- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #6439 üzenetére
annak úgy nem sok értelme lenne, ha óránként kéne 100 markot beváltogatni. ha egyszer azt érvényesíttetted az adott karakterrel, akkor onnantól kezdve minden azon reputation XP-t adó projekt dupla annyi XP-t fog adni (tehát kétszer olyan gyorsan tudsz haladni az adott repuval, illetve feleannyi cuccba kerül).
-
Lanny
aktív tag
válasz
Konfigos #6420 üzenetére
Hol van itt a mérés, miért csak egyszer lett elvégezve?
Miért nem látom a mérés hibáját, eloszlását?
Ki végezte a mérést és mikor?
Mondaná rá ezt az egyik tanárom!
Természetesen ez tökéletesen elegendő, nem szüksés cicomázni.
Ráadásul ez tényleg marha hasznos, köszönjük Konfigos! -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #6420 üzenetére
szóval teljesen úgy van, ahogy eddig is gondoltam: a legtöbb skillt nem érdemes maxolni. amiből bármilyen mértékben profitál a játékos, arra érdemes 3-6 pontot rakni, akkor is ha mondjuk tac kariról és engi skillről van szó, de maxolni csak abszolút azt szabad, amire az ember specializálódik.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #6391 üzenetére
te jó ég, ha ezt mind megvenném, elkúrnék rá vagy 100 millát. annyira azért nem rossz ez a kari így se, hogy ennyit költsek rá
igaz van durván 400misim, de azon 5 karakter osztozik, úgy azért már más a leányzó fekvése.
plusz tegnap bontottam pár lockboxot, persze lóf...ütyi sem esett belőle, úgyhogy a profit jó rész, ami a fegyó dobozokból jött az elmúlt pár napban, el is ment. mondtam már hogy kurvára utálom a lockboxot?érted, megveszed a rohadt kulcsot majd' 2 milláért, erre 10-ből 7 kiszúrja a szemed egy redves 100ezres boff pakkal, amit még ha kibontasz se ér sokkal többet, de jellemzően inkább kevesebbet...
helmsmanom van, egy inspirational leader talán beleférhet még, csak nem tudom melyik trait-et kukázzam ki helyette. azért groundra is akarok hagyni teret mert oda is szoktam járni.
amúgy az omega deflektora ad a sensorra is 26-ot, skillt azért nem raktam rá.
-
Lanny
aktív tag
válasz
Konfigos #6391 üzenetére
Helmsman, inspirational leader, lila boffok, nektek aztán van pénzetek dögivel!
Apropó, emltettetek valamilyen fedes romu boffot (gondolom növeli a crtd-t és a critical chance-t), a fed tacomnak (Johnnak) ráférne már egy "kis" erősítés, gondolom exen lehet azt is beszerezni marha drágán...
Azt milyen néven kell keresni? -
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #6389 üzenetére
Már vettem,195000-ért,tactal nyitottam már 2-őt,az egyiket eladtam vagy valahol hömbölög.
Próbálgatom,van hogy Gw-vel instant elvisz 10-20 hajót magával a másvilágra.Tactnál volt hogy 1 lövésből csinált 40000 criticalt,igaz annál nem használom,mert lassú.
Jah az előőb voltam Breach eliten, a beteg állatja a hangárba 1 lövésből 1 kupac hajót eltüntettet sensor scan után -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #6345 üzenetére
No az energy syphoon nem függ a subspace skilltől.
Kicsit variáltam, így most ez van a két sci helyemen:
-Transfer shield strenght, energy syphoon, hazard emitters
-Science team, Polarize hull, Tractor beam rep, Grav wellA polarize hull szerintem felesleges, egy tonna shield healem van, meg előbb utóbb meglesz a resilient Maco pajzs is, talán egy feedback pulse megy a helyére, vagy valami.
A tractor beam rep cucc még próba alatt áll. Olvastam hogy megfelelő távolságból elnyomva remekül lehet együtt használni a GW-vel, a két hatás között oda-vissza pattog az ellen, meg a nagyobb cuccok ellen is jó kinetic sebzést ad.
Maga a hajó egyébként érezhetően jobb lett a skillezés óta, gond nélkül álltam a kristály lény lövéseit, nagyrészt rám lövöldözött. A Maco pajzs mellett még az embassy-s sci konzolok beszerzése van folyamatban.
Robokutya: sci tisztnek megfelelő skillel és konzollal az utóhatása miatt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
Konfigos #6337 üzenetére
Akkor be kell majd menjek a fleet embassyba, es utana nezek melyik konzol mit tud.Gondolom a plasma beam bol is a flottasat szerezzem be.Lattam, hogy van valami sci konzol ami segiti a pajzs regeneraciot, gondolom abbol kell vegyek 1 et vagy 2 ot.Az exchange n neztem, de valami k*rva draga.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #6337 üzenetére
No akkor mindent nem csesztem el, én is használtam együtt a GW-t a Tykennel. Meg én se szívesen adnám fel a revers sp-t.
A szívós build annyira nem jön be, de még nem tudom mit csináljak. Inkább a heal és az ellenség szívatása jön be. Pl. öröm nézni, mikor a kristálylényre rárakok egy GW-t és a kis szilánkjai csak próbálnak szabadulni de nem tudnak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #6331 üzenetére
Most azon gondolkozok, hogy a viral matrixot hagyom a francba, nem túl érdekes cucc. GW3 mellé kellene valami hasznos skill. Kb. a Tyken's rift2, Tractor beam repulsor2 és a feedback pulse 2 közül kellene választanom. A TK mondjuk osztozik a GW-vel cd-ben.
Ice_Man22: a fleet embassyn kiválthatókra gondolt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
Konfigos #6327 üzenetére
A Spire holding T2 meg nincs meg, A dilithium Holding mar megvan, viszont az jo lenne, ha pajzsom eros lenne.Viszont nekem vannak Plasma beam fegyvereim es van egy Flottas Plasma beam, ezen vonalon ha megyek, milyen skillt erdemes melle rakja, hogy legyen egy keves sebzes, legyen eros pajzs, es azert a team et is segitsem valamelyest, Gravity Well el es Tyken's Drift el.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
Konfigos #6324 üzenetére
Nos igen, dps+ Sci re hajtok, mivel a vestanak van a dual cannonja ami az aux bol veszi az energiat.Viszont jo lenne a pajzsot is erositeni, meg a gravity wellt es a tykon rift et erositeni.Gondolom akkor ujra kell skillezzem a karakterem es inkabb sci re hajtani, mert most igy eleg ossze vissza, esetleg be tehetek kepet ha kivancsi vagy ra.A kritikakat mindig jo neven veszem, orulok ha valaki aki tobbet tud valamivel ki oktat, pont ezert irogatok ide.
-
-
Konfigos
őstag
válasz
Konfigos #6306 üzenetére
Itt egy mod neked,grundhoz nem nyultam mert nem tudom mit csinálsz te,és azt annyira nem is ismerem,viszont nem szabad kimaxolni olyan skilleket amik pl energiát adnak a rendszerekre,mert szinte semmi az a plusz amit adnak,sokkal több értelme van másba rakni azt.Ez a kimaxolás kb azoknál értelmes ahol most én is kimaxoltam neked,és pl a sci cuccoknál is,mert ott egy konzol értékkel ér fel a kimaxolás.Viral matrixhoz nem tudom mennyire ragaszkodsz,de pvpre ez amit mutattam kb 2-3 secig hatna(viral matrix),pven meg tudtommal a borg le**rja a viral matrixot,gondolom a voth se hatódik meg annyira tőle,max úgy van értelme ha köré építed a buildet,de akkor viszont kell tyken,siphon stb,és flow konzolok,miegymás.Warp core meg tetszés dolga,szerintem van jobb flottás am mint ez az obelisk.
-
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #6290 üzenetére
Valami tankolósra gondoltam,még repuval sehogyse állok szóval egyenlőre viszonylag alap cuccokkal megyel.Tegnap vettem 2db Particle generatort,látszott is az eredmény,meg a beállításoknál áthúztam auxra meg shieldre,kicsit azért jobban bírtam már úgyis de még nagyon gyenge.Megfogadom a tanácsod megyek skillezni
Előre tettem most 4 torpedót,meg hátulra lézerek vannak,csak így nem sokat lövök velük.Turret vagy valami hasonló hátulra? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #6263 üzenetére
Jah értem. A teljes set cserét nem teszem meg, inkább maradok a mindenesnél. Most úgy is a Maco resi pajzsra gyúrok, azt tervezem ötvözni az adapted deflektorával és hajtóművével, így ott megmarad az engem érdeklő 2 részes bónusz a sci dolgokkal együtt.
Ezek alapján mire gyúrnál rá?
Lanny: a becsületes klingonomat átküldtem Stovokortba, mert a munka mellett 2 karaktert fejleszteni se túl könnyű, nem hogy hármat. A flottában meg 100k fc-t el kellett érni minden karival, így a 3. karakternek mennie kellett.
Tudom, egy büdös P'tah vagyok! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #6254 üzenetére
Mivel lehet ilyen magas PG meg Flow Cap értékeket összeszedni?
Nálam ez van, ha csak az említett dolgokra ható cuccokat nézem:
-astrophisycist, MACO set, maxos PG és FC skillek, majdnem max subspace dec skill., 1 darab Grav gen XI konzol, ezek adnak ennyit mindössze:
FC: 127
Grav Gen: 167
PG: 133
Subspace dec: 113Azt szoktam csinálni, hogy Grav well 1-et és Viral Matrix 3-at egyszerre használom, meg ha van akkor rátolom a scan targetet és a subnucleonic beamet is az ellenségre. Ha meg pl. a kristály lény ellen megyek, akkor a viral matrixos tisztet lecserélem olyanra, aki tud tyken's riftet nyomni, mert neki nincsenek alrendszerei.
-
Lanny
aktív tag
válasz
Konfigos #6246 üzenetére
Az rendben van hogy ki tudtad lőni egyedül vagy némi csapatjátékkal, de nem mindenki rohangál end game gearrel a jétékban, még a scimet is ki tudtad lőni, hiszen még nem lehet olyan jó dolgokat venni. A battle cloack bónuszt se az alpha strike miatt gondoltam hasznosnak (nem mintha enginél az lenne az elsődleges), hanem a védekezés miatt (hacsak egy sci sci nem teszi láthatóvá).
-
-
Lanny
aktív tag
válasz
Konfigos #6060 üzenetére
A 0-24 "fent lesz a(z) valamilyen képességen" mit jelent pontosan?
Múltkor megemlítetted, de akkor nem értettem meg.
Ha csinálok mondjuk minden karimnak bindeket, akkor honnan tudja a rendszer hogy melyiket szeretném használni? Ezt be lehet állítani, vagy elég csak azt berakni a könyvtárába amit éppen szeretnék használni?
Már csináltam egyet, most ki is próbálom. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #6056 üzenetére
mondtad már párszor hogy pvp-n szoktál tankolni is, így érdekelne a véleményed.
ez a build szerinted megfelelne PvE tankolásra (beaggrózni a lehető legtöbb ellent és magamon tartani)? vagy erre felesleges az avanger? olcsón meg tudom szerezni (1 modul) a fleet assault cruiser retrot, mivel megvan a zenes assault, a boff kiosztása ugyanaz lenne, csak ugye cannonok nélkül 4/4 fegyver leosztással. (2-2 beam + torpok, vagy akár dual beam elöl, akna hátul)
nem írja, mert nincs benn a választási lehetőségekben, de fegyverzetnek voth antiprotont gondoltam a proc miatt, tankra ideális lenne.
jah és field generator helyett shield refrequencer lenne, shieldhp módosítóval, csak ugye az sincs még az adatbázisban. illetve az avanger speckó konzolja helyett be tudok rakni egy threat növelő konzolt is. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #6045 üzenetére
Igen, 50k fc ment a lecsóba.
A Dyson sethez a saját warp core-ja lenne az igazi, de akkor meg le kellene mondanom a 135-ös auxról, így szerintem a MACO lesz jó nekem a Vestán, oda jön még az is ahogy Firekeeper írta, hogy szépet üthet a magas auxal a spec. képessége, aztán max kiveszem mellé azt a flottás pajzsot is.
Ez a Dyson cucc lehet majd a Battlecruiseren lesz érdekes, ha lecserélem az Aegist.
-
Kaporc
csendes tag
válasz
Konfigos #6033 üzenetére
Mindenhol mérni szokták, de a csatorna "hivatalos" pályája az ISE. Én életemben egyszer kértem "mérést" kíváncsiságból, itt sem tudtam, hogy valaki méri éppen. Most nem jött össze a 10k (vedelde). Ezt dobta a gép. ;>>
A PvP és a PvE két külön hozzáállást képvisel. Bár sok évet játszottam multiban FPS-ekkel, a szívem csücske mindig is a gép elleni harc maradt. Ezért is szerettem meg annak idején a co-op stílusú játékokat.
A PvP jövőjében felsejlik a profizmus és a versenyszerűség árnya, ami - tapasztalataim szerint - a nagybetűs Játék halála. Én konkrétan csak a Ker'ratban harcoltam más játékosokkal, szóval a játék ezen része engem nem érdekel. Ízlések és fézerek. -
Kaporc
csendes tag
válasz
Konfigos #6026 üzenetére
A fenti videón nem "szereplek", de a csatiról toborozták a tagokat. Én is hasonló köröket futok velük. Igazából ezeket a "speed runokat" sokkal jobb tesztnek tartom a DPS-mérőknél.
A videó leírásában találsz képet a DPS-értékekről is, vannak 10000 felett is.De szívesen állok elébe egy tesztnek egy közös játék során, ha fele ennyi lesz, akkor sem fogok beledőlni a fézerembe. Nekem a lényeg, hogy gyorsan haljon az ellenség. Azt pedig simán hozom. ;>>
-
Konfigos
őstag
válasz
Konfigos #6029 üzenetére
Közbe megszakadt a net,de azt írtam hogy 3-as set bonusszal a romulan set is nagyon jó scinek,főleg ha gw-t,fb-et használ,csak ott is covarient sajnos a pajzs,ami szóba se jöhet kis hullnál.Én továbbra is a flottás pajzsot preferálom,túl sok helyen,túl sok karival vetettem már egybe a második legjobb pajzzsal(megítélésém szerint ami a maco) és mindig alul maradt,nem drasztikusan,de érezhetően gyengébb,főleg amikor adaptálodott egy bizonyos energiára,akkor sokkal lemarad.Legjobban pvpn jön ki,pve-n annyira nem észrevehető,de ha huzamosabb ideig lőnek ott is látszik,pl tact kocka,királynő,stb.
-
-
Kaporc
csendes tag
válasz
Konfigos #6018 üzenetére
Lehet, hogy pontatlan. A lényeg, hogy elég gyorsan elpukkannak elit STF-en a gömbök és a kockák még akkor is, ha csak egyedül lövöm őket. Ha a DPS-5000 csatiról toborzok embereket, akkor a kapu és taktikai kocka élete is úgy pörög a nulla felé, mintha másodperceket számlálna (természetesen csak össztűz esetén).
Ezért írtam, hogy a HSE sem túl nagy kihívás egy olyan csapattal. A legjobbak általában (a program szerint 20k körüli DPS) a tudományos tisztek faw spammel. -
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #5984 üzenetére
Tacticallal vagyok,flottában ajánlották ezt a hajót-kicsit megbántam,de jóféle,gyűjtök másikra
is
Tegnap vettem bele engg konsolt fletteset,ami dob a turn ratjen 40%-ot.
Azt a havi előfizetést,ami unlockolja az account bankot(esetleg egy hónapra fizetnék be) azt hol tudom megcsinálni?Kerestem de nem találtam -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #5989 üzenetére
No, az aux DHC-k 1290 DPS-t csinálnak
resistek: kinetik 18.8%, a többi energy resist 26-27%
Eps 220% körül
Bonus accuracy: 12.7%, crti chance 3.4%, crit sev. 59%
Turn rate 22.1fok/sBővítettem a Vesta buildet a skill fával, ott van módosítani valóm. Pl. a weapons performance eléggé felesleges szerintem és az a sok pont mehetne másra is.
A quantum torpedó megtartásában még nem vagyok biztos.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #5987 üzenetére
Skilleket majd holnap, mert nem vagyok otthon, itt meg nincs kliens.
Az adapted setet egyrészt a sci bónuszok miatt választottam mert abban nagyon jó, másrészt meg PVE-n a Vesta a nagy pajzs miatt sokáig bírja (főleg a bindelt kiegyenlítéssel), de ez okoz olyan gondot, hogy ha kitartóan lövik a hajót, akkor pusztul a legénység, amivel együtt bukom a hull regent. Ekkor jött az adapted szet bónusza amivel gyorsan gyógyul a legénység, az nagyon sokat számított. Hull repaire nanites, stb. mellett PVE-n ugye van idő a burkolat javítására.
Ketté kellene választani szerintem a hajó felszerelését, PVE-re eddig bejött a teljes adapted set, alkalomadtán meg feltennék egy olyan fleetes resilient pajzsot, mert PVP-ben meg gyorsan történik minden.
Igen, a tachyon beam kb. semmire nem jó. Csak éppen megmarad régebbről.
Azt cserélem majd FB pulsera, az jó cucc.
A többivel is kb. egyetértek (csak fc és dili kérdése
), marad majd a sci felállás. Mit javasolsz a második engi konzolnak az EPS helyére?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #5975 üzenetére
Ez a Vestám: [link]
Az EPS konzol cserélve lesz valami flottás konzolra ha lesz elég pízem, a quatnum meg most váltotta a quad cannont, ez még tesztelés alatt áll.135-ös auxom van, 70 valamennyi a pajzsra meg a fegyverekre, maradék minimum meg a hajtóműnek. PVP-n kicsit kevés volt a turn ratem meg a sebességem azt éreztem.
Skilleket nem raktam bele, mert most nem volt időm kinézni mindet. Majd még bővítem, ha kell.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #5971 üzenetére
Érdekes volt, itt is előjött, hogy ha a Vestával megyek, akkor az effekteknél beakad a gui, mert mikor a romulán rámlőtt valamit, akkor a kép elsötétült, a következő pillanatban 17.8k pajzsot lenullázott és meghaltam. Ez pár képkocka volt mindössze.
Aztán mikor a battle cruiserrel mentem, ott meg nem volt ilyen gui lassulás. Amúgy jó volt, még az én PVE-s hajóimmal is.
Hmm, mondjuk meg kell még szereznem azt az új konzolt a gömbből a pajzshoz, csak meglesz a 20k pajzs a vesztán.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #5932 üzenetére
elég nevetséges hogy ennyire komolyan veszik a dolgot. ez csak egy tetves játék, de úgy látszik néhány embernek itt kell érvényesülnie, ha már a való életben nem tud
amúgy engem tuti kivágtak volna a HGF-ből, mivel az utóbbi pár hónapban ha havi 1-2x voltam online, náluk meg gondolom elvárás hogy ott éld a fél életed. barátnő kizáró tényező
mondjuk egyrészt valszeg fel sem vettek volna, másrészt eszem ágába nem lenne ilyen bandához csatlakozni. -
Lanny
aktív tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Konfigos #5877 üzenetére
Az idő szűke miatt infected elitet szoktam tolni mostanában, mert az hamar megvan, arra meg kb. mindegy ki van ott, mostanra már ismerik a szabályait. Ezen kívül még végigrepülöm a kardi űrben az értelmes doff küldiket adó szektorokat a küldikért, de csak ennyi.
Az a bajom, hogy nem tudom megoldani a rendszeres azonos időben történő játékot, meg azt is nehezen hozom össze, hogy közben ne zaklasson a család valamiért. Emiatt nem is igen próbáltam együtt játszani másokkal.
Robokutya: az adott tiszthez való adott hajó, jó skillezés, oda kellő BOFF képességek, meg jó cucc és energia kiosztás kell. A vegyes felállások sem feltétlen rosszak, de tudni kell mit miért csinál az ember, amíg az nincs, sokkal egyszerűbb a karakterhez való hajóval menni.
-
Robokutya
senior tag
válasz
Konfigos #5874 üzenetére
Az a baj hogy még mindig nem vágom a játékban hogy hogy a frászban csináltok 1000res 2000res sebzéseket egy lövéssel.
Most már kezdem összerakni hogy nem csak az alkatrészek illetve a hídra betehető dofok segítenek ebben
plusz a skill táblázat helyes beállítása mi más még?Ismétlem ez valszinű abból adódik hogy fikarcnyit se tudok angolul és csak a látott képel leírások alapján próbálkozok összetákolni bármit is.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #5877 üzenetére
40 milla volt a Helmsman? úgy emlékszem nekem jóval olcsóbban lett meg anno.
amúgy én a Nukarát szerintem csak Phoenix-el fogom kimaxolni, ha egyáltalán kimaxolok, aztán vele szponzorálom a többi karaktert. bár mostanában tényleg ha havonta 1-2x fellépek, az nem nagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest