Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• S1M0N

senior tag

Nekem most sikerült csak megnéznem a VII. részt, és bár 1-2 dolog nem tetszik benne, összességében szerintem jó lett.

Mondjuk a fénykardos sebesülések igen furcsák, Finn túléli, hogy a gerince mentén végighúzzák a kard hegyét, bár ha csak éppen hogy érintette, akkor még elmegy, csak furcsa, hogy aztán meg Ren is ugyan így jár, csak ő az arcával.

Han Solo halálát már pár hónapja elspoilerezték nekem, így az nem volt meglepetés, de sajnálom, hogy így lett vége neki.

Volt pár hasonlóság az Új reménnyel, de szerintem vállalható mennyiségben, bár a szteroidos Halálcsillagot még mindig simán ki lehet iktatni, igaz, most már belülről kellett lekapcsolni a pajzsot, amit persze senki nem vesz észre a bolygón... A másik furcsaság, az a vívótudás. Nehogy már egy elméletileg gyerekkora óta Jedi/Sith harcos ne tudjon lenyomni két senkit, akik életükben nem fogtak még fénykardot! Oké, hogy megsérült, de a düh és a fájdalom pont arra lenne jó neki, hogy erőt merítsen belőle. Bár lehet, hogy a belső vívódásai Han halálával megmaradtak, vagy fel is erősödtek, ki tudja.

Hirtelen ennyi.

Kíváncsian várom a folytatást, nekem kellemes meglepetés volt a film, szerintem a szereplőgárda is jól lett összeválogatva.

Új hozzászólás Aktív témák