Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Áhh, 3 év múlva már (nekem) tuti nem ez az Oled modell lesz meg, ami most van és perpill elégedett vagyok vele - de ez nálam igaz lesz a mostani telefonomra, szerintem a számítógépemre és még sok minden másra.
Az a baj, hogyha relatív kompromisszum mentesen akarsz kézikonzollal játszani, akkor a mostani deck addigra már kevés lesz. Még csak most kezd igazán beindulni ez az egész, gyorsul a fejlődés, és biztos vagyok benne, hogyha ilyen ütemben megy minden tovább akkor 3 év múlva kézikonzol kánaán lesz - de nem a mostani (akár csúcs) cuccoknak, mert 3 év alatt fejlődik majd annyit a vas (és vélhetően a szoftveres trükkök is), hogy ami ma jó, az addigra már "épphogy" lesz.
De szerintem nincs ezzel semmi gond, most ezt használjuk, holnap meg ami épp aktuálisan megéri. Számtech cuccoknál szerintem minden van, csak időtállóság nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári laptop töltők!! USB-C is!!!!! Jó ár! Nagyobb W is
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- Dell XPS 15 9570, 15,6" FHD IPS, I7-8750H CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050TI 4GB VGA, Új akku
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- HP ProBook 450 G8 - Felújított - 1 év garanciával - Áfás számla
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az a baj, hogyha relatív kompromisszum mentesen akarsz kézikonzollal játszani, akkor a mostani deck addigra már kevés lesz. Még csak most kezd igazán beindulni ez az egész, gyorsul a fejlődés, és biztos vagyok benne, hogyha ilyen ütemben megy minden tovább akkor 3 év múlva kézikonzol kánaán lesz - de nem a mostani (akár csúcs) cuccoknak, mert 3 év alatt fejlődik majd annyit a vas (és vélhetően a szoftveres trükkök is), hogy ami ma jó, az addigra már "épphogy" lesz.
Cucuska2