- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacsa
tag
Azért még elmondom a tapasztalataimat. Ha az optikai meghajtók vannak csatlakoztatva akkor minden OK. (Ez furcsa mód úgy derül ki hogy az AIDA64 diagnosztikai programot kezdem el futtatni.) Viszont ahogy felrakok egy HDD-t is a program már a főképernyőnél a SMART adatok beolvasása közben lefagy és az a merevlemez nem lesz tovább elérhető. Ha a programot nem indítom el addig simán tudok tallózgatni a merevlemezen. Valamint a HD sentinel is csak nagyon sokára tudja kiolvasni a SMART adatokat.
-
hacsa
tag
Szia. Egy korábbi hozzászólásod miatt keresnélek. Én is egy 8212f-es ata kártyát használok két 250GB-os HDD és két optikai meghajtó kezelésére. Én is ATAPI bios-t tettem fel és nincsen semmi problémám a felismeréssel. Viszont Windows használat közben pl: AIDA64 program SMART adatoknál valszeg a kártya miatt a HDD-k egy idő után elérhetetlenné válnak. Ugyan ez a probléma több fájl másolásánál is. Esetleg az írás gyorsítótárazás lehet a bibi? Mivel az eszközkezelőben nem lehet bekapcsolni ezt a funkciót. Bocsi ha már nem aktuális!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sweet.tv - internetes TV
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest