- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Betonkakika
csendes újonc
válasz
Gery D. #3502 üzenetére
Értem, de hogyan lehet kibírni azt a borzasztó google fordítást amivel megvan áldva?
Hiába tudok angolul, valamikor értelmetlen zagyvaságot gagyognak küldetésekért aminek az eredménye (0 térképes jelöléssel) az, hogy megtelik a PDA-m vagy 30+ küldetéssel és sokhoz még leírás sincs.
Szóval vagy ignorálom a küldetést és lehet nem unlockolok más küldetést, vagy megpróbálom kibogarászni hogyan tudom megtalálni azt a félig elmagyarázott tárgyat a semmi közepén.
Magával a questekkel még AKKORA probléma nem lenne, csak jelölnék meg hova kell menni, és pontosan mi a teendő. Mert lehetetlen fejben tartani a falu nagyságnyi feladatokat.Nem beszélve a golyószivacs ellenfelekről... főleg a zombik amik valamiért rendkívül bírják a sörétet a fejbe.
Egy idő után már letojtam az 5millió mutánst ami hajkurászott a map-on.
Ezek is csak az "új" mutánsok voltak, mert a simák azok egy fejlövések általában.
Tudom, hogy vannak speciális granyók de azok közül is csak a little crow aminek értelme van.
Én inkább szitává lőnék egy hordát minthogy eldobok egy gránátot majd FPS lagg után minden megdöglik tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch 2
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Asus Rog Strix G16
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged