Hirdetés
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
erre gondoltam en is...de azert a 200 az nagyon durva, ugy kapkodta a kamerat, hogy csak neztem (persze monitoron lehet jobban atlathato a dolog, mint 40"-on....nekem mar a kis terkepet nezni is macera).
amugy zergnel, hogy lehet kiadni parancsba, hogy konstans a drone-ok a mineralra menjenek, az egyeb egysegek meg mashova? ill. hogy lehet overlord-bol transportot csinalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Yettel topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest