- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerosmith
őstag
4.1 tapasztalatok:
Ket uj questline az egyikben az NPCnek kell vinni enni-innivalot meg 3 tundra kopion agyart.
A masikban 20! tundra kopion agyart leadni egy outposton.
Kopionok elszorva talalhatoak hideg bolygon, alacsonyan repulve kell scannelni es szetloni aztan lootolni oket. Ha sok a player akkor orakig eltart, nekem kb. egy ora alatt megvolt a 20. Utana elvittem az outpostra. Le kell oket tenni az aruszallito liftre es lekuldeni, de nem lehet az inventorybol egyszerrre ledobni az osszeset, hanem egyesevel be kell tenni a kezedbe onnan egerrel kivenni es a ledobas ikonra vinni, akkor teszi csak le a padlora (WTF).
Mivel ott vannak mas playerek is, eselyes hogy siman odamegy valaki es felszedi amiket ledobalsz (a kopion agyarak kesobb is kelleni fognak masra) ezert otosevel kezdtem el oket lekuldeni.
Az utolso tizet mar egyszere ledobtam, odamentem a konzolhoz hogy lekuldjem de a konzol azt irta hogy a platform mar lent van (nem volt, ott volt fent nalam). Mondom miafsz visszamentem a platformra es eltunt mind a 10 agyar. Na ekkor gondoltam gyorsan alt+f4 aztan reload hatha befrissul a szerver. Kileptem erre betoltesnel server unavailable errror, nem engedett vissza mert valszeg tele lett a szerver. US regioban voltam, de regiot valtoztatni meg nem engedett mert azt mondta addig nem lehet amig a karakterem bent van egy masik szerveren. Ugyhogy 2 orat pihentettem a gamet. Hogy utana mi tortent elmondom kesobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Xbox Ultimate előfizetések
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest