- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
megtaláltam fórumban mi a megoldás: "I had to go through a few steps. Log in as a character who has completed tier five. Then click to begin a reputation project, which you can then cancel. As soon as you've done this, it trips the system into recognizing the reputation tier and you will see an announcement declaring that you've unlocked the Remans."
viszont engem nem nagyon akar beengedni, lehet ez a sors kezeJakuu: én dobozokkal nem nagyon szoktam üzletelni. kár hogy nem lehet stackelni 100-at egy rublikába, akkor esetleg gyűjtögetném rendesen, de ha lemegy a hype-ja, általában csak discardolni szoktam a francba. a fene tudja mennyi marad a nyakamon ha veszek n*20 darabot... a népek általában a friss boxra vannak rácuppanva, nem tudom mennyire van piaca a régieknek.
azt valaki meg tudja nézni mennyi most az új lobis hajó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest