- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
Ezek jönnek infibe majd,nem téved bad. Mivel konzolon nem elérhetőek a pcs hajok ott szépen felzárkoztatják őket rögtön t6al,de ha már megcsinálják őket miért ne húzzanak le bőrt a pcsektől is,így berakják oda infibe,lásd jem,cardi hajók.Inkább azt furcsállom hogy még a tal shiar t6 nincs kint konzolra hírként,mert azt hittem egybe jön majd az elachival.Ha engem kérdeztek úgy fog kinézni hogy az elachik jönnek a t6 choice packba,és az ur packba pedig a kelvinek,vagy fordítva,de a kelvinekre nagyobb a kereslet ezért szerintem az az ur packba lesz.Lesz megint infi őrület,és lassan ingyen lesz a plasmo meg a régebbi traitek is,kemo szintén.
-
Kotomicuki
senior tag
"All ships in the C-Store are 20% off."
Minden hajóra a C-Store-ból 20% kedvezmény, de pl. DR pakkra, amiben más is van a hajón kívül, már nem vonatkozik az engedmény -> a szokásos akciójuk.
Ill. minden (első) T5 hajóhoz a C-Store-ból jár egy ingyen up-token is, amit a Promóciók fülön vehetsz fel - itt nagyon kavarja, hogy mi után mennyi, de hát: ki a szösz akar már T5-ös hajót venni...15%-os kulcsakció, meg a 2250 Zen-ért 20 kulcs + Ultimate Tech Upgrade van még a pénzért Zen-vásárlási akciók mellett.
Aki tejelni akar a játékért, az most tegye - azaz: holnap délutántól! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Áh igen, a kedvenc hajóm. Az egyik warp core-al az aux energiát fel lehet nyomni rajta 135-re, a DHC-k meg mennek róla. Kár, hogy nem adtak teljes aux fegyverzetet, ezt nem értettük soha.
Manapság mennyire vállalható még így, a T6 világban egy T5-U Vesta? Volt egy gyengéd bája neki, mikor a 2 szetes bónusz deflektor fézert elnyomtad valami nagyobb ellenség kivégzésére. Big red button.
-
Kotomicuki
senior tag
A power creep miatt gyengébb már nem lehet a T6-os, mint az elődje volt - vagy csak a gyűjtők és az admiralty-sták fogják venni!
A copy-paste miatt meg sokkal rondább már nem lehet, remélem!
Pl. T6 Karfiolra én is várok már, mert a 2, elhanyagolt oldalnak alig vannak sci hajói, de az új CF pakkot is csak admiralty miatt venném meg, mert maguk a hajók nem túl szépek (a trait-jük még érdekes lehet, ha a többi Tachyon Beam-essel együtt alkalmazzák - de nem a DPS-ligában). -
Konfigos
őstag
Csodálkozol?Kb már semmi értelme.Aki olcsón eladott azt ilyen olyan indokkal kibaszta crosis,akinek valami nem tetszett és szóvá tette azt némítva lett.Maradtak a nulla áron vásárló resellerek és ő,kb ennyi.Idejét se tudom már mikor adtam el ott cuccot,ha valami exen 300 és ott akarod eladni még 230at se adnak érte,inkább fel kell rakni exre és viszlát.Pont a napokba volt hogy T'laru-t akartam eladni ott,530ért adtam exen 620 volt,semmi vevő,felraktam exre 614ért és még aznap elment.Szóval erősen kérdéses minek van az a csati.23c hajót meg choice pakkot is sokkal egyszerűbb zonecseten eladni,vagy nézni ki keres ott.
Üdv itt Rolplay
-
Kotomicuki
senior tag
Ez mind igaz, de 5k-ból, 5 karakterrel, elég nehéz 12k-t összelapátolni a DR pakkra - nekem legalább 2 hónap volt, maximális kapacitással és 9 karakterrel... (igaz, már csak jövőre - BF - lesz leárazva, addig meg van majd egy év)
Ha meg még nincs BC-je, akkor - valamikor - úgyis vennie kell majd, ha már energiafegyvereket használ - ahogy p. leech-et is. -
Raulblanco07
aktív tag
Tegnap is le volt mute-olva egy ideig, Crosis szokott is fenyegetőzni ezzel ha rajta kívül más is offolni mer ott.
UI.: Tribbli teszt szerveren bővült az alfa quadráns, beraktak új szektorokat, valószínűleg az évfordulós eventtel együtt jön majd a holodeckre. Semmi konkrétum nem ismert, csak annyi hogy a térképen megjelentek, de még nem látogathatóak tribblin sem.
-
Raulblanco07
aktív tag
Jah, tegnap már csak 450 körüli zen jött be a napi adag dilithiumból, jóval kevesebb mint előtte az 500+-ok.
Persze 400 feletti árfolyamon már csak 400 zen lesz naponta, kár érte, jó volt ez az alacsony ár.Gerisz, lehet, nem nagyon megy le a promó pack ára, szóval nem veszik nagy tételben sokan, és kevés hajó is van árulva channeleken, szóval azt sem hinném hogy nagy tételben veszik exről és nyitják ezerrel.
-
Raulblanco07
aktív tag
Múltkor mikor új hajóba ültem az engivel, és elfelejtettem hogy minden változik rajta, csak a hajtómű, deflektor, pajzs, warp core lett átrakva, semmi konzol vagy fegyver, és bementem vele kristálylény advancedre mert elfelejtettem és pont kellett még 1000 dili a napihoz. Mikor odaértem 10km-re akkor vettem észre hogy jah igen, nincs fegyver a hajón, gyorsan inventoryból betettem 1db 12-es küldis beamet előre, boff skillek össze vissza semmi, így meg lehetett csinálni (még 3. helyes jutalmat is kaptam), akkor nehogymár ő nem tudja megcsinálni jem szettben meg egy átlag felszerelésben? Ez már a baromság kategória. Kristálylényen néha az a kihívás hogyha lassan töltesz be akkor odaérj és bele tudj lőni mielőtt vége ha van egy erős sci. Ezt nem tudja megcsinálni és ezzel dilithiumot szerezni? Csak felváltva kellene hordania oda a karaktereit a napi 8000-ért. Akkor miről beszélünk, ehhez annyi kell hogy be tudja kormányozni a hajót 10km-en belülre a kristályhoz és meg tudja nyomni 1x a space-t (lehet üzbég billentyűzeten az sincs?). Ha valaki erre nem képes, akkor felesleges törni magad hogy segíteni próbálj, nem a segítséged kell neki, csak a dráma és a cirkusz.
-
Raulblanco07
aktív tag
Platac, ő nem most kezdte, hanem 3 éve. Mostmár emlékszem miért volt ismerős a neve, online is volt már nem egyszer ilyen mindenki sajnáljon engem drámája, csak az a gond, hogy hiába próbált bárki bármit mondani segíteni neki, minden egyes alkalommal minden egyes tanácsra volt egy indoka vagy kifogása, hogy nem mert ez meg az.
Nem akarja hogy segíts neki, ő csak el akarja sírni a bánatát, és azt akarja hogy sajnáld, de nem tudsz neki mondani semmit, amit megfogadna vagy akár ki is próbálna, mert nem érdekli, nem akar változtatni, csak és kizárólag azt akarja, hogy sajnálják. Felesleges is próbálkozni.
Ha lenne egy olyan trükk hogy nyomj meg egy billentyűt és kapsz 1 millió ingyen zent in-game, akkor az a billentyűje is pont hiányozna mert olyan üzbég billentyűzete van amin az az egy pont nincs, csak had sajnálhasd tovább.
A flottás dolgot 3x tanácsoltuk már neki in-game, de hiába soha senki nincs online a flottájából, és hiába nem segítenek, és hiába nem épül, nem lép ki mert csak.
Csinálni bármit nem fog, mert gyenge. És mivel nem csinál semmi, nem lesz fejlődés.
Ezen már túlvagyunk vele 2x ingame, most lehet új cirkuszi porond kell neki, de mint látható, le lett írva neki rengeteg minden, de megint csak a kifogásokkal jön. -
Kotomicuki
senior tag
Még nálam is 300k környékén figyel a temporal-nál lévő, finomítatlan dili' mennyisége...
De, itt a téli event:
- ha megvan a hajó, utána tisztán dili'-ért és mark-ért lehet futni
- az "eppohh-futás" során szerzett dolgokat szintén mark-okká lehet beváltani (azt meg repu-s cuccá, vagy dili'-vé)
- a 6-féle téli vacakért lehet venni egy kezdőnek nagyon is jól jövő dolgokat (ha csak a doff-küldik el vannak indítva a két "oldalon", már akkor elégséges készlet jöhet össze)
...és ezekhez csak idő kell - meg némi ügyesség és lag-mentes játék - , hogy termőre forduljanak!
Egyből meglenne pár dolog, ami a továbblépéshez kell (pl. annak a tac kit-nek, ami fagysebzést ad minden sebzésedhez rövidebb a cd-je, ha raktál cd-csökkentésre pöttyöt ground-on, mint maga a hatás hossza -> állandóan él az általa adott sebzésbónusz...)....és igen, én is voltam olyan állapotban, mint Efanatica, de aztán rá kellett jönnöm, hogy a "hiba" nálam keresendő.
Azóta jól megy a játék! -
Raulblanco07
aktív tag
Igen, 25k darabja többnyire, van hogy lemegy 20-ra is akár, de az ideiglenes, de ugye jóval kevesebb fogy, mert napi 1x indíthatod. Gondolkodtam én is hogy elkezdem használni, de az a baj hogy nekem minden kari vuglatán van, nem éri meg szarakodni velük hogy elmenjek ds9-re mindegyikkel és vissza vuglatára, inkább csak vip claim + admirality + pár db értelmes doff küldi, 20-at nem indítok, csak azt a pár darabot ami egész jól ad, így is többnyire megvan a 8k a pár perc alatt minden karival, ahol meg nincs, ott ez van, nem érdekel.
Tegnap 597 zent farmoltam össze így, hogy minden karival lenyomtam a pár perces admirality-t meg vip bányát. -
-
Konfigos
őstag
Ez nem ajánlás kérdése ha ez van,van jobb ez nem vitás,csak arra reagáltam hogy ne csodálkozzon ha meghal,nem a jemszett miatt hal meg,az csak rásegít még 10%-ot mondjuk.
Azért nem éli túl mert rossz a skillezés és a boff layout és gear,ha az gatyába lesz rázva nem szabad meghalni egy ilyen nagy döggel pven.Egyébként igen,ha csak a visual a lényeg oda kell berakni a jemet és rendesnek az ico-t a buildbe,ezt az ötletet támogatom.Efantica: Én ezzel próbálkoznék első körbe skill téren meg layout téren.Ha ennyi dologgal meghalsz akkor az már szintiszta player error lesz
Idővel ha megszokod a skilleket meg hogy mikor nyomjad elfogod hagyni már őket,de addig is érdemes ezzel kezdeni ha robbansz,ezzel nem szabadna már..Gear téren majd még gondolkozom rajta,de követséges romulan boffot vegyél ki kettőt,nem olcsó de kell neked mert kell a crtd meg a crth.Fegyver téren meg kell nézni majd mik vannak flottásba,de szerintem van crtd dmgx3 ur beam,abból vegyél ki elég lesz mk 14re húzni,epic ráér bőven.
A buildhez kell neked "spéci" boff,az egyik ami az a2d idejét növeli meg és ad még mellé resistet jó sokat,másik pedig 2,3db a2b doff hogy kevés cd legyen a cuccaidon,esetleg ha a keretből futja akkor mehet egy kék crth növelős EWO doff is még be.Traitek még hátravannak persze stb stb,de előbb utóbb összeáll a gép,de mondom dps bajnok ez a hajó sose lesz,persze azért 37knál lényegesen többet tud.
-
Konfigos
őstag
Ez hülyeség,nem vitatom hogy rossz választás,de ha neki ez kell hát használja,nálad sincs semmi a helyén mert úgy akarod,hiába próbáltunk már ezren hatni rád,neked így jó,hát akkor jó.
Durva borg?hol?Visszamentünk 5évet?
Akkor még talán volt,de már akkor is határeset,jelenleg 5 lövéses borg létezik,meg egy lövéses.
Egyébként még mindig nem tiszták a skillek neked,az oké hogy jelenleg a jem szett inkább control buildhez való ami tudom nem mondd neked semmit.De akkor vessük össze kicsit az ico szettet meg a jem szettet.
+17.5 Kinetic Damage Resistance Rating>>>bármivel helyettesíthető már lassan minden ad resistet
+5 Shield Power Setting>>>>>ha nem max shield poweres build a cél nincs jelentős haszna
+17.5 Starship Shield Restoration
(Improves Shield Healing)>>>létezik rá skill,pont annyit ad mintha valaki 2 pötty helyett 3at rá
+26.2 Starship Hull Capacity
(Improves Ship Maximum Hit Points)>>>>>>létezik rá skill,konzolok,stb stb,ha valakinek skillezve van rá 2-3 pötty akkor nincs komoly jelentősége nem ez fogja megmenteni és nem lesz tőle tank se
+35 Starship Shield Capacity
(Improves Shield Hit Points)>>>>>>létezik rá skill,ha elég shield regenje van az embernek akár 10k pajzs is totál elég mindenhova mert sose fogy el,nem jelentős az plusz kis pajzs
Motornál kap egy kis defense-t iconál meg minimális energy resistet,jemnél+ wp power,pajzsnál az ico egyértelműen jobb,ez nem vitás én pvpre és azzal mentem.De lényeg a lényeg nincs itt olyan hogy felrakja az ico szettet és jó lesz a hajója,főleg hogy megvan neki és azzal is meghal.Azt persze halkan hozzáteszem hogy a játékba vannak ki nem mutatható dolgok a számokon kívül,és bizony a jemnél én is észre vettem hogy sérülékenyebb voltam réges régen,de ez nem számottevő dolog,ha az lenne hogy 10%ot akar nyerni tankolás téren akkor igaz,de nem lesz tőle 200%al jobb a hajó,dpsbe persze nem vitás az ico jobb sokkal.
Szóval plata ismét kapd elő a Skilleket és értsd meg őket így 6év után
Jem szetthez még,pár hónapig ezzel pvpztem idén scivel ismét,mivel control buildhez király szett,és amikor betévedtem muszájból vele pvere egy sima kis t5 hajóval még a pajzsom se bontották le sehol se ahol jártam,na ennyit jelent ha valaki tudja a skillek mire hatnak és mikor kell elnyomni,és a build is gatyába van rázva trait meg minden téren.Szóval maradjunk annyiba hogy erős kifejezés volt az hogy jem szettel nem fog túlélni,bármikor ráereszthetnéd akár egyszerre is 5 "fun" karidat a jem szettes scimre és csak jópofán kvzhatnék közbe miközbe szenvedsz,pedig jem szett
Nem kell félre érteni senkinek,szerintem control builden kívül nincs helye sehol se,sőt lehet már oda is van jobb megoldás,de attól még nem lesz tőle kuka egy build.
-
Konfigos
őstag
Azért te csak ne beszélj,tieidnél hülyébb buildek nincs itt senkinek
Mert "fun",neki meg kell az fun hogy jem szettel van a jem hajó,egyébként nem kell kardinális különbségekre gondolni,ez nagy tévedés hogy komoly dpsbeli vagy tankolásbeli különbség van a szettek között.Specifikus buildeknél persze van előrelépés,és ha valakinek a build kihegyezése a cél vannak sokkal jobb szettek mint a jem,de attól még nem használhatatlan.
A probléma a builddel részemről amit mondtam neked tegnapis,rossz a skillezés,kevés az 2 embes konzol hogy komoly dps jöjjön össze a plasma explosionbol,rossz a boff beállítások,rossz a gear egy része,nincs szerintem elég energiád hogy tartsad a fegyoknak a kraftot,és nem megfelelő ütembe nyomod el a skilleket.Továbbra is mondom hogy aki pven megtud halni annak vagy brutál dps járgánya van aminél nincs semmi védelem jóformán,ha viszont nincs akkor rossz a buildje és nem jó ütembe nyomja el a skilleket.Beamekből én mást vennék,nem kell hogy epic legyen de inkább crtd meg dmg modos nagyrészbe.Skillezésnél nem kell sok helyen maxolni ott ahol megtetted,és olyanokra meg kell tenni hogy legyen regened shield meg hull téren,plasmo csak drainx skillel hatásos mint tegnap is mondtam még csak nem is skilleztél rá.Szóval a skill kuka első körbe,build fele szintén,jem szettet meg fenthagyhatod ha ragaszkodsz hozzá,200k dpses gép úgyse lesz ebből soha,de szerintem 70k simán hozható kellene hogy legyen petekkel együtt,a mostani 37k~-az irdatlan kevés mert a petek lehoznak már valszeg több mint a felét.Lehet rosszul emlékszem de azt hiszem a k13nál vannak olyan flottás fegyók,esélyes hogy onnan is tudsz magadnak venni megfelelő polaron beameket,plusz nem árt venni követséges romulan boffot se,boff skillekből pedig más kell mert így nem jó.
-
Konfigos
őstag
Annyira nem érdekel,már a játék se igazán..
Ezt mindenkinek itt:
Valaki lenne itt egyébként aki elvállalna a topikgazda szerepét plata mellé?Nem tudok vele foglalkozni annyira mint kellene egy jó ideje,és a játékkal se foglalkozom már annyit,így szerintem lefogok mondani róla és ha valaki átvállalna az írjon rám privibe légyszíves mert utána tudjuk jelezni az illetékeséknél.
-
Raulblanco07
aktív tag
Nem előre, hanem utólag.
Pl ha adott karakterrel nem lépek be hétfőtől szombatig, csak vasárnap, akkor 1 hétre visszamenőleg finomít, persze csak ha van elég ore, szóval ha belépek, max 1 hétre visszamenőleg, max az utolsó belépésig és finomításig. pl ha hétfőtől péntekig nem léptem be, de szombaton igen, nincs dilim, de aznap csinálok 100k-t akkor vasárnap már hiába lépek be, nem finomít visszamenőleg a hétfő - péntekre mert szombaton finomítottam. Szóval tényleg csak akkor, ha van dilithium ore bőven, de nem lépsz be, akkor max 1 hétre visszamenőleg lefinomít.Ez max akkor hasznos ha rengeteg az ore, akkor nem kell naponta belépkednek finomítani mindenhova, ahol egyébként nem játszanál, hanem elég heti 1x, vagy ha nem mindig van időd játszani, akkor esetleg ha hétfőn nem tudtál, de kedden belépsz a karival, akkor lefinomítja a hétfőit is ha van ore-od. Persze akinek futja lifetime-ra, az valószínűleg nem fog szenvedni naponta azért, hogy egy párezer forintos hajóra összegyűjtse, szóval ez inkább kényelmi megoldás ami néha hasznos, mint valami eget rengető csoda.
-
Kotomicuki
senior tag
Pontosabban:
Ha a flottád már kifejlesztette, akkor lesz a flotta dili'-bányásztelepén (Alfa Kvadráns, Bajor Szektor) egy fickó, aki nem csak bányász-doff-küldetéseket ad, hanem 500 dili'-ért 500 finomított dili'-t is dob - 5 sec alatt.
Fontos, hogy ezt a betöltött 20 doff-küldetés után is fel lehet venni, ill. 20 óránként elérhető lehetőség és nem kell hozzá life time - nekik +800-at lehet még ezen felül finomítani a vendor-aiknál.Amúgy, lassan emelkedik a Zen-árfolyama: kezd lanyhulni a főnix-láz!
-
Lanny
aktív tag
-
Konfigos
őstag
Hatalmas tévedésbe vagy ezzel,rajtad kívül,meg pár emberen kívül mindenkinek ecje van(kinek több kinek kevesebb) és dilije nincs mert ami van azt elupolja vagy zenes hajókat vesz belőle ha összegyűlt.Plusz ez a 70% is iszonyatos túlzás mert pont azt az értéket adtad meg aki veszi zent a játékba nem pedig farmolja úgy ahogy te,és annak olyan olyan könnyű kivenni kulcsot és felrakni exre eladni mint a zent dilire váltani és azzal uppolni.
Lényegébe én rajtad kívül egy valakit tudok aki nálunk van pont és hasonló mennyiségű dilivel rendelkezik mint te vagyis neki több van azt hiszem mert 30m finomított van kb,de ezzel szembe olyanok akiknek van legalább 100m ecje kb mindenhol találsz.
A dilifarm ugyanúgy menne most is mint korábban mert nem csak az upgrade miatt farmolnak,ec-t viszont sokat húzhattak volna ki a zsebekből akár,arról nem beszélve hogy a dilifarmhoz nem kell semmi affinitás kb,az ec szerzéshez meg annál több ha valaki sokat akar.Monotonitásba kb egykutya kettő,pár embert ismerek aki pont annyit tölt exezéssel mint te admiralityvel meg ilyen olyan pvekkel,mindkettőnek megvan a haszna,az egyik keres hetente 500m-1b-t te meg mondjuk 300k dilit(csak saccoltam) Kinek ez kinek az jön be,unalmasságra mindkettő ugyanolyan unalmas és monoton akár beismered akár nem.Farm az farm minden értelembe,vannak érdekes egyének akik persze élvezik ezt mint pl te,vagy ő az ec farmot (igaz az akire gondolok és amúgy külföldi keres vele szerintem hetente átszámítva kb 50ezer forintot mellékesbe vagy többet,tehát az már megint más ha azért ba*ik el az ember napi pár órát hogy annak az árából egy fullos nyaralást fizessen a családnak évente és vegyen magának ezt azt) Ezzel arra akartam célozni hogy a tiednek úgymond nincs értelme,de ez nyilván marhára mindegy ha te ezt élvezed
-
Raulblanco07
aktív tag
nem, ha replicátorból vetted, exen a sok szarból eső commoditiesek miatt olcsóbban lehetett venni.
de emiatt még mindig nem fogy több ec a játékból, szóval nem befolyásolja az árakat.
ahhoz hogy valami történjen kell valami amiben rendszeresen napi heti szinten tol bele mindenki sok sok ec-t, és azért farmolja hogy oda tehesse. vagy nagyon vissza kell vágni az ec szerzést. discard cuccok töredék árára vágása, admirality ec jutalmak töredékre vágása, akkor szép lassan csökkenne az ára mindennek. -
Raulblanco07
aktív tag
Az nem EC sink, illetve de, lényegében az, de azzal hogy a cucc helyett az ec-t kell betölteni, az nem új ec sink, mert csak át lett számolva ec-re a sok szar, most nem lereplikálod, úgy költöd az ec-t, hanem direktbe benyomod, nem kell bele több ec emiatt, szóval ez ugyan az mint eddig volt, csak mást töltesz be.
EC sink a játékban a bázisok valamennyire, transwarp, repu projektbe kell valamennyi de ott a nagyját vissza is kapod azonnal, kellene valami amit napi szinten vesz mindenki és ec-be kerül, hogy értéke legyen, de nem érdekeltek a fejlesztők ebben, inkább érdekeltek abban hogy minél kevesebbet érjen, mert annál nehezebb ingame összeszedni valamire az árát annak elvileg, gyakorlatilag nem teljesen, de azért részben igen.
-
Lanny
aktív tag
Szerintem az már senkit sem érdekel kinek milyen hajója van, ez csupán az n+1-dik lenne sok játékos számára. Aki csinált róla videót, az elment egy ISE-re oszt puff, nagy dolog. Annál érdekesebb az, hogy a hibát azonnal korrigálták, szemben a mining claim bugot (csak hogy egy példát felhozzak).
Gerisz: Milyen temporal bug áll fenn?
-
Kotomicuki
senior tag
Nagyon nehezen akarja odaadni a kit-eket!
Komplett doff-ozás és admiralty után várok BotS pve-re, majd, miután azon is túl vagyok (kit-ek nélkül), kegyeskedik beszórni az addig hiányzó cuccokat a zsákomba...Akkor sem értem, hogy itt miért kellett felrúgniuk az eddigi, általános szabályt, hogy egy szín az egy szintnek felel meg a kit-eknél is.
-
Plata
félisten
Ez a kari aki a képen van a fun brel-es sci karim.
Voltam vele egy két stf-en,random ISA-n fedes sci kari jött herald drenyával,
Már az első transzformátornál körülöttem mászkált,amivel hülyére idegelt mert asszem neki volt idegesítő shield repair drone hangárja.utána is végig körülöttem lébecolt,én meg ugye végi álcából harcoltam,aszittem azért mászkál körülöttem mert a pajzsom akarja tölteni.Álca miatt nincs pajzsom,gondoltam azt akarja tölteni,lószart.
ISA után ez a dinnye elkezdett írogatni nekem hogy milyen csalással csinálom hogy mindenféle képességeket használok álcából,mert látta hogy a konzoljaimmal álca alól basztatom a borgot.
Elég gyér angol tudással mondtam neki hogy hülye gyerek ez egy B'rel és EBC van rajta,de nem fogta fel hogy ez mit jelent és tovább pofázott hogy csaló vagyok mert álcából használok minden féle képességet amit nem lehet.
Végül meguntam és ignoráltam.
Honnan az istenből szalajtják az ilyen állatokat. -
Plata
félisten
Nauszi tac karim nem tudott felvenni semilyen kitet,végül elugrottam a flottabázisra venni egy új flottás kitet,megvettem a legdrágább kitet,azt felvette,és kiderült hogy a régi flottás kitje eddig is rajta volt modulokkal együtt,de láthatatlan volt.
Érdekes hogy bár rajta volt a karin láthatatlanul a kit,groundon mégsem voltak ott az action bar-on a képességek. -
Kotomicuki
senior tag
Én egy gyógyító modult néztem és meglepve tapasztaltam, hogy az Mk VIII VR az erősebb, mint az Mk XIII fehér... - aztán, hogy ez (is) bug-e, vagy sem... (a lag miatt nem korrigálja az értékeket?)
Nagyon nehezen akarta beadni a modulokat a zsákokba: az első karakteremnél fél órát kellett várnom, mire előkerültek! Este megint lag-os volt, ami csak hajnalra lett jobb és az ARC nagyon nehezen, többedszerre hajlandó csak elindulni. -
Konfigos
őstag
Közbe már én is láttam,siralmas az a 9es turn annak a kis fos hajónak,dreadnek viszont a 8 totál korrekt.Kár érte,reméltem a méretéből ítélve legalább 15ös turnnel fog jönni,de nem tartottam kizártnak a 19et se,ezzel szembe majdnem annyit kapott mind a dread..petek se az igaziak,azt hittem decay III lesz az elit peteken,persze így se szar.Na majd meglátjuk.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
-
Raulblanco07
aktív tag
Teljesen hidegen hagy most a STO, majd az új boxra belépek elnyomni pár kulcsot és ennyi.
Múlt hónapban vettem egy xboxot, mert haverok mindig elvernek fifában, ők azzal játszanak mindig, én meg egyéb mmo-val, így előnyben voltak, vettem a héten egy 146cm-es képátlós 4k tv-t hozzá, és elvagyok online játékkal az ultimate team-mel, ott is kiélem a szerencsejáték függőségemet, csak ott nem boxokat nyitogatok hanem játékospackokat, a lényeg kb ugyan az
Majd 25.-én mikor jön az új box felnézek.Ezt a szépséget pedig itthagyom, hátha érdekel valakit.
Egyébként ez már a tesztben elérhető lesz talán év végére, szeretnék de nem biztos hogy kiadják akkorra ezt a verziót, de jövő év eleje körül várható már, hogy bent lesznek a rendszerben a bolygók rendes méretben.
Hasonló mint a NMS, proc. gen. bolygó, teljes méretben bejárható, de lesznek kézzel épített részek rajta, csak a töltelék generált, nincs töltőképernyő az egész rendszerben, rengeteget dolgoztak a cryengine motor átírásán hogy ekkora méretű naprendszer pályákat rakhassanak be töltőképernyő nélkül ahol több ilyen hatalmas méretű bolygó és köztük hatalmas űr lehessen.
[link]akit érdekel még, esetleg ebbe pörgessen bele, itt az elején percekig csak repülnek a bolygó felett, aztán kezdődik egy leszállás roverrel utazós küldi szerű játék.
de itt is van hogy megáll, visszanéz távcsővel az 5 perccel ezelőtti helyre és még ott van a hajója, vagy felnéz az űr felé ahol látszik az az állomás ami mellett elrepült.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged