- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Kezdek idegösszeomlást kapni a kontroller beállításától. Ilyen egy kaotikus, minden logikát és egyszerűséget nélkülöző felületet létrehozni...komolyan mondom művészet

Windows alatt szeretném kalibrálni a gombokat és egyedi funkciókat hozzárendelni. Ugyebár Steam, beállítások, játékvezérlő és ott asztali konfiguráció. Na ami itt fogad, az embertelen. Eleve mi az, hogy egyetlen gomb, meg egér. Mi az, hogy műveletkészlet, meg műveletréteg.
Ha default-ot állítom, és mondjuk az egyik hátsó gombra szeretném beállítani a Ctrl+Alt+Del funkciót, eddig felajánlotta, hogy billentyűkombináció megadása (be is állítottam, de hiába, nem reagált rá semmit), de most már nem ajánlja fel és nem emlékszem, hogy hogy csaltam ezt elő.Ez meglett, de még mindig nem reagál rá semmit, hiába adom meg a megfelelő gombokat.Tényleg csomót szenvedtem már vele, a készítőjét gondolatban már válogatott módszerekkel kínoztam, de nem jutok előrébb.
Nem akar valaki leírást összedobni hozzá? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem akar valaki leírást összedobni hozzá? 
Cucuska2