- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
gerisz23 #10786 üzenetére
Tegnap mentünk páran együtt pvpt,galaxy,baal,énsherlock eés az utolsó ember változó.Láttam augment jem hajóját,hát mit ne mondjak nem estem hanyatt tőle,főleg hogy tudom milyen volt xindivel,kopni nyelni nem tudott vele.Utána jött velünk is,negyed annyit hozott mint bármelyikünk.Nekem tovabbra is úgy tűnik hogy a közelébe sincs a manasanak..Gyorsnak gyors,a konzolja komoly vedelemet ad ameddig megy,de gyenge,semmiképpen se dps hajó.Esetleg 1v1 hozhat valamit,de amúgy..De a trait még mindig király
Ja és sikerült egy hatalmas bukoba belefutnom tegnap kulcsokkal éjjel,400m kulcs,és kb semmi,igaz nem egyszerre.Elég kellemetlenül érintett
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vallás
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Napelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest