Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Üdv!
Próbáltam úgy is, hogy a mezőnevek a CSV első sorában voltam, meg úgy is hogy nélküle.(ha ez a fejléc) Úgy is, hogy ha volt, akkor a feltöltéskor hagyja azt ki. Ezek nem jöttek be. Ami talán fontos és kimaradt, hogy ezt a gépemen lévő wamp-on próbáltam. Ezért kipróbáltam egy online adatbázison is, ott meg feltöltötte.

Ezt nem értem....Ha már sikerült feltöltenem lenne egy másik kérdésem.
Amit sikerült feltöltenem, azokban a magyar szöveget, ahol az ékezetes karakterek kezdődnek, onnantól levágja. Feltöltéskor az utf8-as karakterkészletet választottam, mivel a varchar-os mezők utf8_hungarian_ci-re vannak állítva. Itt mi a hiba?A másik, hogy vannak olyan mezők ahol tizedes számok is vannak. Ha jól tudom ott a mezőt decimálra kell állítani? (értékek pl.: 18.2, 5.5, 7.5, 0.5...)
GA
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest