Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
Sziasztok,
Az SQL Server Active Directory Helper automatikus indítási módra van állítva, de nem fut. Kézzel indítani sem tudom, ezt a hibakódot adja: 1073741724
Rákerestem, de csak angol fórumokat találtam, ráadásul a windózom magyar, nem tudom hol keressem pl. az itt leírt megoldást:
http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=1111915&page=192Being installed on a dc doesn't mean that SQL is configured to be listed in AD. In Enterprise Manager right click ont he server and go to properties on the active directory tab. If the Add button is available then SQL isn't configured to be listed in AD. The AD Helper service won't be running in this case.
Hol van pl. az Enterprise manager?
köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Play Station 4/5 Xbox One X Series X Nintendo switch felvásárlás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest