Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Azért ez nem ilyen egyértelmű, de jó amit írtál, teljesen rendben van, abszolút jogos. Egyetértek.
Viszont az árnyaltság miatt: hiszen, ha ő azért gyűjti az adatokat programmal is akár a weboldalról, hogy a saját autóvásárlásához segítse magát, és szűrt, szempontok alapján adatok érdeklik csak amiket később kielemez, az kb ugyanaz, mintha excelbe kézzel bepötyögné és onnan alkotna halmazokat és eredményeket saját magának.
Ez nekem nem volt egyértelmű Johnny_vT kérdéséből, bár lehet benéztem

Viszont amit Te is írtál, hogy azért gyűjtené az adatokat, hogy egy 3. személynek vagy személyeknek nyújtson információkat belőle akár haszonszerzés miatt is, az valóban adatlopás és személyes adatokhoz fűződő adatvédelmi jog megsértése.
-
Tanisz
senior tag
-
Tanisz
senior tag
válasz
GreenIT
üzenetére
Jó dolog a NoSQL, de nem feltétlen és nem minden esetben tudja (vagy érdemes rá) kiváltani az SQL-t.
Annyira nagy tapasztalatom nincs benne a legalábbis a NoSQL-ek terén, főként MongoDB-t használtam eddig, azt meg ugye dokumentumok tárolására a legérdemesebb használni, de lehet bármire, amire akarod.Ismerni és használni tudni érdemes a NoSQL-t, valamint hogy milyen lehetőségeket ad, de hogy az 1-1-ben kiváltani velük az SQL-t háááát.......
Akinek van Redis tapasztalat esetleg írjon már pár sort róla.
Ahogy láttam vannak külön függvényei a GIS-hez is, ezért keltette fel az érdeklődésem
Bár találtam egy ilyet , meg ilyet
-
Tanisz
senior tag
válasz
user112
üzenetére
Nullif-et én sem szoktam használni.
Talán így kellene.
Amúgy egy lekérdezésbe kell, vagy tárolt eljárásba?
Milyen SQL? Oracle,MsSQL...stb?ha oracle és a mez1 és mez2 numerikus mező:
case when nvl(mez2,0) <> 0 then round((nvl(mez1,0)*100)/ mez2,0) else 0 endde nem tudom pontosan mi a feladat
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok mondani GUI-s Developert/Workbanch-et PostgreSQL-hez?
Ami jól használható,komplex, mint kb az Oracle oldalon a PL/SQL Developer, vagy a sima Oracle SQL Developer?SQL-Workbanch-kel szemezek, nem tudom milyen lehet. Sajna nagyon nincs időm próbálgatni a különböző eszközöket.
Ez alapján indulok ki a keresésben: [link]
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi rendszer
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest