Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoni
senior tag
minek sír mindenki felirat után, nem értem...
felirat nélkül kell nézni aztán nincs probléma
-
dzsoni
senior tag
válasz
ngabor2 #1544 üzenetére
SPOILER
Thor mondta hogy minden lehetőséget végigzongoráztak és mindenképpen bekövetkezett volna a dolog, ők csak felgyorsították a folyamatot, és átadták a hagyatékukat. Felemelkedni sem voltak képesek már a mutációk miatt, és mielőtt rossz kezekbe került volna a technilógiájuk léptek...
Amúgy meg drága a CGI -
dzsoni
senior tag
válasz
Forest_roby #1530 üzenetére
$$$
-
dzsoni
senior tag
válasz
Forest_roby #1527 üzenetére
ehhe, aztán ne csodálkozz ha év végén megint látható lesz az SG1
egyébként félelmetesen jól zárták a sorozatot, a rész maga nem biztos hogy tetszett volna évközben, de itt a végén nagyon jó lett -
dzsoni
senior tag
Ne rippeljed mán te
, majd a dvdket rippelheted le a vinyodra jól
Nem lesz ennek itt vége, legalábbis nagyon remélem. Két film jön még, azt vehetjük 2 duplarésznek, aztán ha sikeres lesz (miértne lenne az) akkor szerintem jön majd még több is. Lehet hogy még jobban is járunk így. Évente 2-3-4 film tömör SG1 töltelék nélkül, nekem teccene
Másrészt az atlantis és a 3. spinoff miatt kell az SGC a földi kapcsolatok miatt, ha meg már az lesz akkor ha megemlítés szintjén is, de szóba fog kerülni az SG1. -
dzsoni
senior tag
Kicsit eltűntem mert kedves főnököm a nyakamra küldte erre a hétre a területi képviselőt hogy megnézze mit művelek munkaidőben... megnézte... lenyomtuk My Name is Earl-t, Day Break-et, és Dexter első pár részét, holnapra marad a maradék Dexter meg nekiesünk Jericho-nak
Netem meg elméletileg nincs melóhelyen, gyakorlatilag meg kinyomtam a wlan gombot hogy ne csatlakozzon, még a végén felraknak nekem valami netes kamerát hogy lessék hogy kell napi 8 órában sorozatokat nézni munka helyett
Ontopik rész:
1448: Simán Heroes ahogy bbazsy is irta a 1449-ben, és tényleg kicsit vicces, de nekem tetszikkisjapán Hiro rulzik
1451: most össz nézek 10 sorozatot. SG1, (SGA), BSG, (4400), Heroes, Supernatural, My Name is Earl, Day Break, Dexter, Jericho. SGA meg 4400 igaz csak nyáron lesz új, de beleszámoltam azokat is, ill. a két héttel ezelötti BSG rész után azt mondtam hogy felszabadítok pár giga helyet a sorozatos vinyomon és del bsg *.*, kezd belőle elegem lenni...
A 16-os SG1 rész nekem bejövős volt, főleg amikor Daniel leüvöltötte a két rikácsoló picsát. Senkinek semmi baja nem lenne a résszel ha nem az utolsó évad lenne. Eddig is voltak ilyen részek minden évadban, jópárat fel lehetne sorolni, csakugye most mindenki várja az ori legyilkolását. Amúgy meg kicsit nyitottabb szemmel kellett volna nézni a részt, és máris láthatóvá válik hogy ez egy visszaemlékezés a kezdetekre. Nem volt beam up, nem volt ott Carter hogy MacGyver módjára cipőkanállal feltárcsázza az asgard galaxist és elmeneküljenek. Volt helyette goauld páncélzat vitrinben, goauld bomba, stb.
A 15-ös rész elméletileg a Lucian szövetség lezárására szolgált úgyahogy, bár azért sikerült úgy megcsinálni hogy bármikor elő lehessen venni őket a jövőbe.
1457: Baal még lesz de psssszt
1459: Le kell zárni a nyitvahagyott szálakat, ahogy a 15-be lezárták a Lucian szövetséget, a 16-ba és a 17-be kaptunk egy kis goauld visszaemlékezést, bár a 17-es inkább megpróbálta összeszedni a jaffa szálat Teal'c-en keresztül. Lényegében itt is szálatzártak.
O'Neill-el jön minden külföldi fan is, ennek is köszönhető részben hogy az sg1 cancelt kapott szépen. A vadbarom vérfanok bojkottálták az sg1-et mert nem szerepelt a 9. 10. évadban O'Neill. Most is hasonló van készülőben az Atlantis ellen Carson kiírása miatt, de remélem nem lesz abból is cancel. Amúgy tényleg filingesebb volt O'Neill-el az sg1, de ettől függetlenül szerintem jó volt a 9. és a 10. évad is.
1461: AG forumon nekem is saját képem van benn avatarnak(napszemüveges asgard
)
1464: elméletileg igen, gyakorlatilag elég 1db ami túlélte
1471: majdnem. SPOILER: Egy lehetséges jövőbe fog kerülni a csapat, és egy lehetséges világképet fognak kapni, aztán majd ahoz lehet igazítani a további filmeket.
1474: Szted hogy venné az USA közönség ha szeretett hazájuk meg szabadságuk megsemmisülne? Mennének vasvillával az MGM elé asszem
1475: nézőhiány miatt fejezik be
uff -
dzsoni
senior tag
2007.03.04. vasárnap 20.00 - Hősök 1x01-1x02 TV2
Ezis kötelező! -
dzsoni
senior tag
Atlantis miatt nem kell sírni, nézni kell BSG-t 4400-at HEROES-t SUPERNATURAL-t
Utóbbi kettőn most vagyok túl, 4 nap alatt daráltam be a részeket, addiktság on -
dzsoni
senior tag
Na kis helyreigazítás. Aki nem látta az utolsó sg1 részt az ne olvasson tovább, a lehetséges SPOILER-ek miatt.
Daniel az első verzióban 3 részen keresztül lett volna prior, de mivel benyögték a cancelt kicsit fel kellett gyorsítani a folyamatokat. Oriék most kicsit pihenni mennek, mert le kell zárni több szálat is, nem akarnak félbehagyni semmit. Az utolsó résszel nem lesz vége még az orinak, sőt egész érdekes rész lesz, méltó befejezése 10 évadnak. Az utolsó oris történet az első dvd-n lesz az idén megjelenő kettőböl. A második totál másról fog szólni.
-
dzsoni
senior tag
van ott több is ami lol, egyik kedvencem amikor o'neill (két l-el, nem ahogy te írtad
) elsüti az antirepi fegyvert a 8x02 New Order pt2-ben, a repi darabokra hullik és Thor felnéz a pult mögül. olyan rohadt nagyra nyitja a szemeit hogy most mivan hogy beszarás
, vagy Dr. Wier döbbent feje amikor a 3x10-ben dr. Beckett az ugróban elüvölti magát hogy: THE TURTLES!
kedvenc o'neill szövegem (6x12 - Unnatural Selection):
O'neill: They didn't go for it.
Carter: They didn't approve the mission?
O'neill: Oh no, they did that. Once they knew the stakes and the fate of the universe tuff. Both the President and Hammond realised we had no choice. He sends... good luck, godspeed and all those things he says when he thinks we're gonna die.
Carter: So what didn't they go for?
O'neill: The name I suggested.
Carter: For the ship?
O'neill: Yeah.
Carter: Yeah Sir, we can't call it the Enterprise.
O'neill: Why not?
Carter: The codename for the project is Prometheus. What's wrong with that?
O'neill: It's a Greek tragedy. Who wants that?
ill. egy másik kedvenc gyöngyszem Rodneytól a sga 2x05-ből: What am I, MacGyver? Fix it with what? -
dzsoni
senior tag
válasz
Forest_roby #1394 üzenetére
jóltetted, de benn marad
4. évad nyár elején usa channel -
dzsoni
senior tag
Szokásos vasárnapi update
:
SG1 szinkron: 1x17 Solitudes (A jég foglyai) - 2007.01.30. 01:20 TV2
Atlantis szinkron: 2x04 Duet (Kettős lét) - 2007.02.03. 16:25 TV2
SG1: 10x14 The Shroud - 2007.01.30. Sky One
Atlantis: 3x19 Vengeance - 2007.01.29 Movie Central
BSG: 3x13 Taking A Break From All Your Worries - 2007.01.28. Sci-Fi
4400: 1x01/2 Pilot 2. rész - 2007.01.31. 22:15 TV2
A következő BSG február 11. lesz (3x14 The Woman King)! -
dzsoni
senior tag
KÖZÉRDEKÜ KÖZLEMÉNY:
Mindenki aki szereti a scifi sorozatokat és nem ismeri A 4400-at annak holnap azaz 2007.01.24.-én este 22:10-kor randija van a TV2-vel! Kötelező darab
Kár hogy a TV2 megint okos és kettévágja a pilotrészt ami másfél órás, így két részletben lesz látható...
Amit tudni lehet a soriról:
1. évad 5 rész (a pilot-al együtt)
2. évad 12 rész
3. évad 12 rész (de az első rész dupla hosszú)
Az amerikai USA channel nyomja, jelenleg a 4. évadot forgatják, aminek nyár elején lesz a premierje. Magyarországon ment már mind a három évad, brutálisan jól eltalált szinkronhangokkal.
Hivatalos site ezen a [link]-en -
dzsoni
senior tag
Aki nézi BSG-t is annak kötelező a Rapture. Ledöbbentem rendesen...
-
dzsoni
senior tag
SG1 szinkron: 1x16 Enigma (A Titokzatosak) - 2007.01.23. 00:05 TV2
Atlantis szinkron: 2x03 Runner (Üldözés) - 2007.01.27. 16:30 TV2
SG1: 10x13 The Road Not Taken - 2007.01.23. Sky One
Atlantis: 3x18 Submersion - 2007.01.22. Movie Central
BSG: 3x12 Rapture - 2007.01.21. Sci-Fi -
dzsoni
senior tag
Legyen egy kis update, csak mert miértne
SG1 szinkron: 1x15 Cor-Ai (A Cor-Ai) - 2007.01.16. 00:15 TV2
Atlantis szinkron: 2x02 The Intruder (A betolakodó) - 2007.01.20. 16:45 TV2
SG1: 10x12 Line in the Sand - 2007.01.16. Sky One
Atlantis: 3x17 Sunday - 2007.01.15. Movie Central
BSG: 3x12 Rapture - 2007.01.21. Sci-Fi -
dzsoni
senior tag
Jaj lol, tilk és paff a bűvös sárkány, negyed órás röhögőgörcs kapott el
-
dzsoni
senior tag
kellemes kis rész volt a szünet után, és a holnap végre sárkányságos lesz
-
dzsoni
senior tag
SGA 3x15 - The Game felirat [link]
Mindenkinek Boldog Karácsonyt! -
dzsoni
senior tag
#1244: nemtom, hány galaxis van?
#1246: ki akarták, csak a sok rajongó nemtetszése miatt, visszahívhatónak variálták
A következő rész a The Game lesz nem a Sunday, nem kell majd megijedni miatta.
Az ep-k sorrendeje amit ismerünk a forgatási sorrend volt nem a bemutatók sorrendje, ezért lehet némi kavarás. -
dzsoni
senior tag
2007 vagy 2008-ban jön az új sg sorozat
-
dzsoni
senior tag
SPOILER:Mert a Tao of Rodneyban olyan szereplők vannak akik a Sunday epizódban lesznek utoljára és furcsa lenne ha a következő részben újra megjellenének.
Ápdéjtelünk kicsit:
Atlantis 3x15 - Sunday: december 18.
SG1 10x11 - The quest II. : 2007. január 9.
kicsit csúszik sajnos az SG1 is -
dzsoni
senior tag
Nemtitkoltan a 3. évadban az asuranok a főgonsz nem a wraith, így nem is kell sok wraith-es részt várni. A wraith amúgy sem lett volna eredetileg a főellen, csak az sg1 sokáig huzta és nem tudták egyböl átrakni a repiket atlantisra.
-
dzsoni
senior tag
válasz
tomazin #1224 üzenetére
Igen ezt lehet, de ha jobban beleolvasnál a forumokba akkor azt is tudnád hogy nem az sg nézettségekkel van baj hanem áleszcuzámmen a scifi nézettségével. Minden sorozatuk hanyatlik, az sg az sga a bsg, mind. Globálisan van gond a scifinél, de ettől függetlenül az sg jó (személy szerint nekem a 10. évad az egyik kedvenvcem eddig) és éppen ezért nyomja több csatorna is.
-
dzsoni
senior tag
válasz
tomazin #1219 üzenetére
SG szempontjából tök mindegy hogy hányan nézik a SkyOne-on, mert a Scifi a megrendelő, másrészt a SkyOne kanadai csatorna, usákok nem nézik, nem tudnak nézettséget mérni. HBO-n se néz meg az ember minden szart csakmert előfizetett rá, azt néz meg amit akar (az persze más kérdés hogy olyan műsorokat kell nyomni amit vesz a nép, és szvsz az SG ide tartozik különben nem adnák le).
-
dzsoni
senior tag
válasz
tomazin #1209 üzenetére
hétfőn nem naon néz az ember tv-t->nézettségi mutató leesik->nem veszik az új évadot
A SkyOne fizetős csatorna Kanadában, mint nálunk a HBO, nem érdekli az üzemeltetőket hogy hányan nézik a csatit amíg fizetnek. A nézettségi adatok a scifi channel esetében fontos, hogy az amerikai közönség mennyire veszi a dolgot, de ott majd csak jövő tavasszal lesz atlantis premier. A 4. (5.-6.) évadra már aláírtak az atlantis szereplői, szal attól nem kell félni hogy sg nélkül maradna a jónép, legalábbis jövő évben biztos hogy lesz még, nem beszélve a két sg1 dvd filmről. A nézettség meg amúgy is hanyatlik scifiéknél, az sg1 volt az első áldozat, de szar a BSG is, pedig azt rendessen hypolja mindenki, és mégis... -
dzsoni
senior tag
Nah megnéztem én is, egyben a két részt. Tetszett, bár volt benne pár logikátlanság, ennek ellenére várom a jövő heti adagot, pláne hogy a héten nem lesz bsg.
-
dzsoni
senior tag
most megint úgy néz ki hogy mégis lement tegnap a 3x11, pár fórumon már elemezgetik a részt, valszeg a kanadai rippelő kollégák lassuak egy kicsit
szerk: nem úgy néz ki. pontositok: konkrét fájlnevem van már, csak meg kell találni és tölteni
szerk2: már szedem
[Szerkesztve] -
-
dzsoni
senior tag
válasz
Arnold2 #1186 üzenetére
Hogy állsz a kanadai utazás gondolatával?
Pár óra múlva kiderül hogy ma a 3x11 vagy a 3x10 megy-e le, ugyanis az okos tvműsorba nem írták be a rész címét csak annyit hogy 50. rész és most megy a varia, hogy fogunk-e holnap örülni vagy egy hétig még várnunk kell, ugyanis ha az évadnyitó két részt egynek számolják akkor a 3x11 az 50. rész, ha külön számolják akkor a 3x10 az 50. rész. Mindenesetre külföldi kollégák állítják hogy nekik van már 3x10 HDTV rip, ami azt jelenti hogy már lement a rész és ma tényleg a 3x11 következik.
Reggelre kiderül... -
dzsoni
senior tag
válasz
Arnold2 #1182 üzenetére
Kanadában forgatják oda menny forgatókönyvet valogba feltologatni
Akik nézik tv2-n a sorozato(ka)t azok nagyjából képben vannak talán, nem hinném hogy bármi probléma lenne belőle. Abban reménykedek hogy a 10. évad magyar premierje után lenyomják az atlantisz 3. évadját is, esetleg mehetne egymás után a kettő a láthatatlan ember helyett (a bűbájos boszorkákat meg a rexet csipem).
-
dzsoni
senior tag
kis updéjt:
SG1 szinkron: TV2 1x09 - Brief Candle / november 13. 23:50 | 10x01 - Flesh and Blood / Atlantisz 1. és 2. évad után (valszeg 2007 nyár eleje)
Atlantisz szinkron: TV2 1x14 - Sanctuary / november 18. 16:25
SG1: Sky One 10x11 - The Quest part 2. / 2007 január 03.
Atlantis: Movie Central 3x11- The Return part 2. / november 20.
Holnaphoz 1 hét múlva elméletileg már elérhető lesz az atlantisz folytatása! -
dzsoni
senior tag
SG1 1-8 évadig 7x láttam szinkronosan 1x eredeti hangal
SG1 9. évad eddig 2x láttam szinkronosan 1x erdeti hangal
SG1 10. évad 2x néztem meg eddig a megjelent részeket (szinkronosan majd 2007 kora nyáron, ugyanis TV2 leadja ha vége lesz az első 2 atlantisz évadnak)
SGA 1-2 évad 2x láttam eredeti hangal, 1x az eddig lement részeket szinkronosan
SGA 3. évad 2x láttam az eddig megjelent részeket
függő vagyok vagy csak unatkozok?
BSG-t szeretem, de akárhányszor ülök le újra végignézni a pilot után már nincs kedvem folytatni... -
dzsoni
senior tag
SG és BSG mint egy stílus??? Scifi mind a kettő, de eléggé távol vannak egymástól. Az már más kérdés hogy régen az SG1 SGA BSG hármas egymás után ment scifi channel-en, és valszeg ennek is köszönhető hogy együtt emlegetik őket. Mindkét sorozat nagyon jó, de semmi összehasonlítási alap nincs, ettől függetlenül én követem a BSG történetét is
.
-
dzsoni
senior tag
Sky One tegnap lenyomta az első részt a 10. SG1 évadból, lehet hogy dec. 27.-én lesz a 10x11, de a jan. 03 valószinübb.
-
dzsoni
senior tag
-
dzsoni
senior tag
válasz
Xantomas #1125 üzenetére
Ha úgy vesszük 4 új rész, mivel a 2 film egyenként másfél órásak lesznek. A filmeket csak DVD-n fogják kiadni. Mozifilmekről nincs konkrétum, Wright és Devlin is szeretett volna csinálni Csillagkapu 2.-t.
szerk.: Devlin trilógiát akart, és így lenne meg a 4 sg film amit emlitettél (most értettem meg a kérdésedet)
[Szerkesztve] -
dzsoni
senior tag
2007 őszén várható két uj SG1 film, ami lezárja az ori szálakat. 11. évadról még mindig nincs semmi hír.
-
-
dzsoni
senior tag
válasz
ngabor2 #1097 üzenetére
Hát nemtom, ugye a két kapu között nyitott féregjárat eseményhorizontját fogja fel maga a gyürü és ezért lehet belépni. Ha az egyik kapu megszünik akkor nem lesz ami a féregjáratot stabilan megtartsa, sztem kapu mindenképpen kell a féregjáratokhoz, de abban van valami hogy maga a járat valahogy ''védi'' a kaput. Amúgy is brutális mennyiségü energiára van szükség hogy két kapu között járat alakuljon ki, lehet hogy a szubtérből kinyert energia felhsználást automatikusan megnövelik a kapuk ha valami külsö hatás éri őket. Amúgy meg elméletileg féregjárat elöbb szünik meg minthogy a kapu megsemmisülne (amikor tilk kilövi tanitot és annak a gépe belezuhan a kapuba miután tilk átlépett, az utazás nem fejeződik be rendesen és tilk a kapuban ragad - 5x14 48 Hours). Ez pedig tökéletes ellentmondásban van a fent felsoroltakkal
-
dzsoni
senior tag
A kapu anyaga nem rémlik melyik részben elpusztíthatatlan...
Több esetben is volt már hogy fekete lyuk közvetlen közelében simán müködött a kapu és nem volt rá hatással a lyuk gravitációja, holott minden mást magába rántott, bár ez nem feltétlen a kapu anyagával van kapcsolatban. Van pár konkrét rész ahol egy brutális robbanás sem hatott a kapura, se a nyitott féregjáratra.
2x16 A Matter of Time - Fekete lyukra nyitott féregjárat, amit egy robbanással átugrasztanak egy másik kapura. Egy bombát eresztenek az eseményhorizont közelébe, ott felrobban, de a kapu megmarad.
3x17 A Hundred Days - Jack ottmarad egy bolygón, ahol egy meteor bevágódott a csillagkapuba. Marha nagy kráter keletkezett, a törmelék betemette a kaput, de az sértetlen maradt, bár itt a féregjárat lekapcsolt.
3x22 Nemesis - Felsugározzák a kaput egy asgard hajóra, hogy elmeneküljenek a repik elől. A hajó szétég a légkörben de a kapu sértetlen marad.
4x15 Chain Reaction - Bauer tábornok átküld egy kisebb méretü nakvadával felturbozott atombombát egy bolygóra ahol régen nakvadabánya üzemelt. A robbanás az egész bolygót darabjaira szedi de a kapu nem kapcsol le.
6x02 Redemption, Part 2 - Talán az egyetlen rész ahol majdnem megsemmisül a kapu, de ehhez is egy ős cucc kellett amit riák szétlőtt egy halálsiklóval
6x22 Full Circle - A kivétel erősíti a szabályt, itt pusztul a kapu abidoszostol, hála anubisznak
9x06 Beachead - Kifejezetten kapuromboló bombát próbálnak ki, de nem lesz baja, a kapu csak akkor pusztul el amikor a bolygó fekete lyukká sugorodik
10x03 The Pegasus Project - itt egy fekete lyuknál nyitott kapu mellett robbantanak fel egy wraith hajót, és a kapun egy karcolás nem esik.
Ha minden igaz ennyi, de lehet kihagytam valamit. Atlantisból nem rémlik olyan rész ahol kaput robbantgatnának... -
dzsoni
senior tag
kis idegeskednivaló: [link]
A lényeg, hogy lehetséges hogy a 11. évad az Amazon Unbox és az Apple iTunes jóvoltábol megtekinthető lesz, és egy év múlva dvd-n kiadják. -
dzsoni
senior tag
Nem láttuk se a filmben se a sorozatban hogy hol lakik ré. Egy szóval sem említették hogy az abidosz ré otthona volna, ugyanúgy ahogy apofisz otthona se a csulák volt. Ha ré csak épp átnézett az abidoszra kicsit uralkodosdit jáccani oda nem fog egy fullos hadsereget vinni mert felesleges.
-
dzsoni
senior tag
#1077: nem voltak a filmben. L3zl13 mondta jól, ré volt az egyetlen goauld, de filmben ez a szó nem hangzott el. Kifejezetten erszényes jaffát nem láttan a filmben, a rét körülvevő banda mind mind emberi rabszolga volt. A goauld és a jaffa szó már a sorozat kitalációja.
#1078: igaz, de a többkapus rendszer is a sorozat miatt lett csak kitalálva, a filmben erről a két kapuról tudtak/beszéltek. Az abidosz koordinátákat is egy horoszkóp miatt fejtette meg deniel
.
#1079: a sorozat első részében is megemlíti deniel hogy ré volt fajának utolsó tagja, de előfordulhatott hogy más parazita is túlélhette a kipusztulást ahogy ré is, itt jött képbe apofisz
#1082: a szolgálók a sorozatban sem jaffák, mivel mindig kell egy emberi test a közelben hátha gyorsan kell gazdatestet cserélni (5x15 Summit) -
dzsoni
senior tag
válasz
Superman #1074 üzenetére
Igen 11, és jól tudod hogy a Sci-Fi cancel mellett döntött a 11. évaddal kapcsolatban. Mini sorozatokról, tv filmekről, vagy egy nagy mozifilmről volt szó ami lezárja az ori szálat. Most mégis olyan pletykák folynak amik szerint mégiscsak lesz 11. évad, de nagyon nincs még megerősítve.
Dean Devlin mellett Brad Wright is tervezte már hogy mozifilmet csinál. Az első terv mozifilmre a 6. évad helyett lett volna, és az vezette volna fel Atlantist. A replikátorokat eleve atlantisba tervezték. A 2. terv a Lost City után a 8. évad helyett. Most hogy ''elméletileg'' nem lesz 11. évad valszeg újra elő fog állni egy csillagkapu 2-vel.
Dean Devlin amúgy trilógiát szeretett volna, csak 10 év sorozat után hülyén nézne ki egy tök más történet (az eredeti filmben nem voltak goauldok meg dzsaffák, és csak két kapu létezett). -
dzsoni
senior tag
Újabb fejlemény, lehet várni 2007. július 7.-ét. Feldobtak egy hírt miszerint e napon a Sci-Fi elkezdi leadni a 11. évadot.
Valszeg kacsa, de mostmár azért jó volna eldönteni hogy mit is akarnak. Ha igaz a dolog akkor az íróknak lassan neki kellene állni megcsinálni a 11. évados forgatókönyveket, szal remélhetőleg hamarosan kiderül hogy most ki kivel is van.
-
dzsoni
senior tag
#1060: vezérlőt meg eligazítót csinálnak az atlantis diszletekből, aztán ráfogják hogy restauráltak
SPOILERWARNING on
amúgy úgytom hogy lesz szép uj diszlet atlantiszban
#1068: egyrészt mert rajta volt a személyi pajzs ami müködött, és nem lett volna hatása ha beborul a szakadékba, másrészt nem gyilkolásznak meg csak úgy mindenkit még akkor se ha ő maga a megtestesült gonosz
#1069: A leány meg fog hallni ha minden igaz, de szerintem nem sárkányvacsi lesz belőle
SPOILERWARNING off -
dzsoni
senior tag
Lezárva sohasem lesz teljesen amig megy az atlantis, mivel csak kell valami kapcsolatot tartani a földel, szal a SGC-t látni fogjuk még. Remélem hogy azt a valamit atlantisban nem azért építették hogy ne kelljen mutatni az SGC-t (valami helyére értelemszerüen beilleszthetö az a dolog amit láthattunk az utolsó atlantis részben, nem irom le hogy mi az mert megint anyázás lesz spoilerezés miatt).
-
dzsoni
senior tag
Úgy néz ki nem nagyon kell a sg1 a tévétársaságoknak. Nincs még új csatorna aki jelentkezne a 11. évad vetítéséhez. Az IGN szerint több SG1 tv film fog jövőre készülni, ez még nincs megerősítve, de legalább van némi remény, hogy nem to be continued...-al fogják lezárni a sorozatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest