Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Magisk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Üdv!
Próbáltam úgy is, hogy a mezőnevek a CSV első sorában voltam, meg úgy is hogy nélküle.(ha ez a fejléc) Úgy is, hogy ha volt, akkor a feltöltéskor hagyja azt ki. Ezek nem jöttek be. Ami talán fontos és kimaradt, hogy ezt a gépemen lévő wamp-on próbáltam. Ezért kipróbáltam egy online adatbázison is, ott meg feltöltötte.

Ezt nem értem....Ha már sikerült feltöltenem lenne egy másik kérdésem.
Amit sikerült feltöltenem, azokban a magyar szöveget, ahol az ékezetes karakterek kezdődnek, onnantól levágja. Feltöltéskor az utf8-as karakterkészletet választottam, mivel a varchar-os mezők utf8_hungarian_ci-re vannak állítva. Itt mi a hiba?A másik, hogy vannak olyan mezők ahol tizedes számok is vannak. Ha jól tudom ott a mezőt decimálra kell állítani? (értékek pl.: 18.2, 5.5, 7.5, 0.5...)
GA
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
Van egy kis szenvedni valóm phpmyadminon keresztül az adatbázis feltöltéssel.
SQL-be szeretném átvinni a CSV-ben elkészített táblázatot, de ez a hiba fogad:Érvénytelen oszlopszám a CSV bemenet 1. sorában.
Na nekem ez annyit jelent, hogy több vagy kevesebb oszlopom van valahol, ami nem igaz (csak 235535x számoltam meg).
Így igazából csak arra tudok tippelni, hogy valami baja van a táblázattal (valami hiányzik).
Ez a hibajelentés általában mire utal?
GA
Új hozzászólás Aktív témák
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest