- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
Az űrben konkrétan semmilyen fény nem kellene egy járműre. Úgy sem veszed észre ha elrepül előtted néhány kilométerre, túl kicsi és a többi égitest, főleg ha egy naprendszerben vagy simán túlvilágítana bármilyen reflektort. Azaz nem kell aggódni, ha egy ilyen hajó meg egy előtted úgy sem fogod látni, főleg, hogy itt még a LOD-al is számolni kell.
-
Diopapa
addikt
Nézd, ízlésről nem fogok vitatkozni, nekem pl tetszik. Nyilván azért lett olyan, mert a designernek (és gondolom CR-nek is) úgy tetszett. Akinek tetszik így a hajó, azoknak ez is "hangulatot fokoz". Azt kell megértened, hogy ez pont ugyan olyan dolog mint az űrben terjedő hang meg a többi. Van akinek tetszik, van akinek nem. Ha a játék design-ja nem jön be, akkor sztem keress másik játékot, elég sok concept artot lehet már látni a bolygókról, hajókról stb-ről, lehet látni, hogy kb milyen lesz.
-
Szőrös
veterán
-
Drenadar
Topikgazda
nekem emiatt nem lett a hajó gagyi érzés...
mondjuk nekem a coca cola kamion sem gagyi, pedig nah azon van ám fény rendesen...
Amúgy meg dobd fel a fórumra és kérdezd meg a deveket, hogy miért kell ennyi lámpa a hajóra, és mi a céljuk.
Djuree:
nem értem miért íród hogy szóban?
Szerinted meg mernék tenni, hogy jaj, meggondoltuk magunkat, mégsem kapják meg a Backerek a játékot (meg akiknek van valamilyen csomagjuk), hanem vegyék meg szépen 10 ezerért, hisz váááálság van?fejtsd már ki ezt kérlek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest