- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
anatron
aktív tag
válasz
tom5598 #46970 üzenetére
Minden fűszálat meg dűnét senki sem fog átnézni egy bolgyón az oké.Az ED-ben ott van a kb 200 (vagy 400?) milliárd rendszer és nem sok érdekesség van benne ezt is aláírom.De a 100 rendszer akkor sem lesz elég,mert nem mindenki akarja az összes játék időt bolygókon tölteni.
Én speciel biztosan váltogatnám,egyszer bolgyón számolnám a homokszemeket amíg meg nem unom,egyszer meg szívesen találnék egy anomáliát az űrben (pl elpusztult idegen hajó/bázis akármi).Már pedig ehhez 100 rendszer nem lesz elég.Én annak örülnék a legjobban ha teszem lenne 100 kézzel szerkesztett (vagy több) egyedi rendszer a kb 1000 000 generált között,mert ritka egyedi dolgot találni nagyobb élmény felfedezőként,mint mind a 100 bolygón/rendszerben találkozni ugyanazzal.
-
anatron
aktív tag
Ez a Carrack elég ígéretes hajónak tűnik,kicsit az Elites Anacondára emlékeztet.(Méretei és szerepe)
-
anatron
aktív tag
válasz
cskamacska #46827 üzenetére
Nem úgy volt,hogy augusztus végén jön?
-
anatron
aktív tag
Néha én is úgy érzem túlzásokba esnek.Pl a 3.0-ás videók egyikében büszkén mutogatják ahogy az egyik fegyver kábele a lövések hatására lötyögni kezd.Szerintem ilyen mélységű részletességre nincs szükség,csak fölöslegesen terhelik vele a gépet ,meg a fejlesztési időt.
-
anatron
aktív tag
Amúgy ha belegondolsz eltérő arányban igaz,de a pay to win elég sok játékban benne van.
Ott van pl az Elite: Dangerousz ami első látásra korrekt ha úgy vesszük,de valójában aki hotast használ már igen komoly előnybe kerül pvp-ben, pl egérrel és billentyűzettel harcoló játékossal szemben.Ez szintén pay to win,csak nem a Frontiernek tejelsz hanem pl a Thrustmasternek ,de attól az Elite is még az.
-
anatron
aktív tag
válasz
Drenadar #46698 üzenetére
Jó hát nálam nem az a lényeg,hogy legyen egy ilyen vagy hasonló hajóm.Csak szeretek 3D-be modellezni és mivel Scifi fun vagyok összedobtam egy ilyet.
Amúgy meg sajnálnám rá a pénzt.Majd ha megjelenik a játék akkor kifarmolok egy ilyen Gladiust mert tényleg jól néz ki.
-
anatron
aktív tag
válasz
Malibutomi #46696 üzenetére
Tényleg hasonlít rá,bár ezt a Gladiust most látom először.
Inkább az Imperium Galactica2-ben lévő emberi vadászt vettem alapul.Nem baj van egy cirkálóm is,bár az még nincs annyira kidolgozva.
-
anatron
aktív tag
Na én is beruháztam egy SC jogosítványra és egy szolid Aurorára.
Elég rendesen dobálják ki az űrhajókat az RSI-ben,arra szerintetek nyitottak,hogy játékos által megálmodott koncepciót felhasználjanak? -
anatron
aktív tag
Szerintem még mindig jobb,mintha kiadnának egy félkész játékot lásd Elite: Dangerász.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest