Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz
Sotyks94 #10318 üzenetére
Igen , mivel valós fizikát próbálnak modellezni ezért nem igazán működne normálisan az hogy Te minden fúvóka felett teljes kontrollal rendelkezel.
Az eddig "zűtszimulátorokban" gyk földi irányítás van megvalósítva gravitáció/légellenállás nélkül .
Itt eltérnek ettől , ezért ilyen fura.
Ja bocs lemaradt : szerintem#10323) Sotyks94 : akkor a való élet is árkád...hát ez van
-
Volfram42
senior tag
válasz
Sotyks94 #10292 üzenetére
Aurora LN tobbet fog birni tuti. Csak nezd meg a commercialt. Mutatja, hogy turbozott cuccok leszek rajta. Sot ami most van fegyver az sem a vegledes. Most buldog van rajta ha jol emlekszem. A vegleges az omsky VI lesz hozza. Gondolom meg nincs kesz. En is majdnem elcsabultam, de tartom magam. Alulrol akarom kezdeni.
-
dimre70
tag
válasz
Sotyks94 #10292 üzenetére
Csomagban 75 dodo, 60-ért csak hajót kapsz.
Frissíteni (jelenleg) csak 300-ra vagy hornetre tudsz, megmarad a hozzáférésed is.
A hornet elég masszív, ütős fegyverekkel, sokan rondának találják, de ez a szexepilje.
Az orrában levő neutron ágyút próbáltam, hivatalosan még nem üzemképes, egyetlen lövésre azért képes, utána nem töltődik fel az energiaszintje. Nagyot szól az biztos, sebzés, töltési idő még kérdéses. -
Szőrös
veterán
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Sotyks94 #10227 üzenetére
Hát jó kérdés, nem próbáltam egérrel még. Akkor állnak célra a fegyverek ha a belsö kisebb körben tartom a célt, illetve egész közelröl már a nagy körben, de ugye akkor kitölti az egész képet a gonosz vanduul. Szokom a joyt is, ezer éve nem játszottam vele. De "véremben van a golyó is"
-
válasz
Sotyks94 #10203 üzenetére
Hát azért hát. GTA 5 marketing nélkül kb 130 millából készült el (marketinggel kb 270 millió), 110 milla felett volt a SW TOR meg még több/sok mmo. Ha azt nézzük hogy az SC is scope szinten vegyesen némileg mmo, némileg fps, némileg szimulátor, stb... akkor egyrészt nem is olyan sok még ez a pénz, másrészt egyre-másra jönnek ekkora költségvetésű játékok az utóbbi években. Drágább a fejlesztés, több az eladás.
Szóval manapság az 50 milliós fejlesztési keret korán sem számít nagynak ha az AAA szintet nézzük. Egy átlagos új, kiadók által managelt játékban gyakran csak a reklám ennyi.
-
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Sotyks94 #10090 üzenetére
GIGABYTE GA-Z87-HD3
INTEL Core i7-4770K 3.50GHz 1150 BOX
KINGSTON 16GB HyperX Black DDR3 1600MHz CL10 KIT KHX16C10B1BK2/16
GIGABYTE GV-R929XWF3-4GD R9 290X 4GB GDDR5 PCIE
WD 1TB Black 7200rpm 64MB SATA3 WD1003FZEX
SAMSUNG 250GB SATA3 2.5" 840 EVO MZ-7TE250BW
COOLERMASTER SGC-2100-GWN3 CM Storm Scout 2 Advanced szürke
CORSAIR CS Series Modular 650W
LG IPS277L-BN
COOLINK corator ds
MICROSOFT Windows 8.1 64bit Magyar OEMnem néztem fps-t játékban, nem is értek a gépekhez, most ez van, de csak full hd-s nagy monitorral, mikor összeállították volt róla szó, hogy jó lenne ha bírná a 4k star citizent is, szóval remélem elviszi majd, ha egyszer cserélem a monitort 4k-sra.
-
-
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Sotyks94 #8541 üzenetére
Szóval nagyon fáradt voltam, így nem igazán tudtam megfogalmazni a mondanivalómat tegnap
A szerver megvan, megy, csak még nem lett "kitakarítva" az utolsó felhasználók után, így jelenleg azok a jogkörök vannak amiket ők beállítottak, de ettől függetlenül működik minden. És ezeket a jogköröket (premissionokat) kéne átszabni a mi igényeinkre, ezért is kérdeztem hogy szerintetek milyen jogkörök lennének jók (admin, moderátor, tag és vendég elég? vagy kell még más is?). És olyan embert keresek akinek van tapasztalata már a premissionok állítgatásával (vagy pedig tud angolul és van pár szabad órája átnyálazni őket
)
Amúgy ha ma délután feljönne innen 1-2 oszloposabb tag akkor adnék nekik jogot hogy már tudják kezelni és használni a TS-t.
-
-
válasz
Sotyks94 #8505 üzenetére
Én jobb szeretem (és korrektebbnek gondolom), ha nemi anyagi ellenszolgáltatás is van mellette, csak hogy tompítsuk az esetleges viták élét. Ha ingyen lesz, akkor ingyen lesz, de én megnyugtatóbbnak tartanám mondjuk évi 1k-ért fejenként, cserébe nincs az hogy "szivességből" vagyunk ott. Bár ezt lehet az mondatja belőlem, hogy ha valami termék ingyen van, akkor te vagy a termék
-
Revolit
senior tag
válasz
Sotyks94 #8503 üzenetére
Igen, nekem is a havi 200 ft-tal van bajom. Akkor már legyen úgy, hogy az éves tagsági díj 1500-2000 Ft, ezért cserébe mindenki kap TS szervert és élvezheti a társaságunkat
Komolyra fordítva a szót, ne havi 200 Ft-os utalgatások legyenek, szerintem se
Autószimulátoros ligában is éves díj volt, pedig ott drágább volt egy havi szerverbérlés. (TS + játékszerver). Kifizetted éves díjat, megkaptad a superlicenced amivel versenyezhettél az adott évben -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Sotyks94 #8499 üzenetére
Ilyenem nekem is van, de csak 15 főre elég
.tnm: köszönöm az adatot
Valami titkár vagy efféle rangot kellene neked adni
Azért írtam a berlest, mert ugy néz ki hetvegekre, eventekre kell majd az 50 fős szerver és jobb hivatalosan bérelni egyet, hiba esetére. Ha havertol van és túlterhelt vagy kifagy, akkor maximum kesereghetek. Ha kifizetjük, akkor jogosan kovetelhetem, hogy működjön azonnal, a játék meg elég drága ahhoz, hogy azt a havi 300 Ft ot ki bírják a népek, szerintem. Jobb is, hogy erről előre beszélünk
-
Diopapa
addikt
válasz
Sotyks94 #7104 üzenetére
Ez a Saitek X52, Tomi ha jól tudom 8k-ért vett ilyet, de az kb csoda.
Mondjuk 15 talán kicsit sok, kollegámnak ment már tönkre ilyen, persze ez nem jelent semmi, nagyon jó kis cucc.
Én spec jobban preferálnom az új dolgokat. Szvsz a hotas rendszer nagyon jó, a Thrustmasteren pl a gázkaron is tudod használni a ruddert, nem kell a gyík nyakát tekergetni, ami sztem jó dolog
-
Diopapa
addikt
válasz
Sotyks94 #7102 üzenetére
Nekem ilyen van, War Thunderben bizonyított, kellőképpen pontos és precíz. Tizenezerbe kerül. Más nyilván ajánl majd komolyabbat, esetleg Saitek X52 ha tudsz venni jó áron használtan.
-
Diopapa
addikt
válasz
Sotyks94 #6846 üzenetére
Húú, nem tudom volt-e róla szó, szerintem én vagyok itt a legnagyobb Avenger rajongó, nekem nagyon bejön, arra cseréltem először az Aurora LN-emet, de mivel többedmagammal tervezek játszani, ezért lett utána Cutlass.
Szóval szerintem nem lesz gyenge, szvsz a leguniverzálisabb single seat hajó atm. Van normális raktér, alvó hely, viszonylag normális fegyverzet és gyönyörű forma. Van gyorsabb (300i), erősebb (Hornet), de ezekkel valahol kompromisszumot kell kötni. Igazi svájcibicska ami semmiben sem a legjobb, de mindenre jó.
-
Diopapa
addikt
válasz
Sotyks94 #6843 üzenetére
LTI-s a csomagod? Az LN nem rosszabb, hanem jobb, plusz menő bőrülés van benne
Ha nem LTI-s a csomagod, akkor valóban jobban megéri beolvasztani ahogy nézem. Furcsa is.
Az LN pedig a legerősebb Aurora variáns kb. Nagyobb a rátehető shield és több a manőverező fúvóka is. Bár a tömege is nagyobb.
-
Szőrös
veterán
-
Eyesis
őstag
válasz
Sotyks94 #6576 üzenetére
http://starcitizen.hu bal felül
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest