- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Tudom ezer éves játék, de hentelnék kicsit. Feldobtam a sith editiont, de sehol nem találom a felbontás módosítást. Így meg úgy néz ki Vader, mint egy fekete kerti törpe.
Hol lehet átállítani?
Köszi! -
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Valakinek nincs meg a magyarítás a gamehez?
Sajnos a magyaritasok.hu oldalnál meghalt a vinyó onnan nem tudom már leszedni.
-
Rebbel
csendes tag
Hello!
Az a problémám, hogy a pályákon az ég teljesen összemosódik és szinte játszhatatlanná válik a játék. :/ Tudom, hogy nem integrált kártyákra találták ki, de hátha van valami. Nem tudtok valamit amivel meg lehet oldani a problémát?! A legfrissebb driver van fenn, az biztos.
Specifikációm: G3220 - Intel HD Graphics, 4 GB ram, ASRock H81M -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Amikor megvagdosok valakit a fénykarddal, akkor meg-meg torpan a játék. Nyilvánvaló, hogy ez nem hiba, haneme egyfajta látvány effekt, de nekem nem tetszik. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
-
WeThePeople9
csendes tag
HELLO!
Valaki tud segíteni? Teljesen jól működik minden csak a távoli kép ilyen elmosódott szóval pl ha megy egy hajó akkor ott marad a képe sokszor.. Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen.???
Mert ez igy nagyin idegesítő! -
mate.95
csendes tag
Sziasztok
Engem is állandóan kidobál a játékból
Valaki tud segíteni??? -
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
ezen a pályán vagyok de amikor húzom magamhoz az anyahajót akkor nem csinál semmit a játék. A 3. húzás után már majdnem leér az orra de onnantól kezdve "nem lesz zöld" a "A" és "D" + egér korrigálós kis jelző alul...folyamatosan pirosan marad hiába egyenlítem ki az anyahajót ahogy kéne!
Valaki tudja mit rontok el? A videóban olyan egyszerűen megy, nekem meg nem hajtja végre :S
-
BMWFan
senior tag
-
csepptallu
csendes tag
válasz
littlemole #203 üzenetére
figyelj littlemole azok nem a holokronok hanem odáig kell eljutnod az autosave-hoz
-
csepptallu
csendes tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy olyan problémám hogy letöltöttem xbox360-ra a game-t és nem tudom hogy hol lehet sith vagy jedi lenni ez xbox-nál normális vagy én rontottam el vmit??
PLS HELP!! -
Integra
titán
valaki tudna mondani egy god mode cheat-et?
megőrülök a főellenfeles részektől, még egy ilyen szar kamerarendszert nem láttam, egyszerűen elfogyott a türelmem már.. -
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #238 üzenetére
Megvan... Borzalmas ez a menürendszer.
-
@rglaaf
veterán
válasz
WonderCSabo #236 üzenetére
én csak beikszeltem hogy legyen és kész
-
WonderCSabo
félisten
üdv!
Hogy a rákban lehet a PCs verzióban bekapcsolni a feliratot?
-
3.Aragorn
addikt
Nem hiszem, hogy directx gond, mert a medieval 2 is remekül fut.
-
munky
őstag
válasz
3.Aragorn #231 üzenetére
A menüben nincs egér. Szóval ez "normális".
Nálam simán ment Win7 X64 alatt, így maga az operációs rendszer nem lehet gond.
DirectX probléma esetén nagy valószívűséggel valamilyen hiányzó dll fájlra hivatkozva el sem indulna.
Én videokártya illesztőprogram frissítésével kezdeném. Érdemes a legfrissebb 10.9-es drivert használni. Ha már eleve ez van fent és továbbra sem megy jól, akkor a 3D beállításoknál érdemes alapra tenni mindent.
Ezenkívül a játékhoz jelet meg pár patch is, amit szintén érdemes lehet feltenni.
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Föltelepítettem a játékot és olyan problémám lenne, hogy amint betölt, lemegy az első ingame videó Vader megérkezésével és kezdődne az effektíve játék, egyszerűen elkezd szétmászni a kép, a rohamosztagosok látszanak a távolban, hogy lövöldöznek, de teljesen összecsúszva, mindenféle színes csíkok mászkálnak a képemen. Szóval teljesen játszhatatlan. (Egy másik játék, a Worms Reloaded teljesen jól fut.)
Arra gondoltam, hogy ez valami DirectX probléma lehet, újra is raktam a 9.0 c-t, de így sem jó. Talán a rendszeremmel nem férhet össze a directx, mert 64 bites win7-et használok. Tudtok valamilyen megoldást/magyarázatot? Tudtok linkelni nekem olyan DirectX-et, ami jó a rendszeremhez és friss?Amúgy a menüben nincs valamiért egerem. Ez normális?
Kösz a válaszokat, 3.Aragorn
-
szabcse
csendes tag
mennyi ram van a gépedbe?
-
szabcse
csendes tag
helo
letöltöttem a játékot de az istenét se jön be a menü ha bejön akkor meg a játék dob ki nem tud valaki segiteni -
Joe.36
addikt
Üdv!
Lenne egy olyan problémám, hogy tele van bug-al a game...
Olyanok vannak, hogy eltűnik a fejem, foltokban lefagy a kép, bizonyos elemeket nem tölt be.
Valaki nem tudna segíteni, hogy ezt hogyan lehet megoldani ?
Előre is köszönöm a segítséget!(egy Ati Radeon X1900XT van a gépben)
-
SoleX
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék kérdezni... gépvásárlás elött állok. Szerintetek egy Vapor-x 5770 es ATI n jol menne a játék? Ezt ajánlották nekem. Csak nemtudom h elég tökös lenneé a többi játékhoz is... pl gta 4. Esetleg ajánlhattok vlmi jó kártyát ebbe az árkategoriába
köszönöm.. Alig várom tolhassam ezen
-
Grom7
csendes tag
Egy fojtába bizonyos részeknél egyszerűen kiírja a gép starwarsfu.exe működése leált.
már két napja próbálkozom de nem megy!Valaki segítsen pls
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
AusWolf
őstag
Ott én nem csináltam ilyesmit. Egy oldalsó kis szbában kikapcsolatam az energiapajzsokat és mehettem tovább.
-
Integra
titán
első küldetésben hogy kell szétszedni a tie fighter összeszerelő sort? ahol a kabinokat hegesztik a robotgépek. azt mondja hogy disable assembly line, de ezeket a robotokat nem lehet megsemmisíteni..
-
AusWolf
őstag
Sziasztok.
Épp laptop vásárlás előtt állok, és kíváncsi lennék a véleményetekre. Szerintetek egy Mobility Radeon HD 5470-en hogy futna a játék?
A mostani gépemben egy Mobility Radeon X1600 van, ezen nemcsak hogy gyengén fut (Hoth barlang 10-15 FPS 800x600-on), hanem még grafikai hibákat is produkál (láthatatlanná váló tereptárgyak). Előre is köszönöm a segítséget.
U.I.: Esetleg tudja valaki, hogy hogyan lehet állítani a grafikán?
-
Integra
titán
amúgy vannak vicces dolgok.
első, hogy üvölt a menürendszerről a konzol átirat. ok, legyen, nem lehet mit tenni.
de az elején mikor vödörrel harcolok a szakadrá jedi ellen, háááááttt, az elképesztően necces, miért ilyen??? ezt a jedi knight-ban marha jól megoldották a szabad mozgással, nagyon jó volt.
a másik meg a mentés... áááááááááááá -
Grifid
aktív tag
3.-ra vízszintbe állítod a hajót és úgy zúzod.
Integra!
Dupla ugrás space - space
Hosszú space - shift
Hosszú dupla space - space - shiftA leamortizálódott lambda vezérsíkjáról simán simán átugrasz mind a 2 helyre. Dupla ugrással.
Működő magyarosítás innen szedhető, tökéletesen működik az 1.2-es steames játékon. Biztonsági mentést ne felejtsétek el ki pipálni, hátha jön még patch.
-
Integra
titán
a legelején az első küldetésben a nagy hangárban mikor az 5 tie fightert leromboltam, meg a népet is, hogy lehet feljutni a másik oldalt levő holocronhoz? a dobozokból kell emelvényt összerakni hogy feltudjak ugorni a hídra vagy pedig a gép roncsról átugrani?
egyik sem megy -
dunc
nagyúr
Van valakinek mentése ez az átkozott rész útánról ?
-
papaizsolt
tag
Helló
Nekem az a problémám lenne ,hogy és hibajelentés ír amint elindítom .valaki nem tudja mi a gondja minden meghajtó program a legfrissebb ,Win SP2van
-
Integra
titán
25gb install steam-ről??????
mi van ebben?? -
dunc
nagyúr
Sziasztok,hogy kell elpusztitani a rombolót ? (a hajógyárba) Jobra-balra tudok rohangálni ,és elöttem fent a van a romboló.
-
Skizz
addikt
Hát bazeg, megint eljutottam idáig, a sötét tanonc megmurdellt, én visszacsöppentem a valóságba, a kocka már ott volt, ami kellett a faszinak. de megint, elsötétül szépen lassan a kép, és sehol semmi, csak előről kezdhetem. Ja, várjá, a vicc az, hogy most direkt 2 percenként mentettem, bemegyek a játék betöltése menübe, és csak az első Intro-tól tudom kezdeni, más mentés nincs.
-
Skizz
addikt
Hali
Kiálltam a tudáspróbát, utána kinyírtam a sittest, majd visszakerültem a valóságba és valami kockának ott hűlt helye volt, amit ezelőtt le akartam nyúlni, amiért próbára kellett mennem. Ez oké, de utána fekete képernyő és csak előlről kezdhetem, nincs folytatás. Ez miez?
(játék eleje)
-
littlemole
őstag
Ha meghalok akkor úgy nézem a sárga nyilak megint megjellenek. Mit jelentenek ezek?
Holokronokat?
Már felvettem őket. Vagy ilyenkor újratermelődnek? -
Zoliikp
csendes tag
Sokáig nem tudtam vele játszani, mert kidobált engem is. Rájöttem, hogy a különböző biztonsági mentésekhez egyszerűen hozzáraktak egy crack file-t, és jóccakát. Találtam egyet, mellyel végignyomtam a gamét, úgy, hogy nem dobált ki. Kérésre emilre dobom a linket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest