- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robokutya
senior tag
válasz
Konfigos #3355 üzenetére
"Egyébként tudom hogy itt mindenki a quantum híve,de én használom a trans cluster torpedot egy ideje,és ha betalál mert esetleg nem figyeltek rá és nem lötték szét akkor hatalmas kárt csinált,felér vagy 5-6 quantum sebzésével,arról nem beszélve hogy körülötte is hullanak tőle elég szépen."
Végre tudja valaki miről dumcsiztam itten egy kicsit lejjebbtrans cluster torpedot
Nekem is tetszik amikor szétnyílik a célpont előtt na akkor tudom hogy az én sebzéseimmel lesz tele a képernyőTőletek találkoztam valakivel a múltkor a GORN külkik egyikén? Névre már nem emlékszem de barátnak jelöltem
-
madgie
titán
válasz
Konfigos #3355 üzenetére
Ja, de addig tölt újra, mint 5-6 quantum lövés
(amit mondjuk elküldhetsz spread-ben, vagy duplán a high yield-del).
Ha meg már sebzés: a tricobalt aknákkal darabonként 100 ezer felett (!) sebzek, ha nincs pajzsa az ellennek és nem kövi szét őket (pár 28.1 és 30%-os konzollal)És egyszerre négyet hányhatsz ki a dispersal pattern beta 3-mal (két fegyver esetén félpercenként). Persze sok a "ha", például a Tholianokkal egyedül szembeszállva 80%-ban kiszedik ezeket az aknákat (viszont a Borg nem foglalkozik vele, így egy rárepüléssel kábé 5%-ra szedheted le egy kocka életét)... vagy már nerfelték a héten? Szó volt róla, hogy meg fogják tenni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #3130 üzenetére
bpvp = 1,4k dilithium/3 meccs. ráadásul cooldown nélkül lehet nyomni, szóval ha csináljuk, kb negyed óra alatt megvan egy napi adag.
majd 50-es szinten lesz igazán fincsi a játék, mikor mehetsz STF-re.
ha még gyorsabban akarsz fejlődni, ajánlom a mirror eventet, azzal egy óra alatt 3-4-5 szintet simán lehet ugrani és dilit is ad.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #3125 üzenetére
A legfőbb dilithium forrásaink:
STF-ek
Dilithium bányászat eventkor
Fleet action-ök, és a hozzájuk tartozó Daily-k (Gorn minefield pl)
Foundry review
egyes Duty Officer assigmentekilletve PvP (vagy a mi általunk használt bpvp, b mint bunda, privát meccseket tolunk le, 5-ös limittel, pajzs és páncél nélkül
)
Pirk: kösz, ezek jók főleg a második tetszik
-
Wolverine
félisten
válasz
Konfigos #3101 üzenetére
Ha valami lejár az Exchange-en és nem adtad el, akkor postán megkapod - ez minden esetben így van, sosem megy automatikusan a táskádba. Nézz bele a fiókodba egy bázison. Ha valami a táskádba menne, de tele van, akkor sem veszik el; ha alul van egy Overflow Bag gomb az inventorydnál, akkor arra kattintva megkapod azokat a cuccokat, amik nem fértek el korábban.
#3081: ha oldalazol és aknákat szórsz/beamekkel lősz, akkor meglehetsz torpedók nélkül is. Ez tipikus engi játékstílus
Föderációs tisztként nem használhatsz klingon hajókat és ez fordítva is igaz. A klingonok megnyitásához egy lvl24-es föderációs karakter kell.
#3092: valószínűleg pont azért lassították le a gearelődést, hogy ne lehessen hetek alatt mindenki BiS felszerelésben. (ha valakinek nem ismerős a rövidítés, sorry... Best in Slot
)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #3099 üzenetére
akkor nem tudom, írj a supportnak. nekem ugyan nem trinity-m van, de full AMD konfigok (kettő is), de néhány random kilépésen kívül nem találkoztam nagy hibával. illetve a laptopom rendszeresen kilépett játék közben, de aztán rájöttem hogy túlmelegszik
mod: ha egy ajánlatodat nem viszik el az exről, a rendszer vissza küldi mail-ben. bármelyik mail terminálról ki tudod venni. amúgy ha érdemben el is akarsz adni valamit, érdemes megnézni hogy az adott cucc mennyiért megy, és kb azon az áron kitenni vagy aláárazni, hogy el is vigyék (attól függően hogy milyen sürgős). illetve ha nagyon nem akar elkelni, akkor figyelni kell, mert lehet mások is alád áraztak.
-
Robokutya
senior tag
válasz
Konfigos #3096 üzenetére
Hali
Kezdő kérdés esetleg újra telepítetted a játékot?
Mert esetenként elöferdülhet, hogy frissítéseknél valami ok folytán nem jön le rendesen.
Ha jól emlékszem mintha lett volna nekem is hasonló dolgom egy kis piros számláló jelent meg a felső sarokban és esetenként neterror hibával dobált lefele. A teljes újratelepítés megoldotta a gondot.Ha ez megvolt akkor átpasszolom a problémádat a többieknekÜdv nálunk Vigyázz a játék függőséget esetleg felesleges pénzkidobást okozhat a számodra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest