Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hoppá: elindult a One UI 8 béta program!
- Megjöttek az átcímkézett Alcatelek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én ahogy haladok előre, úgy tetszik egyre kevésbé és úgy kezd egyre jobban kirajzolódni, hogy ugyan tele van dobálva tengernyi elemmel, ami az első pár órában azt a hatást kelti, hogy "hú, mennyi tartalom", és kezdetekben még tetszett is, de ezekről idővel egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy szinte mind felszínes, üres, átgondolatlan vagy dögunalom. Végig fogom tolni, a fősztoriból már nincs sok hátra, de egyelőre abban sincs semmi extra sem a történetet, sem a kivitelezést tekintve. Biztos sokan fogják ettől függetlenül szeretni, de inkább azok az emberek, akik szeretnek szöszölni a bázisépítéssel, űrhajóépítéssel és minden hasonló számomra totálisan céltalan baromsággal. Kifejtésbe inkább nem megyek bele, mert minden aspektusát tekintve volna mit mondani, de nekem ez csalódás. (mondom ezt úgy, hogy én ingyen játszom AMD bundle miatt, és elvárások nélkül ültem hozzá) El tudom fogadni persze, hogy ez nem nekem készült.
A cikkhez:
"A töltésekből adódó kellemetlenségekért jelentősen kárpótol a Starfield játékmeneti fronton, ami a stúdió előző alkotásaihoz hasonlóan már-már a modern immersive simekre (Prey, Deus Ex, Dishonored) hajazó mélységeket üt meg."
Még csak a közelükbe sem ér, de jó példák ezek a játékok arra, hogy miből dobálták össze a Starfield bizonyos részeit, illetve arra, hogy hogyan lehet ezeket eszméletlenül jól is csinálni. A Prey-hez van legközelebb témájából eredően, de szerintem a sáros lábnyomába sem léphet, az egy igazi mestermű, aminek minden eleme profi és átgondolt. -
-
Szerintem jópofa, én most vagyok 17-es szinten, csinálgattam sok sok küldetést, mindent ami szembejött, de most kicsit rászántam végre az időt az outpost építésre, kész kis factoriot raktak bele a háttérben.
Aztán itt kimaxoltam amit tudtam, most skill hiányában megyek küldetéseket csinálni.Szerintem sokkal élvezetesebb az építkezés mint a fallout 4-ben volt, bár még nem tudom mit is kezdek vele de egy érdekes kis adalék a sztorik mellé.
Küldetések szerintem egész jól össze vannak rakva és sok kis random “activity”-vel találkoztam amik mindig elterelnek az utamról így sokszor már azt sem tudom hol jártam.
Egyedül a UI ami fel tud húzni, ehhez szinte gyakorlás kell annyi mindenre van gomb meg kombó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Hoppá: elindult a One UI 8 béta program!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Jogtiszta Microsoft Windows és Office licencek Azonnali automatikus kézbesítés, kedvező ár, teljes
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- 5 új, bontatlan Dell Optiplex 5090 mini PC gyári csomagolással
- ThinkPad L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i3-1115G4 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest