Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
StoneBridge
senior tag
Nem Battlefront-ra mondtam, hogy szimulátor.
BF-ben meg kell tanulni vezetni a repcsiket, ennyi. Én tudok vele... rendesen. Szerintem próbálj meg helcsit vezetni DC-ben, arra mondod majd, hogy milyen ''könnyű''.
Arra gondoltam, hogy ilyen kicsi pályákra bedobnak vadászokat, ráadásul semmi értelme, mert szarul irányíthatóak mind.. nem a megszokott módon, biztosan játszottál X-Wing Allience-el.
Galaxies.. Jump to Lightspeed-et várom, akkor majd megyek. -
StoneBridge
senior tag
válasz
parandroid #198 üzenetére
A ''szimulátorok voltak'' nem arra a felsorolásra ment, hanem X-Wing ill. Tie Fighter, korábbi hsz-ra.
Én a Jedi Outcast-ot nagyon komáltam, főleg a fénykard miatt.. multiban hatalmas csatákat lehetett vívni.
Megértem, hogy kellett ilyen játék is, de én egyszerűen üresnek érzem az egészet, ráadásul ha bármilyen vadászba ülök, olyan, mintha pontosan a Rogue Sq-al játszanék.. nem jön be.
Lehet túl sokat játszottam BF-el és ezért nem hozza a kellő hatást a Battlefront.
Multiban nem próbáltam, de éppen itt az ideje. -
StoneBridge
senior tag
válasz
illusiON #196 üzenetére
Szimulátorok voltak...
Star Wars: Dark Forces
Star Wars: Jedi Knight: Dark Forces II
Star Wars: Jedi Knight: Mysteries of the Sith
Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast
Star Wars: Jedi Academy
Mind FPS, ezekben volt élvezet.
A Battlefront teljes egészében egy taktikai fps stratégiára próbál épülni (ilyen a Battlefield 1942), persze SW környezetben.
Counter-Strike teljesen más téma.
[Szerkesztve] -
StoneBridge
senior tag
válasz
illusiON #194 üzenetére
Az SW világát elég jól ismerem, mondhatni ezeken a játékokon nőttem fel (többek között). Az igazi mérföldkövek, bárki bármit mond, a sima X-Wing, Tie Fighter ill. X-Wing vs. Tie Fighter voltak. Aki azzokkal komolyabban játszott, az tudja miért...
Nem értem, mi köze a CS-nek Battlefront-hoz?
Teljesen más jellegű a két játék... -
StoneBridge
senior tag
Én nagyon szeret(t)em az SW játékokat, de ez nagyon össze lett csapva, sokkal többet vártam.
Próbálták BF-es jellegűre csinálni, de kevésbé sikerült... a járművek nagy része rosszúl irányítható, illetve nem hozza azt a ''feelinget'', amit általában az SW játékokban hoznak (pl.: X,Y-Wing, TIE-F,B).
Az egységek sem a legjobbak, lett volna mit csiszolni rajtuk.
Hülyén vannak összeválogatva a küldetések.
Grafikailag jó lenne...
...kár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest