Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Üdv!
Próbáltam úgy is, hogy a mezőnevek a CSV első sorában voltam, meg úgy is hogy nélküle.(ha ez a fejléc) Úgy is, hogy ha volt, akkor a feltöltéskor hagyja azt ki. Ezek nem jöttek be. Ami talán fontos és kimaradt, hogy ezt a gépemen lévő wamp-on próbáltam. Ezért kipróbáltam egy online adatbázison is, ott meg feltöltötte.

Ezt nem értem....Ha már sikerült feltöltenem lenne egy másik kérdésem.
Amit sikerült feltöltenem, azokban a magyar szöveget, ahol az ékezetes karakterek kezdődnek, onnantól levágja. Feltöltéskor az utf8-as karakterkészletet választottam, mivel a varchar-os mezők utf8_hungarian_ci-re vannak állítva. Itt mi a hiba?A másik, hogy vannak olyan mezők ahol tizedes számok is vannak. Ha jól tudom ott a mezőt decimálra kell állítani? (értékek pl.: 18.2, 5.5, 7.5, 0.5...)
GA
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
Van egy kis szenvedni valóm phpmyadminon keresztül az adatbázis feltöltéssel.
SQL-be szeretném átvinni a CSV-ben elkészített táblázatot, de ez a hiba fogad:Érvénytelen oszlopszám a CSV bemenet 1. sorában.
Na nekem ez annyit jelent, hogy több vagy kevesebb oszlopom van valahol, ami nem igaz (csak 235535x számoltam meg).
Így igazából csak arra tudok tippelni, hogy valami baja van a táblázattal (valami hiányzik).
Ez a hibajelentés általában mire utal?
GA
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest