- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
válasz
scyllafren #54544 üzenetére
Volt egy ilyen sejtésem, de egy multi-toolos videóban felszíni kavicson edzett a faszi, én meg hittem neki!
-
miqlas
őstag
válasz
scyllafren #54533 üzenetére
Köszi, szerintem hülyeséget csináltam! A felszíni geodákat (gondolom) nem lehet multi-tool-lal bányászni, csak a barlangokban találhatókat.
A legtöbb bugnál és furcsaságnál emlékeztetem magamat, hogy ez egy pre-release verzió, de van egy, amire nem találok megoldást és zavar. Egy 300i a hajóm, amin, ha meg feszülök, akkor sem tudok modulokat cserélni „read only” a hajó. Ez vicces, mert azért zárták ki a hajómat az in-game fejlesztésbõl, mert igazi pénzért vettem
-
miqlas
őstag
válasz
scyllafren #54530 üzenetére
Köszi, ezt tudtam, ez az elmélet - nálam meg ragadt ezen a szinten, mert hiába „sütöm” a követ 100%-on, akár 30 percig is, akkor sem mozdul el nulláról a bal oldali mutató.
Teljezen mindegy, hogy 0,5 m-re vagy 3 cm-re vagyok a céltárgytól. -
NomadND1
senior tag
válasz
scyllafren #54418 üzenetére
Én is igy gondoltam
Aztán már nem is tudom melyik program elkezdett nyafogni, hogy nincs virtuális memória és nem indul el -
Drenadar
Topikgazda
válasz
scyllafren #54396 üzenetére
Nagyobb monitorral is biztonsággal megy a tobii? Mert a honlapon valami elég idő pici monitorra írjak hogy supported.
-
Szőrös
veterán
válasz
scyllafren #54396 üzenetére
Igen, tobii is működik már. Nekem sima trackhat van (ps3 cam + infra ledes clip) teljesen jól működik, főleg 3.12 óta, akkor a tobii érkeztével gatyába rázták kicsit az egész tracking részét a játéknak.
-
NomadND1
senior tag
válasz
scyllafren #54378 üzenetére
Hmm, a promociós acc. ennyire korlátozott lenne? Ilyenről még nem hallottam. Hajó upgrade-t sem működik?
"Normál" accon amit megveszel az megmarad (legalább is a wipe-ig). -
NomadND1
senior tag
válasz
scyllafren #54376 üzenetére
Hasonló, csak Enterprise 128, majd PC
De ha akarnád tudnád fejleszteni a hajókat, igaz?
-
cskamacska
addikt
válasz
scyllafren #54328 üzenetére
Már hívják, mert korlátozott tartalommal, de mától elérhető az Odyssey alfája a Deluxe (35 helyett 45 eurós csomag) tulajoknak.
Tök egyértelmű hogy már a kezdetektől a CIG nyaka után mentek ezzel a kieggel. Meglátjuk mit hoznak össze végül, nyilván nem fogják az SC feature listáját megvalósítani, de egyértelműen törekednek legalább egy részét hozni, ami már elég lehet az SC fanoknak is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
scyllafren #54220 üzenetére
Az Öszvér makacs állat, nem mindig az van, amit a pilóta akar...
-
Szőrös
veterán
válasz
scyllafren #54204 üzenetére
Az már rég
-
válasz
scyllafren #54194 üzenetére
Hát az nehéz lesz
Max fűrésszel menne, mert egybe van. De ki tudom kapcsolni a cf-et. Megnézem majd azzal is ha lesz időm.
Dx12 elvileg visszahozza majd a multigput ha egyszer lenne már ami támogatja. (Ashes of tökömön kívül) -
NomadND1
senior tag
válasz
scyllafren #54171 üzenetére
A bányászatot egy darabig birtam (persze kinek mi jön be), de a lövöldözés jobban esik munka után
Meg merem kockáztatni, hogy kb. 30-40%-al többet lehet keresi bányászattal. Bountyval hozzávetőlegesen 30-et keresek meg 20 percenként. Persze ez csak a prospectorra igaz.
Minden esetre, ha beleunsz a bányászatba gyere lövöldözni#54172: A magam részéről az Eclipsere (EHRT miatt) adom a voksom. Abból jól megszedném magam, majd vennék ingame egy Freelancert (vagy maxot), amit felturbóznék:
XL1 QD
Attrition-3 4x
FR-76 pajzs
JS400 erőmű
Coolcore hűtőkEzzel tudsz kereskedni és a harc elől sem kell elbújni. Szép hajó? Nem egyáltalán, de amolyan öszvér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest