- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Eyesis #15467 üzenetére
Mármint hogy ingame vásárlás? Azt már az elejétől mondták, hogy ha kijön a játék, attól még lehet dollárért is venni cuccot, hajót, stb. Ezt sosem tagadták. Aki akar, a megjelenés után is költhet valós pénzt a játékára, ha nem akar farmolni. A későbbi fejlesztéseket akarják majd ebből dotálni (mert hát később is ha el akarod kezdeni a játékot, ugyanúgy meg kell venned egy game csomagot, ahogy most). Ez szvsz teljesen érthető, mostanában már én is úgy vagyok vele, hogy (ez nagyképűen fog hangzani) pénzem épp általában van, időm nincs. Inkább fizetek egy takarítónőnek hogy takarítson, mintsem áldozzak erre naponta 1-2 órát magam, mert limitált dolgot tudok én is beleerőltetni a 24 órába. Aki viszont ráér, az nyugodtan farmolhat, lényeg hogy ne legyen irreális a farmoláshoz szükséges idő, tehát ne váljon azért Pay2Win-né, mert olyan erős dolgot lehessen venni dollárért, amit játékban egyáltalán nem, vagy csak 100 ezer évnyi farmolással elérhető. Ha jó az egyensúly (amire már volt azért példa), addig nincs gond.
Értelemszerű hogy nem lettünk részvényesek a cégben (pláne hogy a CIG nincs is a tőzsdén, ellentétben a Frontier-rel). És nem igazán értem ezt az "ingyen kapott egy játékot a cég" dolgot. Ingyen kapott tőlünk pénzt hogy lefejlessze, ezáltal mi, az adományozók majd hozzájutunk. Tehát gyakorlatilag előre fizettünk a programért, ki többet, ki kevesebbet. Nincs is több jogunk mint bármelyik pre-purchase-es AAA cím esetén, csak a tömegek visszajelzéseit jobban figyelemmel kísérik... Ettől még nem lettünk sem üzlettársak, sem tulajdonosok, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest