- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Konfigos #14888 üzenetére
Csak amíg az a pár milliárd, "fölösleges" EC előkerül vhonnan, addig is kéne vmit a hajóra raknia a "szegényebbeknek"...
Azt az iconinan konzolt nála láttam, akár 100k fölötti DPS-ű hajóknál is (mostanság leszokott róla - mint a "túlzott" EPS-ről is - és az exotic dmg-re gyúr).
Tier I-es cucc, sz'al hamar megszerezhető és eléggé univerzálisnak látszik ahhoz, hogy jó pár hajó konzoljánál jobb legyen - a kezdőknek.Itt használja a polaron szettet és a három breen konzol által nyújtott 20%-os fegyverenergia-igény csökkentést.
Most 160-200 milla körül megy az eps rcs - igaz, utóbbi már XIV epic - , ennyi pénze meg nem hiszem, hogy a keveset játszó, vagy kezdő egyéneknek lesz - legyártani meg megint nem fogják tudni a VR alapanyag- és a dili'-igénye miatt, ami többszörösen értendő, mire bejön rajta az EPS kitétel.
Szerintem, előbb kaparja össze a "kicsi" a CF BC pakkra a trait-ért a Zen-t - akciósan 4,8k-t - , minthogy 200 milla elverhető EC-je legyen/karakter pl. az eps rcs-re. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #14809 üzenetére
Nekem a zóna cset minden karinál ki van lőve, a sok lökött idióta csak zavart.
Az meg hogy crosis köcsög aláírom,nem is miatta jártam fel a csetre.
Egyébként meg jöhetne már valami új tartalom a játékba,mondjuk valami új hajó,de ha lehet zenes is jöjjön már,lassan nincs értelme zent farmolni.
Ha a köv season csak groundról szól akkor már előre szólok hogy le szarom az egész seasont.
Nem érdekelnek a ground specek meg új ground passzív modulok meg egyéb baromságok amiket lehet majd kraftolni.Nekem új klingon hajók kellenek.Jöjjön már egy kibaszott T6 karfiol,azt se bánom ha 20 ezer zent kérnek érte csak jöjjön már az istenit. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #14694 üzenetére
Fc-t a legkönnyebb szerezni.
De ha annyira kell a dili akkor még contrázni is lehet,igaz most már 20 órás a contra küldi de ad 2k dilit,5 karival az 10 k dili.
De a napi 8k-t stf-el sem nehéz összeszedni,aki meg szereti groundot az elmehet Dsyon ground bz-be,ott aztán dől a dili ha jól csinálja.Pár óra alatt ki lehet farmolni sok 10k dilit. -
Efanatica
tag
válasz
Konfigos #14690 üzenetére
akkor addig használjam ezt a buildet és ha megvan az ikonian akkor azt tegyem fel eddig okés de a tisztet nem tudom merre van megpróbálok utánakeresni meg a beam-eket is megnézed de van egy olyan sanda gyanúm azok se olcsók :'(
ja van fleetes fegvyer polaronos crtd dmgx3 ur beam 10K fleet credit meg 8,5K dil úristen
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #14686 üzenetére
De neki most is kemény mert nem éli túl.
Pvp-zni nem szoktam nem is fogok,amíg nincs értelme,vagyis jutalma.
Én elhiszem hogy neked nem szedik le a pajzsod jem szettel,én meg le tankolom neked ISA-t pajzs nélkül,de akkor sem ajánlanám sima tac karinak soha az életbe jem szettet.Mondjuk sci karival sem használnám,mert nincs control sci karim.
Jah ha meg igazi Dominiumos jem hadar hajót csinálnék akkor is max visual-ba raknám jem szettet,de hajóra nem és persze DHC-vel meg DBB-vel mert az hangulatosabb meg jobban hasonlít arra ami a filmben volt.
Bár nem tudom melyik polaron az ami leginkább hasonlít a filmes polaronra. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #14681 üzenetére
Jem szettel nem fog túlélni,az nagyon kevés főleg ha borg vagy durvább stf-re menne.
Nekem a lekvár hajók fun hajók,az egyik lopós hangárokkal és lopós boffokkal.Full disruptor,a másik az meg engi hajó és megint disruptoros.Neki meg KHG szettje van mert attól szép a lekvár hajó és nem olyan buzi lila.
Mind két hajóban klingon hangárok vannak,elite interceptor vagy elite slaver.
A lopós hajó az tac és próba lett volna arra kibirom-e a faw tac karit,de nem nem bírtam,a faw meg bím nem az én asztalom.
Így aztán buli lopós hajó lett belőle.Úgy már kibírható a dolog. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #14569 üzenetére
na ez az ami sose lesz. elég komoly hiba a rendszerben, hogy az EC-nek nincs a játékon belül rendes "sink" tehát ahol játékon belül "megsemmisül", nem pedig csak gazdát cserél mint az exen. ezért is inflál mint a kurvaélet, mert egyre csak jön jön a trashből amit bedarálsz a replikátorban, de nem fogy. sokan felhívtuk már erre a devek figyelmét a fórumban de szarnak rá. szerintem amúgy rohadt nagy kihagyott ziccer volt, hogy anno mikor behozták az uppolást, annak dil lett az inputja és nem EC. csőlátású devek persze újabb dil nyelőt akartak
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #14565 üzenetére
amit te írsz az nem bug, hanem dizájn, az ismételhető küldetések CD-jét a felvételtől, és nem a teljesítéstől számítja a játék, így ha valamit előre felveszel azt megcsinálhatod 2x. én is emlékszem arra a bugra amit Lanny mond, hogy 2x tudtál fúrni egy küldi alatt, akkor asszem rich dili vein-ek nem is voltak, annyi volt a trükk hogy mikor végeztél, nem vetted fel a dilit, hanem elhúztad a fúrási ablakot, rá tudtál nyomni megint a bányászatra, és akkor vetted fel a cuccot, amikor a második fúrásnak ment a kezdeti animációja ahogy felemeli a fúrót a karakter.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos #14529 üzenetére
de ez miért logikus? a logikus az volna, hogy trükközés, kilogolás, instaváltás, meg minden egyéb hókuszpókusz nélkül is mindig ugyanakkora esélyed legyen kinyitni egy adott valamit. már pedig ha jól értem a dolgot, nem ez a helyzet, vagyis ezek a trükkök érezhetően javítják a nyitás eredményességét.
-
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #14129 üzenetére
Nem szeretem azt ami divat,lehet hogy jó,de nekem az nem kell.Én nem akarok beilleszkedni,én lázadó vagyok.
Na de most már felcsigáztad az érdeklődésem,mutass nekem egy jó dhc-s buildot akkor,de skillezéssel együtt,azt nem mondom hogy pvp-re megyek vele,de STF naná.
Zenes hajóval meg nincs gond,mind megvan,kivéve ami nem tetszik.Asszem 2 T6 nincs meg,az a rusnya Heavy cruiser vagy mi a ragya,meg jupiter tehén.Új karit nem kezdek miatta,át skillezek egy meglévőt. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #14123 üzenetére
Na idefigyelj mutass nekem egy olyan buildot,skillezés+hajó+cuccok ami érdekelne is egy csöppet,de ne bím meg faw legyen,mert azért homár nem vagyok.
Ha már itt tartunk,van valami ötleted hogyan lehetne Tal shiar hajókból kihozni bármi érdemlegest?
Tudom hogy szarok,de én annyira rá voltam készülve erre a kurva tal shiar carrierre és a 3 részes tal shiar szettre hogy még mindig nem hagy nyugodni,és igen is bánt még mindig hogy nem jött ki.
Jah skillezéshez ha lehet Zenes avagy flottás hajót mutass,mert se pénzem se hajlandóságom hajóra pénzt farmolni.A csalódottság hogy nincs tal shiar carrier+ Temporal karihúzás tökre kinyírt. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #14123 üzenetére
Mert mi csak Kerratba jártunk fedeseket ölni.
Az tökre elég volt.
Komolyabban sosem érdekelt a pvp.
Bár most jut eszembe,igen is rengeteget pvp-n voltam én,te meg nem tudtál róla,mert nem publikus volt. :
Te engem akkor fog érdekelni pvp ha ott is esik cucc,mert engem az izgat,tudom hogy értéktelen vacak esik már,de akkor is mókás. -
Kaporc
csendes tag
válasz
Konfigos #14121 üzenetére
Régen (a Delta előtt), ha bedobott egy játszmába, akkor azért nekem is termett babér (értsd: ki tudtam lőni más hajókat
), bár ott is akadt jó pár gyilkos fazon.
A mondandód nagy részével egyetértek, szóval majd kereslek a játékban, ha egy kicsit felszívtam magamat.Raul: Erre már én is gondoltam, majd hívom Platát, hogy jöjjön Tufflival (bár azzal valószínűleg nem lehet PVP-zni).
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #14121 üzenetére
Te engem sosem érdekelt a pvp.
Ha volt is pvp-s karim pár nap után meguntam,és nem is voltam vele rossz,igaz klingon volt,Harry-vel nagyot szórakoztunk,de gyorsan meguntam.
Te a Borgot olyan cuccban nyomod le ami nekem sose lesz,mert kb ezerszer olcsóbb ótvar cuccokban leverem őket,míg te fullos cuccokban mész csak. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #14113 üzenetére
Hááát mert olyan lúzerekkel harcolsz.
Engem percekig sem tudsz megölni.
Mivel meg sem találsz.
Mivel most el kell lógnom barackot befőzni nem tudom kipróbálni,de szerintetek lehetséges az hogy vadkutya torpedó működik ionized gas sensor-al?Kétlem de azt mondják megy,viszont nincs a karimnak vadkutya torpedója amelyiknek van Ionized konzolja,amelyiknek van vadkutya torpedó nincs konzol. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #13812 üzenetére
Zsíros még pár kép.
A hajó traitje.
Az egyik temporal harci mód vagy mi a ragya,én ezt használom.
A sebzése meg ilyen,de ez az alap sebzés,ha feltölti magát rendesen többet sebez.hat csíkig tudja magát tölteni,kép készítésekor épp 0 csíkra van feltöltve.A konzolok meg űrben így néznek ki.
Sajna mióta újra rakták wint a print screen nem megy,így raptorral kell szarakodnom. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Konfigos #13802 üzenetére
Nem, 6 hónap.
Prizes offered within the Infinity Lock Box will also not include the most recently retired Lock Box – addition of those prizes will be delayed for some time.
Szóval a jelenlegi mikor visszavonul, és jön újra az infinity, akkor a nakhul kerül bele. Majd jön az új box megint 3 hónapig fut, és amikor annak vége, akkor kerül bele a kelvin cucc, szóval 6 hónapot kell várnod arra, hogy a kelvin hajók értéktelenek legyenek. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #13768 üzenetére
Na ma gondoltam délelőtt napi admiralty közben le csekkolom kb 35 vagy franc tudja mennyi kariból mennyinek van üres bankja,hat kariig jutottam,mert buktam a lógást és meló volt ezerrel,ma nem is tudok feljutni már,mai admiraltyt faszán buktam,pedig délelőttönként mindig tudok pár órát lógni,de ma cumi lett.
Te Konfigos segítek neked csinálni privát flottát ha gondolod,ott aztán ingyen tárolhatod a cuccaid,3 accountal betudok lépni ha kell.Bár mióta a winfost újrarakták nem csipázza nagyon a mulit accozást. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Konfigos #13726 üzenetére
Tegnap beléptem, kb 5 perc után megint behalt a képernyőillesztőprogram és kidobott.
Majd valamit kezdenem kellene ezzel az új kiegre.Egyéb, most találtuk ezt a játékot amikor az E3 felhozatalt néztük, megtetszett nekünk, így berakom ide is, hátha. Xbox és pc, kalózhajó, 5-en vagytok rajta, kalandoztok, felfedeztek, kalózkodtok, multiplayer, más játékosok más hajók, npc-k. Cinematic trailert is érdemes megnézni, lesz mindenféle tengeri szörny és csontváz kalóz.
Gameplay videó: [link]
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #13726 üzenetére
Nincs Catalystom,de 30+ karival tolom naponta admiraltyt,tudod mennyi szar jön belőle?
Rengeteg.Máshoz meg nincs kedvem hogy pénzt szerezzek,ha nekem is exeléssel kéne szereznem a pénzt abba is hagynám a játékot.
Inkább felhúzok 20 kiskarit minthogy exen tököljek.Az totál elveszi a kedvem a játéktól.
A tarantulára is az 1.4 milliárdot ilyen olyan könnyebb utakon szereztem meg.Igaz nem két nap volt de végül is meg lett. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #13708 üzenetére
Hallod szerinted mennyi lesz a Narada?
Azt nagyon szeretném beszerezni,de eddig csak a pénzt költöttem állatira és nem kerestem semmit.
Kivéve az este az admiraltys craft alapot eladtam olyan 160 milláért.Így most van félretéve 363 misim bankban.De nincs időm rendesen pénzt farmolni,nyár van,alig van időm és kedvem se sok van mert sokszor túl fáradt vagyok pénz farmoláshoz. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #13708 üzenetére
Krenimről nem is tudtam.
Figy nekem 12-es szinten nagyon rosszul adta 1 sorozattal 18 lett a karim,pedig volt neki vagy 80 kék lila doffja.
Utána ugye 20-as szintig többet nem tudtam használni,és küldiztem 2 szintet,20-as szint után meg két sorozattal lett 47.Asszem,de legalább 2 sorozattal.
47-ről 52 lett egy újabb sorozattal. -
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #13665 üzenetére
A space rész elég sci gyanús...
Hajrá Magyarok!
Meglepődtem tegnap mikor olvastam,ismerős meg kiment melózni ma reggel ausztriába,egyik kollégája már ott volt,másik mikor megérkezett csak annyit mondott haza lehet menni...nem bírta ki és pofánröhögte
Reméljük érnek még el hasonló eredményeket
Az osztrákok sztem elbízták magukat... -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #13665 üzenetére
Mi van magyar szurkolók megverték az osztrák szurkolókat?
Risán eddig is voltak bogarak vagy csak én nem vettem észre?
Nem tom de engem idegesít a tücskök zenéje.
A kis karim nem tudja használni többé a mirror assigmenteket,egy kört letoltam belőlük,többé nem tudja használni.
Másrészt az éjszaka risa-n high grafikával atom szar és zavaró.
Újra nekiálltam admiraltyzni,alig maradt dilim,jó ha van 3 milla. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #13652 üzenetére
Rendben,csak azért mondtam mert olyan pletykát hallottam hogy lesz nem zenes kardi hajó.Gondolom biztos szettben lesz a régivel.Akkor meg sokat ér.
Az új karim úgy érzem szuper erős sci kari lesz,már most 12-es szinten olyan erős képességei vannak hogy már ha leül vagy lefekszik napozni akkor is lebeg a az ágy vagy szék felett fél méterrel. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #13640 üzenetére
Grat.
Nekem is kéne pénzt gyűjteni,de kedvem nincs hozzá.
Meg hát nyár van,ilyenkor kevesebb a szabadidőm,alig érek rá.És ott van még GTA is azt is tolni kell,legalább 2-3 órácskát.
Bár hülye játékosok rendre elveszik kedvem STO-tól,kezdtem egy új karit,tök bele lendültem megint,és kb századszorra de mókás volt a küldizgetés.
Ha nem lennének hülye magyar játékosok nem is menne el kedvem sose a játéktól szerintem. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #13609 üzenetére
New Traits
Undying Tenacity (Race Trait) - +[20(T1)/30(T2)/50(T3)] Stun, Slow, Placate Resistance Rating, +[1.9%/3.8%/5.6%] All Damage, +[1.9%/3.8%/5.6%] Threat Generation
Expedient Care - When using Heal or Shield Heal on a non-self Ally: To Healed Ally: to target: +20% All Damage for 5sec, To Healed Ally: to target: +20 All Damage Resistance Rating for 5 sec, To Self: Reduces Heal and Shield Heal Cooldowns by 20%
Brawler - When you take damage from a Melee Attack: +30% All Damage for 10sec for Melee Attacks, When you deal damage with a Melee Attack: +30 All Damage Resistance Rating for 10sec vs. Melee Attacks
Neutral Zone - +30 All Damage Resistance Rating vs. any foes you have not attacked within the past 20sec
-
Plata
félisten
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Konfigos #13559 üzenetére
Ma és tegnap belépegettem nyitogatni r&d-t meg akkor már körbenéztem, kb 5x fagyott szét az egész gép, az összesen kb 1 óra alatt, abból kettő olyan volt, hogy nem csak a játék, hanem sem alt f4, sem ctrl alt del, semmi, ki-bekapcs csak.
windows 10-el van valami baja?más, jóval komolyabb gépigényű játék fut minden gond nélkül.
-
-
Lanny
aktív tag
válasz
Konfigos #13506 üzenetére
Így igaz, sokkal inkább kártevő írtáshoz tudnám hasonlítani a borg stf-eket. Ha helyrehozná a farmolás által okozott testi elhanyagolást gyógytornával/masszázzsal minden egyes játékosnál aki kívánja, akkor csapassuk a farmolást, különben meg hagyjuk a francba.
Ha már kezdik behozni a VR technológiát az oculus rifthez hasonló termékekkel, szerintem nem konzolra kellett volna fejleszteniük, hanem erre. Hatalmas durranás lenne, ha egy földi stf-t ebbe kéne megcsinálni, eltekintve a jelenlegi áraktól!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Konfigos #13506 üzenetére
Na látod pont ez a gond, mert a Borg ugye nem fejlődik, asszimilál fajokat. Lore szerint simán megoldható lenne, hogy technikailag fejlettebb fajokat asszimilál, ezáltal tud fejlődni is. Ok-ok a Picard és Voyager érában elég súlyos vereséget szenvedtek, de nem haltak ki, szóval simán vissza lehetne őket hozni mint brutál erős faj, csak mint mondod a fejlesztők sem foglalkoznak ezzel.
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #13497 üzenetére
Vegyél tal shiar hajót amíg tudsz,mert fel fog menni az ára.Jön t6 tal shiar,sajna hamarabb mint hirogen,pedig azt hittem először hirogen,de ha megint megszívatott Marci akkor kinyúvasztom.
Tavaly megszivattak a t6 karfiollal,és vettem egy rakás új fegyvert hozzá meg új flottás fegyver konzolokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest