Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Egy kis update a dokkoló kapcsán, de nem akarok még messze menő következtetést levonni, mert lehet csak egyszeri eset volt. Meséltem a múltkor, hogy ki-kihagy az USB port a dokkolóban és így szétkapcsol a controller játék közben. Gondoltam egy merészet tegnap és megcseréltem a csatlakozókat, amiben a controller volt, ott a külső meghajtó volt és fordítva. Tegnap játszottam durván 1,5 órát és egyszer sem kapcsolt szét a controller. Szóval lehet most ezzel megoldódott, de ahogy írtam, nem akarom biztosra mondani hogy megoldódott, csak érdekességképp írtam le. De amúgy is kell majd egy Xbox controller (vagy más, ami közvetlen BT-n csatlakozik), mert azért csak kellene egy bill+egér kombó a géphez, ha úgy adódna hogy mondjuk csak CTRL+ALT+DEL segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ASUS VivoBook Go E1504F OLED Ryzen 5 7520U 16 GB DDR5 15.6 OLED
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i7-1265U 32/512 FHD IRIS Xe FHD
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2