyen lassan jött meg a Jsauxról?