- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulu22
aktív tag
Mindig minden hálózatos cucc alá szoktam szünetmentest tenni. Ennél olcsóbb valami egy zavarszűrős hosszabbító vagy ilyesmi ha csak ez a cél. Az áramszünetek okozta ki-be kapcsolgatást inkább a tápok szokták megsínyleni és mivel itt be van építve, szerintem érdemes lehet egy kicsi UPS-re beruháznod.
-
Orcsi
aktív tag
Köszi! az akkor korrekt!
Más. Felraktam szépen pozicionálta magát és gondoltam akkor szépen rákötöm a meglévő wifi routerre od ahol a régi net is bejött de a router nem akarta az igazságot gyorsan kicseréltem egy switchre és akkor minden ment szépen a maga utján .... nem vagyok nagy guru de akkor a starlink ethernet leágazás az nem olyan mint pl a amit bedugunk a routerbe mint internet link ?
Lehet csak bena vagyok egy asus router RT-NT18U ra akartam rákötni ..
-
Orcsi
aktív tag
Engem érdekelne tapasztalat. Pontosan milyen letöltési sebességet lehet itt elérni ? Jelenleg 20/20 es mikrohullámu net a legjobb ami elérhető itt nálunk és hát így már drágább mint a Starlink 17k HUF ja ... 20k HUF (ACA Telecom) így elgondolkonék rajta ... és akkor hogy is tudom ezt rákötni a meglévő rendszeremre? ahogy néztem nincs rajta UTP kimenet ... csak WIFI ? hajaj ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hová lett 1000 mAh?
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest