- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
Pedig, nagyon nem mindegy, hogy <250, vagy >400 a Zen, ha nekem kell kifarmolni: meg kellene duplázom az embereim számát és a "játékra" fordított időt, ha a "régi" ütemet tartani szeretném; arról már nem is beszélve, hogy a többletalapanyag beszerzése még több időt igényel (már így is kifutóban vok a repu-pontokból).
Ha meg még be is áll 500-ra..., akár végérvényesen!Most, hogy megízleltem a 30k DpS-t, azt mondom, hogy 50k-val már hajhullás és őszülés nélkül lehetne darálni az epizódokat. De, a "normális" - advanced - repu- és dili'-gyűjtő mókákra a 150k sem biztos, hogy elég, ha kifogod az alját, de ennek ellenére szeretnéd egyedül letolni azt: mostanság Gateway-en megnézik a csapat potenciálját és ha nem érzik azt elégségesnek, akkor fogják magukat és kilépnek, hogy a drága idejüket ne pazarolják fölöslegesen...
A 130k-t úgy tartom kevésnek az Icarus-szal, hogy a régi iskola szerint, hasonló konzolkiosztás mellett a romulán handzsárokkal 242k-t is csináltak.
Az STO-nak meg a singli része volna erős, mert nem kell napszakokhoz igazodnod, ha játszani akarsz - pl. wot - , mindig előveheted. Ezért nem tartanék a kifejezetten "társas-" játékoktól, hogy elszipkázzák az állományt: kipróbálják, aztán ott is hagyják, mert annyi normális embert összeszedni elég nehéz lesz hosszútávon - gondolom, te sem múlatnád az idődet síkhülyékkel...
-
John_Doe
senior tag
Ugye tudod hogy nem a PC patch leírását másoltad ki hanem a konzolét?
Mellesleg szerintem lesz klingon K-13. Igaz nem férek hozzá triblin mert nincs élő lélek aki válaszolna a "fene nagy jöjjön mindenki ez itt egy nyitott KDF teszt flotta" tagjai közül. Viszont a hír azt írja minden flotta számára elérhető lesz meg hogy klingonok is vannak a frigóban. Valahol még azt is olvastam hogy javították azt a hibát hogy a klingon karaktereket megtámadták az npc-k a K-13-on.Szerk.: Meg is van.
Tribble has been updated to: ST.66.20160925a.3General:
- Resolved numerous graphics related issues occurring on Tribble caused by the update to a higher quality lighting system.
- Players with DX9 and DX10 only capable cards will no longer crash when logging in.
- The graphics quality will be largely improved when at low graphic settings.
- Graphics related options have been altered.
- This is still largely a work in progress but some changes are present in the options menu.
- K-13 Fleet Holding
- Players are no longer stuck on the ground map of K-13.
- The door from system to ground requires T1 unlocks in all 3 categories.
- Additional updates have been made for environment art and icons.
- Resolved an issue where NPCs would attack Klingon captains.
- Foundry functions are now available.Known Issues:
- Graphics update is still a work in progress.
- Starbase K-13 is still a work in progress.
- Incorrect text can be seen for missions in the mission tracker. -
Spec
őstag
Az is lehet, hog most vezették csak be a gyökér kriptikesek, csak úgy adják elő mintha eddig is lett volna, csak éppen nem jelezte a rendszer sehol.
Amúgy el nem tudom képzelni mekkora lehet a max cap, mert volt hogy 60-70 hajóval szinte egész nap folyamatosan toltam és nem tűnt fel, hogy egy idő után már ne adott volna XP-t. Ha eddig is volt, akkor kíváncsi lennék azt hány küldivel, hány 100 hajóval lehet kifarmolni -
Kotomicuki
senior tag
A "2-3 perc" akkor tartható, ha:
- nem "gondolkodik" 0,5-1 percet karakterváltásonként a gép (szerver kapcsolat megszakad és társai)
- csak és kizárólag admiralty-zol, semmi más (se doff, se tőzsde, se zsákrendezés és nem nézel be a flottához sem)
- annyira bőven sok hajód van, hogy nem kell gondolkodnod, számolnod, hogy mit, hova ossz be, hanem csak "nyomkodod" a gombokatKülönben 10-15 perc/karakter, ha mindent, rendesen megcsinálsz - és nem bővelkedsz a készletekben, tehát agyalni is kell a dolgokon (pl. este, fáradtan..., be jó "mulatság" is az)!
Ha meg event van, vagy húzni/fejleszteni szeretnél vmit a karaktereden (pl. repu', küldis szett), akkor még több...
Nekem pl. plusz időt kell hagynom a vissza ellenőrzésekre is, mert ha túl gyorsan szeretném csinálni, akkor néha "elfelejt" a gép dolgokat és csak a következő alkalomnál döbbennék rá, hogy az utolsó húzásokat már nem "észlelte" a szerver. -
Mister_X
nagyúr
Ezt fordítsd le magyarra is, kérlek
Pár helyen logikátlan a rendszer azért, adott a kancellár egy tokent új hajóra, de azoknak a hajóknak feltétele a Lt. Commander rank, ami lvl10. Ki is léptem a választóképernyőről, egyből mondja az elsőtiszt, hogy az első cél fogja a jó szerencsét adni a hajónak, mi legyen az? Starfleet ofc
A küldit békén is hagyom, még egy szintet meg kell lépnem az új csónakig.
-
Raulblanco07
aktív tag
hogy a T6 hajók amiknek van T5 megfelelőjük nem új hajó,hanem a régi T5 T6 néven,plusz 1 konzollal meg egy kis kozmetikával.De az aki ismeri a T5 zenes hajókat,az első látásra észreveszi hogy a T6 az biza a T5 csak új néven,rohadt gáz hogy minden T5 hajó bug egy az egyben ott van a T6 változaton is.
Erről eszembe jutott az új battlefield, öcsém mondta hogy a régi battlefield játék hack-je működik abban is, mert kb 1 az 1-ben a régi játék új skinnel, na az lehúzás
STO-ban mi egy hajó? Gyakorlatilag egy skin és egy konzol - boff - fegyver leosztás, meg egy két adat mint fordulás, pajzs, stb, szóval a plusz 1 konzol és az új skin a max amit tudnak csinálni egy új hajóval
Én továbbra is várom a T6 assault cruisert, a Regent a legszebb hajó a játékban, nagyon imádtam. -
Plata
félisten
Meg a másik gond hogy szerintem zent sem lehet át vinni,ha bankkártyával veszel zent akkor talán igen,de ha játékban szerzed meg azt nem tudod át vinni.
És a Pc-s karikon ott van rengeteg régi eventes vacak,kit modulok,ruhák egyebek,emiatt sem hiszem hogy át lehet vinni karit Pc-ről,max kapsz egy 60-as üres karit.
De ha tévedek szóljatok.Konzolon semmi régi Pc-s tartalom nem lesz elérhető,csak a zenes dolgok. -
Kotomicuki
senior tag
Mármint, milyen álszent bajori papok?!
Volt az az egy, aki jól rá is faragott a végén, hogy annyira önző volt és "szembe ment" a prófétákkal - bár, igazság szerint csak a szükséges, beáldozható eszköz volt a "kezükben". Igaz, mire bevégezte, addigra szépen takarított a környezetében, pl. Bedek Bareil-t is az ő számlájára lehet írni (véletlen robbanás - amiben a gaznak egy haja szála sem görbült, ellentétben a jó gyerekkel - egy gyilkossági kísérlet után, aha...).(#14304) Lanny:
Hát, azt az admirálist sem tudnám egyértelműen a jófiúk közé rakni - a doki rendesen összeugrott vele...
De, R.I.P., ő is kellett a sorozathoz! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Végül nem jutottam el moziba, de majd megnézem az új szellemirtókat is, már kíváncsi vagyok rá.
L3zl13: jah lehet, kíváncsi leszek mi lesz végül.
madgie: ő azt hozta, amit egy kapitánynak hoznia kell. Lehetett volna ez másképpen is: [link] Kate volt a megfelelő személy arra a szerepre. A karaktere, hangja, mindene pont oda passzolt. A kedvencem a "nem reagálok jó rá, ha fenyegetnek" duma volt tőle.
FireKeeper: meg ő az egyetlen flotta kapitány, aki tömegpusztító fegyvert vetett be lakott bolygó ellen. Sőt ő mindjárt kettő ellen is használt ilyet. Badass.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vagy csak félted a férfiúi egódat.
A Supergirl kicsit picssogós, de amúgy vicces, várom a folytatást.
Ez a Number One koncepció érdekes lesz, hogy nem a kapitányról fog szólni a műsor. Hiányoltam a korábbi sorozatokból is, hogy a "below deck" személyzet dolgaiból csak keveset láttunk, nyilván az extra színészek anyagi költségei miatt. Voyagernek volt egy-két értelmes epizódja ezen a téren.
-
FireKeeper
nagyúr
keress assigokat a department heads alatt. van egy csomó ami elég jól ad expet. könnyen húzható a military, engineering, colonial, medical, espionage, kicsit neccesebb a development, science és exploration, legszarabbak a diplo és a trade. valamint ha chaim assigot látsz, csináljad, mert a legtöbb elég jó ismételhető mission-öket ad. vannak olyan küldik/küldi láncok amik csak a térkép bizonyos részein érhetők el, ebből a szempontból talán a kardi űr a legjobb, ott jó assigok és láncok vannak. valamint a dyson gömbben is jók, bár ott nincs chain.
-
Kotomicuki
senior tag
-
Spec
őstag
Engem is csak akkor engedett be, ha teljesen kivettem a proxy használatot, és úgy is kétszer verifyolta az állományokat, aztán harmadjára már be tudtam lépni.
Amúgy képzeljétek, milyen kis trükkös dolog történt tegnap mirrorozás közben. Beléptem a mirrorba, ment még az elején lévő briefing visszaszámlálója, amikor levittem tálcára játékot, mert eszembe jutott hogy gyorsan megnézek valamit a neten, mielőtt elindul a játék.
Na persze, hogy crashelt az egész D3D error-al (mostanában ezt csinálja, csak mindig megfeledkezek róla). Mikor visszaléptem, betett a játékba, de nem tudtam csinálni semmit, majd pár sec után megint elindította a kezdő animációt, az is met pár sec-ig, aztán kitett a futó játékból, és megkaptam a rewardot, mintha teljesítettem volna a küldit. Rendesen megadta a napi dobozt, meg a mirror napi jutalmat is. Az egész megvolt 2 perc alatt
Persze mindjárt megszólalt a kisördög bennem, hogy ez így egészen frankó lenne az összes karival. mindjárt ki is próbáltam egy másikkal. A crasheklést gond nélkül tudtam reprodukálni, majd minden ugyanúgy zajlott mint első alkalommal a belépés után is. Azzal a különbséggel, hogy nem kaptam jutalmat. Kipróbáltam 5 másik karival is, azokkal se adta meg. Szerintetek az első karinál miért kaphattam meg a rewardot, nincs tippetek? Jó lenne tudni, mert így frankón lerövidülni a napi rutin
-
Spec
őstag
Alapvetően, ha azt a logikát követjük, hogy a STO-ban általában az aktuálisan kinevezett ellenség hajói szoktak a lockboxban lenni, akkor ha ezek ellenséges hajók lesznek, akkor valami gamma-kvadránsos dolgot sejtek a háttérben, egy kis cardi szövetkezéssel. Talán megint valami True Way-szerű dolog lesz.
Amit meg írsz a dobozon lévő ábráról, az megint valami össznépi összeröffenést sugall. FED+KDF+Romulan összefogás lehet. Valami bazi nagy koalíciós dolog a gamma kvadráns előrenyomulása ellen. De ez csak tipp. -
Spec
őstag
Lehet, hogy nagyot szól, de nem akkorát mint ami indokolt lenne. 31. századi hajók, ami azt jelenti hogy a STO fő idővonalánál minimum 5-600 évvel fejlettebbek. Enny idő alatt annyit fejlődhet a technológia, hogy rá se szabadna ismerni, hogy valaha köze volt a Föderációhoz, vagy az emberiséghez egyáltalán. Enyi idő már civilizációs léptékkel is sok, nem hogy technológiai szinten. És ez nagyon aránytalan a játékban. Én csak ezt momdom.
-
Badname
tag
A romulan hajó tökéletes lenne a temporal sci pvps karimnak... Az entropy úgy működik ha jól értem h egyes temporal skillekkel ramegy az ellenre egy entropy számláló és más temporal skillekre ez hatással van.van olyan is ami egyszerre rak fel entropy countert és használ is
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Miért is? mert az 3-4 év ezelőtti pvp-ken az adrelanin keményen feldobta a hangulatot, keményen püföltük egymást, remek csapat jött össze, építettük a hajókat, beültünk kerratba, 10 fő mindig vol fenn és 2x5 fős csapatokban löttük egymást, vagy radomban. Egyszóval jó volt és nem a reward volt a lényeg egyszer se, max a borg stf-eken jött szóba a reward (maco fegyot akarok, de nem adja, de már van 2 db armorom
. Dilit adott régen (1440), most is szerintem.
Platac, szerintem a 40 karis admirality miatt befásultál, akkor nem írtál volna ilyet.
-
Kotomicuki
senior tag
Tehát, a tűzerőt előre összpontosító, gyorsan tolató hajóval, harc közben gyógyulva és cd-csökkentve lehet ügyködni... (5 másodpercnyi tolatás után, folyamatosan élnek a extrák, amíg tolatsz - de, önmagában nem túl jelenős pluszokat adva, kivéve talán a cd-csökkentést, de azt meg mással is lehet pótolni (15 sec tolatás 2-3 sec cd-csökkentést ad))
Szvsz, ez inkább érdekes, mint hasznos trait, mert ennél vannak jobbak is - ha azok egymásra épülnek és még megvannak támogat pár oldalról. -
-
Plata
félisten
Közben eszembe jutott,a trait neve Improved Critical Systems.
Közben megint kész lett 10 doff küldi és gondoltam megosztom veletek hátha nem ismeritek,már múltkor is akartam írni,de elfelejtettem.Alpha kvadránsban van borg doffokat adó küldi.Nagyon jók doffozásra.
Jah azon ne akadjatok ki hogy 20 fölött fut egyszerre doff küldim,ismerek pár bugosat ami nem foglal helyet. -
Konfigos
őstag
Ne is várd,küldök helyette mást: Bridge officer and kit abilities Készülj fel,visszajövök nyaralásból és kikérdezlek
Plusz rittyents egy hajót ami folyamatos flight speeden van 90-110el kb 80as turn mellett és gyakorold vele a dhc stilust,a 45 fok tartását,a célpont követését,a manőverezést,a tolatást stb,ha ez a kettő megvan esküszöm olyan dhc buildet csinálok neked hogy imádni fogod,igaz dps bajnok nem lesz de 40k körül tudni fog.De ezek nélkül semmi értelme valakinek dhct használni.Amúgy csak gyakorlás kérdése,nem lesz egyszerű megszoknod,van akinek nem is fog menni,jelenlegi pro pvpseknek is csak kis része űzi jól ezt.És tudom nem pvpre kell,de a pvp az ami megtanít ezekre hamarabb,nyilván ez nem járható út jelenleg szóval gyakorlod pven,de ne a kristálylényen aki egy helybe áll.Legjobb talán a kerrat rá és üldözd a gömböket,probeokat körbe körbe.Ha közel értél hozzá mondjuk 4km-en belül és látod hogy nem jön újabb sorozat dhc lövés ami végezne vele akkor pedig tolatás hátrafelé,dhc sortűz után max sebesség előre és új célpontra fordulás.Mindezt kb 2 másodperc alatt kell véghez vinned miközben skilleket is beosztod,nézed a cd-t stb,és már a következő célpontod nézed.Ez most lehet így kicsit nehéznek tűnik de nem az ha megszokod.Nem véletlen beamezik mindenki,nem csak a dps miatt,ez kamu,másik nem megy nekik
Kotomicuki: Szerintem emberi nő lesz,ha jól vettem a szövegből gondolom az arra utalt hogy simán emberi nőstény lesz semmi keveredés vagy más faj.
-
L3zl13
nagyúr
Próbáltam megkeresni milyen nevezetes esemény történt 2255-ben az ST Lore szerint, de nem sokat találtam.
Egyedül a Treaty of Armens-t találtam illetve előtte a Federation-Sheliak konfliktust.Ezzel kapcsolatban találtam még egy érdekességet, 2254-ben az Enterprisenak még Pike irányítása alatt egy női első tisztje volt aki aztán már nem volt a hajón, mikor Kirk átvette a parancsnokságot. Akár ennek is lehet köze a dologhoz...
-
Konfigos
őstag
-
Konfigos
őstag
Ez ködösítés megint.
Ha neked lett volna pvp karid én tudtam volna róla,mert láttalak volna pvpn,sőt ha jó lett volna ahogy mondod arról is tudtam volna mert aki új és ügyes arról szó szokott esni és hamar felkarolják a többiek,szóval ez se igaz
Harry se tartozott a jobbak közé a tankjával,az meg hogy 1v1 ki ellen mit tudsz elérni az nem releváns egy arénába.Ezek a fullos cuccok se igaz,mert a legtöbb buildem már kifejezetten olcsó,mostani is ami op jelenleg pvpn azt te is össze tudnád rakni mert megvan mindened hozzá,csak nem tudod mit kell kombinálni mivel,plusz nincs gyakorlatod a manőverezés téren,és nem tudod mi mit okoz,mi mivel védhető,miből mi lesz másodpercek leforgása alatt,ezek együtt hozzák ki az hogy bénaaaaaa vagy
Az meg hogy bemegy az ember egy lila cuccos hajóval és lenyomja a borgot csak engem igazol,hogy a pve az nem kihívás csak egy rossz vicc.De ha erre van kereslet ezt adják az emberek szájába sajnos.Maga a játék maradjunk annyiba hogy mind pvp meg pve téren elvan ba*va,sajnos.
-
Konfigos
őstag
Plata ez már uncsi..
Mindenki tudja jól miért utálod régóta,egyszerűen kurva béna vagy,és nem is érzed hogy valaha menne neked,így inkább ködösítesz
De megértem,nálad a határ az hogy lenyomj egy olyan borg kockát aki 7 éves skilleket használ és egy helybe áll,nálam meg ott hogy egyedül lenyomok 8-10 olyat mint te akár kvzás közbe
Kaporc: Ha valaki akkor én tudom hogy milyen a pvp,nem véletlen megyek már én is csak pro játékosokkal,szinte biztos hogy csapatot fogsz ki,pislogni se fogsz tudni és már véged.Sokszor mondtam már,ameddig valaki nem ássa bele magát abba milyen dolgok is vannak ebbe a játékba pvp téren sose fogja megérteni miket lehet kihozni egy egy hajóból.A gond továbbra is az hogy ha nem karolnak fel egy új játékost akinek fingja sincs a pvphez akkor sose fogja megtanulni mert csak halni jár majd be.
De megvan az ellenpélda is,ha normálisan kérdezel és kérsz segítséget tudnak neked annyit segíteni hogy életképes hajót hozzál össze,amivel egy jobb csapatba már élvezni is tudod.
Legyen ez tank,tact,sci..Van olyan zombi tank pvpn akinek nekimennétek 15en innen,és nem viccelek de nem tudnátok kinyírni.Amikor egy ilyennel szembesülsz hogy bizony lehet ilyet is ebbe a játékba átgondolod mit is jelent az hogy tank valaki,és rájössz hogy az hogy 4 gömböt túl tudsz élni pven az igazából az 2% annak amit tanknak lehet hívni.
A pvp akkor jó móka ha hasonló kvalitású emberekkel játszod,amint bekerül a képbe egy op játékos borul minden,és becsomagol 10 átlagos játékost egymaga.Szóval nem halott a pvp,csak tudni kell a helyén kezelni,ha rám hallgatsz addig ameddig nincs melletted egy erős társaság addig csak flottán belül barát pvpket nyomsz,ott nem fog elkapni az ideggörcs és még jól szórakozol is.aztán ha úgy érzed és többre vágysz és érdekel a téma össze tudlak hozni olyanokkal akikkel már a komoly szinten is élvezheted.De persze részbe ez p2w,szóval egy mirror hajóval kék cuccokkal nem kerülhetsz be ilyen csapatokba.
-
FireKeeper
nagyúr
mivel jobb a hestia? nem akarnék most 3k zent összefarmolni ha nem muszáj...
a defi traitet amúgy pont nem használom, mert scatter helyett rapidot használok most, és nem vettem ki a zenes T6 defit, csak a flottást, akkoriban még nem volt ennyire horribilis ára a fleet modulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nintendo Switch
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest