- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
Raulblanco07 #13523 üzenetére
Átlag 3m most a nagypack,de szépen kezdenek felmenni a zöldek árai,ma néztem és már majd 600k volt a zöld quality,ha beáll arra akkor a pack ára is felmegy minima 3.5re,ha hozzáveszem az eventet még,plusz amit mondasz hogy lesz megint mit uppolni akkor lehetséges egy még drágább ár is.Bukni biztos nem fogok vele mert az első 500 pack 1m felett volt kicsivel,másdik 500 meg kb 2m körül,tehát már a mostani árral is bőven nyerő,de amit lehet kihozok belőle majd.Legutóbb is elsiettem mert eladtam hamar amit kinyitottam 2k packból,8milliárd lett a 4 milliárdból,de ha pár napot vártam volna nagyon megugrott akkor,pack volt 4.5m és egy zöld meg 900k,kék meg majd 5m..ha akkor adom el akkor minim 10-11 milliárd lett volna,de a fene se gondolta hogy ekkora árat üt meg,azt végképp nem hogy még annyiért is venni fogják.
Plata: Bukni nem hinném hogy fogsz vele,akiknek vélni kell most azok a playerek akik plasmoba tartottak pénzt,próbálnak is szabadulni tőle exen stackekbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Azonnali játékos kérdések órája
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged