Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
Sziasztok,
Az SQL Server Active Directory Helper automatikus indítási módra van állítva, de nem fut. Kézzel indítani sem tudom, ezt a hibakódot adja: 1073741724
Rákerestem, de csak angol fórumokat találtam, ráadásul a windózom magyar, nem tudom hol keressem pl. az itt leírt megoldást:
http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=1111915&page=192Being installed on a dc doesn't mean that SQL is configured to be listed in AD. In Enterprise Manager right click ont he server and go to properties on the active directory tab. If the Add button is available then SQL isn't configured to be listed in AD. The AD Helper service won't be running in this case.
Hol van pl. az Enterprise manager?
köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Háztartási gépek
- Star Trek
- Amazon
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest