Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aljasvip

senior tag

válasz Bad Pritt #5219 üzenetére

Igazából amúgy nem is annyira drága... Régen mondták, hogy egy használt autó ára egy jobb Lego szett. Hát, ezzel a mércével ez egy komolytalan cucc kellene legyen.
    Nekem nagyon tetszik, ahogy végül megoldották. Látszik, hogy van benne anyag, és tényleg próbálták követni a formákat is.
    Pont most akartam hasonló pénzen NAS-t venni... a fenébe már. :DDD

CPT.Pirk #5217
    Én nem látok ennyit Patrick Stewart-ba, főleg miután olvastam már sok helyről, hogy mennyire volt az ő szerelemprojektje a Picard sorozat, és hogyan diktálta a story-t.
    Egy jó íróval kaphattunk volna egy komoly politikai drámát, például romulan reintegráció, egy első kapcsolatfelvétel valami kémdrámával, egy háború megakadályozása, etikai dilemmával, időutazós valami, stb. Helyette lett egy young-adult depressziós világ, a szegény főhős pórul járt, mindenki bántja... :(((

Lehet nem teljesen az ő hibája, de kaptunk egy felemás béna akciósorozatot, ahol folyamatosan nyavajog egy öregember, és semmit nem tud kontrollálni ami körülötte történik. Ez az ő karakterének egy komoly rombolása. Én személyesen nem szeretnék emlékezni erre majd, amikor a TNG-t újranézem.
    Inkább emlékeznék a Family Guy-ból arra a ripacsra, aki kiverte a hisztit mert nem kapott olyan fagyit, mint Worf. :DDD
    (az a sztori, hogy Stewie épít egy transporter-t és a forgatásról elrabolja TNG legénységet, valami működő fézerfegyverrel karakterbe kényszerítve őket. Zseniális)

Amúgy a Kelvin idővonalat részemről elföldelték a Lower Decks végével, ahol bemutatkozott az alternatív dimenzió lehetősége.
    Ez egy zseniális húzás volt, befogni ezzel a mirror universe-t is. Ilyen a zseniális írás, nem a Picard. :R

Új hozzászólás Aktív témák