- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
Sziasztok,
Az SQL Server Active Directory Helper automatikus indítási módra van állítva, de nem fut. Kézzel indítani sem tudom, ezt a hibakódot adja: 1073741724
Rákerestem, de csak angol fórumokat találtam, ráadásul a windózom magyar, nem tudom hol keressem pl. az itt leírt megoldást:
http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=1111915&page=192Being installed on a dc doesn't mean that SQL is configured to be listed in AD. In Enterprise Manager right click ont he server and go to properties on the active directory tab. If the Add button is available then SQL isn't configured to be listed in AD. The AD Helper service won't be running in this case.
Hol van pl. az Enterprise manager?
köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest