- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Remélem igazad lesz, jó lenne a végletekig elvinni a kicsikét, hogy a lehető legjátsszhatóbb szintre hozzuk majd a játékokat, ha tényleg megy majd folyamatosan az FSR és még picike OC is bejáttszana az dobhat valamicskét a várható teljesítményen.
A "brutál húzás"-t a folyamatos FSR-re értettem nem arra hogy a turbót lelövik, bocs ha kicsit össezfolyt volna az egész.
Meg tudlak érteni bár az én laposom mentes az ilyen szarságoktól, a haverok laptopjai majd' őrületbe kergettek az egésznapos gamepartik alatt és nem csak engem, őket magukat is. Végül magam cipeltem keresztül pár országon magyarig az egyiket, ahol szakihoz vittem hogy megoldjuk.
Egyébként ami az ultrabookokat illeti, arra amiről beszélsz igenis van megoldás.
Két lehetőség van:
1. Elviszed egy szakihoz aki megkeni komolyabb anyaggal (folyékony fém, vékony szarokon már csak ez segít) és utána menni fog telejes órajelen nem fog mászkálni game alatt, mert nem melegszik túl.
2. win alól kilövöd a proci turbót 99%-ra állítással, ez is telejsen megoldja a dolgot.
Az undervolt már nem megy inteles gépek esetén 10.gentől mert tiltva van.
Ami a ryzeneket illeti jellemzően ott is gebasz van a ryzen masterrel, kevesebbszer sikerül mint igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 M4 Pro / 24GB / 1TB Újszerű, garanciás
- Dell Latitude 5520 11. gen i5, 8 GB DDR4, 0.5 TB, világító magyar bill, érintős
- Apple MacBook Air M4, 256GB, 24GB RAM!!!!! Szinte új, 2.5 év garancia! Makulátlan állapot!
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest