Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• boost

veterán

Nagyon szeretem a gépet. Nagyon adja magát, hogy az ember kézbe vegye, és bekapcsolja. Nincs az, hogy be kell ülnöm a dolgozóba játszani, vagy tévét kapcsolni / konzolt kapcsolni, megvárni míg belép, netet kap, stb. Ezt csak kézbe veszem, megnyomom közben a bekapcsológombot, és mire ölbe vettem, már játszhatok is. Ez szörnyű! Máris mondom, hogy miért... :D

Egyszerűen rabolja az időt, főleg, ha olyan DLC-k jönnek, mint az új Vampire Survivor - Among us crossover. :D Nagyon le tudott billenteni arról, hogy mivel foglalkozom szabad időmben, a jövőben tudatosabban kell erre odafigyelni.

A legtöbb időt, túl sokat a Hitman-be tettem. Az utolsó rész lényegében az összeset tartalmazza, és akcióban elég jó áron elérhető, rengeteg-rengeteg játékórával. Nagyon szépen fut rajt, betűk is optimálisak, szóval jó cucc. Pont az a játék, amit kicsit játszol, egy pályán, de nem kell egy futásra lejátszani. Sétálgatsz, nézgetesz, feltérképezed, haladsz vele kicsit, aztán mondjuk 3-4 óra múlva, ha megint van egy kis időd, megint haladsz vele tovább. Aztán a végén megoldottad a pályát.

Új hozzászólás Aktív témák