- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
***ANDRÁS*** #109268 üzenetére
Felesleges úgy menteni, mert csak HDR monitoron fog úgy kinézni, mint nálad, vagyis az emberek 99%-a azt fogja látni, amit te a fakó képen.
-
válasz
oroszlan12 #109164 üzenetére
Igen, ellopták a fiókodat.
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM! -
válasz
Aranygyerek #108642 üzenetére
Jobb gomb a játék nevén, és elvileg ott kéne lennie egy kód megnézése opciónak.
-
válasz
l.skywalker #108569 üzenetére
Igen, automatikusan. Csak be kell állítani, hogy dinamikus kollekcióként mutassa a kategóriákat.
-
válasz
Anonymusxx #108566 üzenetére
De hogy rákeress, kell lennie kategóriának, nem? Most meg arról szólt a vita, hogy nem kellenek kategóriák.
-
válasz
Anonymusxx #108562 üzenetére
Mert ha pl FPS-hez (vagy bármi más kategóriához) van kedvem, megnyitom a kategóriát, és megnézem melyikkel lenne leginkább kedvem.
Plusz a játékaim többségéről nem tudom fejből, hogy milyen játék (több ezer van), így rögtön látom, hogy milyen kategóriába tartozik. És persze nem is emlékszem mindegyik nevére. -
válasz
FollowTheORI #108558 üzenetére
Én nem rendezgetem, mert automatikusan megteszi nekem a Steam.
-
válasz
kriszwells #108527 üzenetére
Ezt most komolyan kérdezed?
-
válasz
MutantZombie #108495 üzenetére
Nem hiszem. Próbáld meg a steam kliensben: Settings -> Web Browser -> Delete Web Browser data
-
válasz
MutantZombie #108490 üzenetére
-
válasz
MutantZombie #108487 üzenetére
Állandó az IP-d? Használsz VPN-t?
-
-
válasz
Kalacskepu #108167 üzenetére
Nem, ha valaki fél kiadni a személyes adatait, akkor ne használja a Steamet, meg úgy semmilyen szolgáltatást sem ahol meg kell adni, de ne csaljon.
-
-
-
-
válasz
Hegyirabló #107774 üzenetére
Kétlem, hogy százezrekről van szó euróban.
-
-
válasz
Shadowguard #107671 üzenetére
Vagyis arra lehet számítani, hogy 25%-kal nőnek a játékok árai nálunk a steamen.
-
válasz
Liquid Snake #107597 üzenetére
Mert bejelentkezni csak a guarddal tudsz, vagyis ha kijelentkeznél a guard eltávolítása, vagy másik mobilra költöztetése nélkül, nélkül, nem tudnál visszajelentkezni a mobil appba. Ha eltávolítod a guardot, már nem fog kelleni, de akkor a guard nélkül lehet majd mindenhol (windowson is) belépni az accountodba.
-
válasz
petymeg #107585 üzenetére
Én semmit sem partícionálok, felesleges. Magamnak okoznék problémát, ha esetleg az egyik partíción kicsit kevesebb lesz a hely, mint amennyi kellene.
A windows-t is felesleges újratelepíteni, én pl soha nem telepítem újra, akár 6-8 évig is tökéletesen teszi a dolgát. Most pl komplett gépet cseréltem, csak a ház, az SSD-k (+ HDD) meg a tápegység maradt ugyanaz, és nem telepítettem a windowst újra, és így is működik, hibátlanul minden.
Egyébként nekem van egy 500GB m2 SSD-m amin a windows van, használt programok, meg pár játék. Van egy 1GB-s SATA SSD-m, amin olyan játékok vannak, amiknek jobb az SSD mint a HDD, és van egy 3 TB-s HDD, amin a játékaim többsége van, meg minden más, amit tárolni kell. A játékok többségének jelenleg még tök mindegy, hogy SSD-n vagy HDD-n van (legalábbis 32GB rendszermemória, és 8GB-s VGA mellett), legfeljebb a töltési idő lesz némileg hosszabb.
-
válasz
CooLM@$TeR #107564 üzenetére
Az megvan, hogy minden weboldal, amit valaha is meglátogattál, ismeri az IP címed? És az, hogy az IP címed alapján fizikailag beazonosítható a hely, ahonnan meglátogattad az oldalt?
-
válasz
s7evcsenko #107536 üzenetére
Szerintem is. Sokkal jobban hasonlít az új a desktopos steamre.
-
válasz
tvamos #107294 üzenetére
De az rengeteg pénzbe kerül amire te gondolsz, mert külön szerverfarmokat kell fenntartani hozzá. Van amúgy ilyen szolgáltatása például a Google-nek, de persze nem ingyen van: [link]
Vagy ott az MS Ultimate Game Pass, az is így működik, és a telefonodon is tudsz egy csomó XBox-os játékkal játszani, de mint írtam, ez óriási költségekkel jár, így az sem ingyenes.
A Sonynak is van hasonló megoldása, viszont ott a saját Playstation-ödön fut a játék (mint a Steam-es megoldásnál).
-
válasz
jozefgucci1 #107283 üzenetére
Van egy olyan opció, hogy a steam guard új telefonhoz csatolása (vagy valami hasonló, én angolul használom). Ott lehet kérni pl sms-ben kódot, és azzal a kóddal be lehet állítani a guard-ot az új telefonon, de utána lesz még kb 1 hét, amíg nem tud kereskedni.
Itt van pontosan leírva a folyamat (angolul): [link]
-
válasz
Hegyirabló #107254 üzenetére
Szabad, csak ha többet használsz ugyanazzal a játékkal egy gépen, de a windows felhasználója nem változik, az be tud kavarni.
-
válasz
Hegyirabló #107252 üzenetére
Nem használsz több steam accountot is?
-
válasz
Hegyirabló #107244 üzenetére
Nálam nincsenek ilyen gondok, pedig több, mint 2000 játékom van.
-
válasz
batyuska100 #106820 üzenetére
Nem tudom hogy jön ide a számhordozás. Kell a régi telefonszám, hogy be tudjon lépni a testvéred a steambe.
-
válasz
batyuska100 #106818 üzenetére
Akkor valszeg még tud kérni új simet ugyanazzal a számmal, feltéve, hogy a nevén volt a kártya. Ha nem, akkor annak kell kérnie, akinek a nevén volt.
-
válasz
batyuska100 #106816 üzenetére
Milyen régen vesztette el? Ez bizony user error. Azonnal kellett volna bejelenteni, és akkor maradt volna a száma.
-
válasz
batyuska100 #106814 üzenetére
Bejelenti a szolgáltatónak, hogy ellopták a telefont/sim kártyát, és kér új simet, és megvan a telefonszáma.
-
válasz
l.skywalker #106787 üzenetére
+
Elder Scrolls Arena
Elder Scrolls II DagerfallMegjelentek Steamen, és ingyenesek.
-
Gondolom már mindenki látta, hogy a Far Cry-ok le vannak árazva.
A Far Cry 4-gyel szemezek, kérdésem, hogy érdemes e megvenni a DLC-ket hozzá? Ugye a Gold változat tartalmazza a DLC-ket is? -
válasz
Isti2 #106570 üzenetére
Bármennyi gépen használhatod, és igen, egyszerre csak 1 gépen lehetsz bejelentkezve online.
Játékoknál elég sok van ami felhőbe ment, ezt általában a Steam Cloud szolgáltatással szokták jelezni a játék steames oldalán. Sajnos ennek ellenére is van, hogy egy játék az állás nem, csak beállításokat ment online, szóval játékonként utána kell nézni ennek.
-
-
Engedjük már el a refund témát! Köszönöm!
-
válasz
mefistofeles #106125 üzenetére
Az eredeti Quake leírásánál ez van: Note: Steam users who already own Quake will automatically receive the new enhanced version with a free download
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest