Új hozzászólás Aktív témák

• aerosmith

őstag

4.1 tapasztalatok:
    Ket uj questline az egyikben az NPCnek kell vinni enni-innivalot meg 3 tundra kopion agyart.
    A masikban 20! tundra kopion agyart leadni egy outposton.
    Kopionok elszorva talalhatoak hideg bolygon, alacsonyan repulve kell scannelni es szetloni aztan lootolni oket. Ha sok a player akkor orakig eltart, nekem kb. egy ora alatt megvolt a 20. Utana elvittem az outpostra. Le kell oket tenni az aruszallito liftre es lekuldeni, de nem lehet az inventorybol egyszerrre ledobni az osszeset, hanem egyesevel be kell tenni a kezedbe onnan egerrel kivenni es a ledobas ikonra vinni, akkor teszi csak le a padlora (WTF).
    Mivel ott vannak mas playerek is, eselyes hogy siman odamegy valaki es felszedi amiket ledobalsz (a kopion agyarak kesobb is kelleni fognak masra) ezert otosevel kezdtem el oket lekuldeni.
    Az utolso tizet mar egyszere ledobtam, odamentem a konzolhoz hogy lekuldjem de a konzol azt irta hogy a platform mar lent van (nem volt, ott volt fent nalam). Mondom miafsz visszamentem a platformra es eltunt mind a 10 agyar. Na ekkor gondoltam gyorsan alt+f4 aztan reload hatha befrissul a szerver. Kileptem erre betoltesnel server unavailable errror, nem engedett vissza mert valszeg tele lett a szerver. US regioban voltam, de regiot valtoztatni meg nem engedett mert azt mondta addig nem lehet amig a karakterem bent van egy masik szerveren. Ugyhogy 2 orat pihentettem a gamet. Hogy utana mi tortent elmondom kesobb.

Új hozzászólás Aktív témák