- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
bambano #3820 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyértelmű, de jó amit írtál, teljesen rendben van, abszolút jogos. Egyetértek.
Viszont az árnyaltság miatt: hiszen, ha ő azért gyűjti az adatokat programmal is akár a weboldalról, hogy a saját autóvásárlásához segítse magát, és szűrt, szempontok alapján adatok érdeklik csak amiket később kielemez, az kb ugyanaz, mintha excelbe kézzel bepötyögné és onnan alkotna halmazokat és eredményeket saját magának.
Ez nekem nem volt egyértelmű Johnny_vT kérdéséből, bár lehet benéztem
Viszont amit Te is írtál, hogy azért gyűjtené az adatokat, hogy egy 3. személynek vagy személyeknek nyújtson információkat belőle akár haszonszerzés miatt is, az valóban adatlopás és személyes adatokhoz fűződő adatvédelmi jog megsértése.
-
Tanisz
senior tag
-
Tanisz
senior tag
válasz
GreenIT #3791 üzenetére
Jó dolog a NoSQL, de nem feltétlen és nem minden esetben tudja (vagy érdemes rá) kiváltani az SQL-t.
Annyira nagy tapasztalatom nincs benne a legalábbis a NoSQL-ek terén, főként MongoDB-t használtam eddig, azt meg ugye dokumentumok tárolására a legérdemesebb használni, de lehet bármire, amire akarod.Ismerni és használni tudni érdemes a NoSQL-t, valamint hogy milyen lehetőségeket ad, de hogy az 1-1-ben kiváltani velük az SQL-t háááát.......
Akinek van Redis tapasztalat esetleg írjon már pár sort róla.
Ahogy láttam vannak külön függvényei a GIS-hez is, ezért keltette fel az érdeklődésem
Bár találtam egy ilyet , meg ilyet -
Tanisz
senior tag
válasz
user112 #3769 üzenetére
Nullif-et én sem szoktam használni.
Talán így kellene.
Amúgy egy lekérdezésbe kell, vagy tárolt eljárásba?
Milyen SQL? Oracle,MsSQL...stb?ha oracle és a mez1 és mez2 numerikus mező:
case when nvl(mez2,0) <> 0 then round((nvl(mez1,0)*100)/ mez2,0) else 0 endde nem tudom pontosan mi a feladat
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok mondani GUI-s Developert/Workbanch-et PostgreSQL-hez?
Ami jól használható,komplex, mint kb az Oracle oldalon a PL/SQL Developer, vagy a sima Oracle SQL Developer?SQL-Workbanch-kel szemezek, nem tudom milyen lehet. Sajna nagyon nincs időm próbálgatni a különböző eszközöket.
Ez alapján indulok ki a keresésben: [link]
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest