- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
kozi71 #19553 üzenetére
Gondolom a sztori küldiket csinálod sorban és azok között volt egy csináld meg x STF-et.
Sajnos a népszerűtlen STF-ekre nincs jelentkező és van hogy hosszú ideig nem jön össze egy csapat. Ezért nem történik semmi. Ez nem hiba, csak sajnos nem sokan állnak sorba ezekre.
Szerintem ugord át és menj tovább a sztorival. Hacsak nem másik STF-et akarsz közben csinálni akkor maradhatsz a sorban és ha összejön a csapat és elindul akkor félbehagyod amit csináltál és folytatod később.
Vagy egyszerűen kihagyod. Accolade-en kívül semmi olyat nem adnak amit máshol ne tudnál megszerezni. -
Plata
félisten
válasz
kozi71 #19553 üzenetére
New romuluson teleportáló folyton szar,nekem legalább is.
Melyik küldi az ami kérte hogy menj csapatban harcolni?
Flottából ki tudsz lépni a flotta rooster fülön.
A hajó bővítő az szerintem a bridge officerekre vonatkozik,több bridge officert rakhatsz a hajódra.Spéci fegyvereket egyes zenes vagy boxos esetleg lobis hajókból kaphatsz.
Vagy vehetsz az exchangen mert van olyan is amit dobozból lehet nyitni és azt el lehet adni.
Én is használok párat,Quad cannont,wing cannont,wide angle torpedót,esetleg bio neural warhead-et.Az ágyúk nehéz fegyverzetnek minősülnek,főleg tac hajókon lehet őket használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged