Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
zuzu000
üzenetére
otthon megnezem...ma toltam jopar 1v1-et...toss ellen viszonylag jol megy (egy vakon tamado dt-t szivtam csak be...volt egy obs-om csak mire visszaert, mar nagyon megcsapkodott, de vertem mar platinasokat is....zerg ellen valtozo a jatek...gyakoroltam a sima 3gate robot..meglepoen sikeresen, meg volt egy makom...valamiert nem lentre raktam a forge-ot...jott is a 9-pool...szerencsere scout pont mutatta, ugyhogy magamra zartam a bazist... terran ellen szinten valtozo...volt egy sima 3gate robom, fast expet nyomott, es be is zuztam...de volt egy masik is, ahol kb a ketszer akkora seregem gyalazta le....
...terran ellen milyen osszeallitassal jo beutni, ha korai expet nyom...ugy ertem mennyi/milyen egyseggel? (mm ellen bunkerral megtamogatva)
Új hozzászólás Aktív témák

- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
...terran ellen milyen osszeallitassal jo beutni, ha korai expet nyom...ugy ertem mennyi/milyen egyseggel? (mm ellen bunkerral megtamogatva)