- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire
őstag
válasz
Nathan Boggs #27339 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy sokan szeretnének így barangolni egy bolygón, és FPS módban vadászni az idegen bolygók állataira, de gondolom ez csak maximum valami kiegészítőben jönne be a játékba. Most is lesznek generált bolygók és rajta idegen lények/idegen állatok, de sztem ez a dzsungeles dolog túl nagy falat lenne, hogy legenerálják szépen, nekem legalábbis nagyon nagy dolognak tűnik.
Én már az ilyen látványtól is el lennék ájulva, amin fognak egy nyílt terepet, beterítik fűvel, szavannával, aztán kitesznek az égre egy meteorgyűrűt és két holdat. Mindenki ismeri ezt a képet. A megvalósítása pedig nem sok kihívást rejt azt hiszem. Valami növényzet biztos kéne a felfedezésre váró bolygókra, folyók, vagy egy tengerpart, mert a csupasz sziklák hamar unalmassá fognak válni, akkor is ha az a reális.
Más:
Most jöttem rá, mire fogom használni a Reliantot, vagyis a többi hajót, mondjuk az Avengert. CCU-zom majd Hull-A-ra és ha szállítok a Taurus-szal, akkor beleültetek egy NPC-t, hogy kövessen szintén megpakolva valamilyen szállítmánnyal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged