- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még csak könnyednek sem kéne lennie.
Legyen egy rejtélyeskedő, sötét, komor, helyenként ijesztgetős, akár noir-feelinges sorozat.
De ha nem az -márpedig ez nem az, még komolyan venni a karaktereket is nehéz- akkor ne akarjon annak látszani ami nem lehet belőle.
Csak nekem félmillió ötletem lenne az egész koncepciót illetően, hogyan lehetne egy hihetetlen jó sztorit felépíteni az alaphelyzetre... de gyakorlatilag eddig nem volt más, csak a klisék elsütése, és a nagybetűs Szenvedés.
Meg az egymás testével kefélgetés, ami nem is lenne baj, ha fel lennének építve a karakterek jellemei arra a szintre, hogy ez hitelesen bemutatható és indokolható legyen...Komolyan, a készítők nem olvastak scifi könyveket? Én mondhatni azokon nőttem fel, már a 60-as, 70-es, 80-as évek írói hihetetlen világokat és történeteket voltak képesek felépíteni papíron, akkor ma, filmen ez nem lehetséges?
Ugyanmár.Megnézem én ezt, mert SG, meg mert van rá időm, de ha kapnék egy x összeget és egy akármilyen alaphelyzetet, fél év alatt olyan sorozatot csinálnék belőle, ami ezt az eddigi SGU-t múltidőbe tenné...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Fotók, videók mobillal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest