- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Balancee #14312 üzenetére
úgy tudom az acc közös de a pc-s karaktereidet nem használhatod konzolon. sokan sírtak miatta, de igazából érthető és logikus, hogy így van.
én úgy látom itt most egyértelműen a játékosbázis bővítésére mentek rá, és nem arra hogy a már meglévő játékosokat fejjék meg jobban. nagyon szívesen megnéznék amúgy statisztikákat majd, hogy ez mennyire jön be nekik végül, még az is lehet, a játék jövője múlik ennek a sikerén. úgy tudom, még anno a Legacy of Romulus hozott nekik viszonylag sok új usert, persze aztán idő közben elpárolgott egy csomó, viszont a Delta Rising nem volt sikeres ebből a szempontból, ott csak a már meglévő bázist tudták kicsit lehúzni.
-
Raulblanco07
aktív tag
-
Plata
félisten
válasz
Balancee #14310 üzenetére
Én nem hiszem hogy konzolon játszanék vele.
Sőt fix nem,mivel újra kellene kezdeni a semmiről,nem hiszem hogy kibírnám,egyszerűen eszméletlen jó érzés mikor új karaktert kezdek hogy már 1-es szinttől mennyi minden van neki.
Újra ki grindolni ennyi cuccot nem tudnék,szinte az egész Zen store megvan,csak azt nem vettem meg ami nem tetszik,de minden más unlockolva.
Nem tudom hány kari lehet konzolon,de én megszoktam már hogy majd 40 karim van akivel lazán ki farmolom a dilit napi pár perces melóval,és konzolon se delta se temporal event jutalmait nem élvezhetném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged