- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Áhh, 3 év múlva már (nekem) tuti nem ez az Oled modell lesz meg, ami most van és perpill elégedett vagyok vele - de ez nálam igaz lesz a mostani telefonomra, szerintem a számítógépemre és még sok minden másra.
Az a baj, hogyha relatív kompromisszum mentesen akarsz kézikonzollal játszani, akkor a mostani deck addigra már kevés lesz. Még csak most kezd igazán beindulni ez az egész, gyorsul a fejlődés, és biztos vagyok benne, hogyha ilyen ütemben megy minden tovább akkor 3 év múlva kézikonzol kánaán lesz - de nem a mostani (akár csúcs) cuccoknak, mert 3 év alatt fejlődik majd annyit a vas (és vélhetően a szoftveres trükkök is), hogy ami ma jó, az addigra már "épphogy" lesz.
De szerintem nincs ezzel semmi gond, most ezt használjuk, holnap meg ami épp aktuálisan megéri. Számtech cuccoknál szerintem minden van, csak időtállóság nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az a baj, hogyha relatív kompromisszum mentesen akarsz kézikonzollal játszani, akkor a mostani deck addigra már kevés lesz. Még csak most kezd igazán beindulni ez az egész, gyorsul a fejlődés, és biztos vagyok benne, hogyha ilyen ütemben megy minden tovább akkor 3 év múlva kézikonzol kánaán lesz - de nem a mostani (akár csúcs) cuccoknak, mert 3 év alatt fejlődik majd annyit a vas (és vélhetően a szoftveres trükkök is), hogy ami ma jó, az addigra már "épphogy" lesz.
Cucuska2