-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Én is egyet megkerestem, de majdnem ráment a teljes időkeret. Szerintem 50 favorért hanyagolom. Úgysincs túl sok értelmes új cucc.
A powerboardoknál meg megint kavartak valamit. A tavalyi elite mini powerboard sokkal lassabb lett a tooltip szerint, ellenben van egy rakás új superior powerboard, de ki akarna venni nem csúcs kategóriás PB-t 1000 favorért, amivel még versenyt se tud nyerni? -
Spec
őstag
Ezt sajnálattal hallom. Azért egy orion slave girls vs. gorn gangbang jobban érdekelne, mint ez a promó.
A boxos hajóra meg én azt hittem, hogy amikor van egy nagyobb űrcsata, és a végén ott marad a sok hajóroncs, akkor ők jönnek és összeszedik a értékes színesfémetui.: Természetesen csak hülyéskedek, és teljesen tisztában vagyok vele, hogy mi a promó, meg a boxos hajó, csak nem tudtam kihagyni hogy kicsit rákössek a témára. Adta magát. De azért köszi a felvilágosítást
-
Konfigos
őstag
Ahhoz képest hogy milyen droppal adja és hogy elég friss még egyáltalán nem olcsó.Ha megnézed mire ennyi lett egy hasonló droppal rendelkező box több mint 1 év volt.Így is ha egy közepes nyitással nézed akkor kb 150 kulcs a hajó.Az jelenleg 675m kb,ebből lejön a hajó ami átlag 350,marad 325m,150 kulccsal azért átlag megvan a 800lobi,nem ritkán a 900 is az még -200m,máris csak 125m a difi,de ehhez jön még a traitek,meg a sok nagy rd pack amit átlag 6 kulcsonként adott nekem,az még durván 75m,már csak 50m,na ennyi trait meg fegyverbox/boost stb simán kiesik.Szóval nincs ár alatt,inkább mondjuk úgy hogy jó áron van ha nyitni akar az ember,semmivel se szarabb a dropja mint egy átlag boxos hajónak.
Raul: Amúgy új box mikor is jön majd kb?Júni vége?Nekem is van egy valag rd cuccom,semmit se adtam el még,van kb 1600 pack kinyitva.Egész jól adta a kéket,1100 kék volt benne azt hiszem,ebből 520 quality.
Egyébként kinyitottam már korábban a jem hajót,de nagyon utálatosan adta be,valahol 132 körül,szóval továbbra se szeret a jem promo engem. -
Raulblanco07
aktív tag
gyűjts ec-t, a múltkor kibontottam event alatt az r&d boxokat, ha felmegy az alapanyag ár, megyek eladni.
abból bevásárlok megint.a sliver ára mehetne már fel, még mindig annyi amennyibe annak idején került.
tényleg platac, ha odaadom neked azt az 50-100.000 slivert, nincs kedved átvariálni őket fragmantre tök ingyen?
-
Kotomicuki
senior tag
-
Spec
őstag
Mitől nő meg a gépigény? Még telepakolják több buggal, meg optimalizálás helyet, inkább jobban szétcseszik a garfikai motort, vagy mi? Így is indokolatlanul magas a játék gépigénye, ahhoz képest hogy milyen a grafikai színvonal, mert az egész engine egy optimalizálatlan fostalicska.
-
Konfigos
őstag
Ha 4x nem írtam le már egyszer se.
Quantum phase szett ajánlott hozzá,és ez nem pvp kérdés hanem az a szett jó hozzá,persze lehet más is.Azt hiszem 740 skill körül lehet összekapálni most maximum,de már 550el is nagyon komoly drain lehet,pvpre se szoktak sokkal többet összerakni,kombináld a prtg-t vele és fasza lesz,mehet torp is mellé!
Amúgy a boxos uival kapcsolatba: Pvpre nem mennék vele az biztos
De valahol várható volt ez,mondjuk az hogy 360ra miért nem adják ki azt nem értem,nem egy izmos játék alapból,csak tele van buggal és szar a motor is.
Spec: Üdv itt is
Van st fórum is,ott vannak még olyanok akik a játékkal nem játszanak de szeretik a trek világát.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
hát lassan ideje lesz, de csinálják meg normálisan legalább.
utoljára 2012-13-ban volt igazi jó pvp a játékban, akkoriban sokat voltunk, de a pár pálya akkor is unalmas volt.
De legalább mindenki feljárt az sto-ba és volt élet.Most: hullaszag jellemez mindent. Hétvégén nem volt semmi, páran max farmoltunk magunkban vagy tankoztak vagy repdestek
Ha van valami újdonság, akkor benéznek és ennyi. Hát ezt mondjuk nem is csodálom, teljesen kiveséztük az sto-t! Ha kész lenne a Star Citizen, akkor már mindenki ott lenne
-
John_Doe
senior tag
-
John_Doe
senior tag
A konzolos verziók elvileg ősszel jönnek ez szerintem kijön előtte hogy a PC-sek szívjanak a bugokkal. (Gondolom sima startot szeretnének ezért nem hiszem hogy egyszerre jönne a kieggel).
A Legacy of Romulus bejelentése 2013 Március megjelenés Május.
Delta Rising bejelentés 2014 Augusztus megjelenés Október.A tribli teszt most kezdődött. Ebből akkor az jön hogy ennek a megjelenése Július.
Szerintem de mittomén csak agyalok -
Chak
csendes újonc
Ez is a nagy probléma, h a x3ban van jelenleg 4 játszható faj. Megy is redditen a dráma ez miatt. Meg azért mert nem lehet se saurian se cica fajokat csinálni, de még alien sem mert h azok nem szerepeltek a tosban. Holott igen csak offscreenen. Ezek a fajok már akkor fedes tagok voltak. Ahogy a Deltanok is. Cryptic szerint csak a tos számít és a 6 mozifilm nem létezik számukra sem a tas. Amiben pl van cica karakter is. gyakorlatilag csak azt kapunk ami a 3 évad tosban a képernyőn látni lehet. Ami édes kevés a tos érához viszonyítva. Érdekes hozzá állása van a Crypticnek ehez. A canon cuccokat leszarja, de kilóra gyártja a saját hasára csapva a hajókat és még kitudja miket. Jelenleg van 6 kemény tosos küldi és egy film grain effekt amitől szemcsés, régies hatású a grafika. Azért biztos jó lesz.
-
Raulblanco
aktív tag
Igen, én pl utálok netről letölteni crackelt játékot és azzal játszani, párszor volt, mert akikkel játszom haverok nem tehetik meg hogy megveszik, de nagyon utálom, ha játszani akarok vele inkább megveszem.
STO lifetime, nem játszom már vele, az elmúlt 1-2 évben már nem igazán játszottam vele, csak elvoltam benne, de megérte, örökre a kedvenc marad, csak már ráuntam, de a lifetime megérte annak idején. -
-
John_Doe
senior tag
-
Kotomicuki
senior tag
Amióta leszedtem az új vírusokat-hack-eket és új (lehet, hogy túlbuzgó voltam?), aktív védelem is van fenn ezek ellen, azóta nem hajlandó egyetlen sto-akadémiás oldalt sem behozni a gépem - és csak ezzel van problémám. A skill-ezés valóban a te linkedről indult, de azt számos ponton megváltoztattam.
Azok az oldalak, amik bejönnek és menteni is lehet rajtuk, azok meg mintha más pontértékeket kérnének a rangok unlock-kolásához: sehogy sem jön ki az eredeti elképzelésem rajtuk. -
Konfigos
őstag
Ezt az elalszom az unalomtól dolgot majd akkor hiszem el neked ha lesz egy rendes pvp karid akivel unatkozol amikor játszol ott,addig úgy vagyok vele hogy amikor leírod ezt akkor ennyit látok "esélyem sincs ott érvényesülni"
Borgba semmi fun sincs,mivel mindig ugyanaz,egyszerűen könnyű és egyszerű,ezért van ekkora népszerűsége,egyébként ha az általam régen vázolt dolgokat bevezetnék akkor valóban fun lehetne a pve,de addig csak annyi hogy joinolsz és tudod hogy kb 4 perc múlva vége,tudod hány hajó lesz ott,tudod mit tudnak,tudod hol fognak állni,tudod mennyi életük van,ez szerintem inkább kiszámítható mint fun
Hazudnék ha azt mondanám hogy a pvp fun,mert jó csapat nélkül torkos sz**ás,de ha van rendes csapatod és ellened is olyan csapat van akkor igenis fun hogy kicsit meg kell járatni az agyat hogy mit mikor csinálj és ki ellen és kivel.Nem véletlen hogy a játékosok 70%nak fingja sincs mi micsoda a játékba,esztelnül nyomkodnak és majdcsak vége lesz,ami persze nem baj,csak ez még csak meg se karcolja az igazi elemeket amik a játékba vannak,és ha nem pvpzel bizony sose fogod ezt érteni.Ott is lehet fun karit csinálni,olyat aki kis g**i,és lehet a sablonos tucatkarit is mint pven,nem kényszer semmi se,de ez az unalomtól meghalok dolog mint írtam majd akkor hiszem el ha Itt rádkeresve látok 100+ meccset ami a gyakorlatba kb 700 mert jó esetbe minden 7. meccset rögzíti valaki,addig úgy vagyok vele hogy mentél összesen 20 pvpt X év alatt,ahol vagy elpicsáztak vagy kifogtál pár bénát akikkel unalmas volt a játék
-
Konfigos
őstag
Mert te a béna borg ellen akarod használni,többiek meg player ellen,és az igencsak más kategória.Max onehit semmit se ér player ellen se,60% az esélye hogy immun lesz az átlag lövés kb.Tudod te meddig él pvpn egy olyan bop mint a tied?kb 1 másodpercig,ezért értelmetlen erről beszélni mert 2 külön világ a kettő,dps king úgyse lesz soha egy torpedo build se,ha dpst akar az ember akkor a szokásos beam hajót építi meg,ha meg torpedót akkor azt,de az nem lesz dps király sose,igaz kiráz a gatyából akármelyik 100k+ dps pve hero-t.
-
Plata
félisten
-
L3zl13
nagyúr
-
Kotomicuki
senior tag
Nagyon nagy meló (és veszteség) lett volna nekik egyben, készen és főleg hibamentesen előhozakodni ezzel az új rendszerrel? Akkor mit teszteltettek veletek hetekig?
Egyáltalán, hozzá kellett volna nyúlniuk (pláne így) a régihez?Ha már rajtuk is kitört a "nem adunk semmi újat, csak a régit variáljuk" mánia - ami sok minden, addig jól/jobban működőt tönkre tett már az életben - , legalább a réginél jobb minőségben dobnák ki: a játékra ráfér(ne) a helyrepofozás, ill. már csak szakmai önbecsülésből sem kéne egyre rosszabbat kiadniuk a kezükből (ez utóbbi, nekem legalábbis az "ügyfeleik" lenézését sugallja - még ha csak hanyagság, vagy tudáshiány van is mögötte [csak akkor ne vetődjenek oly mohón a felhasználóik pénztárcájára - jó, tudom: nem mehet mindenki megélhetési politikusnak...]).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest