- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Alternatív megoldások az, hogy időnként kiírod a változást mondjuk csv-be, átmásolódik a másik gépre, az meg beolvassa? Elég idejétmúlt megoldás, de még mindig működik.
Esetleg MQ, webszerviz.Webszervizért szoktak nálunk a legkevésbé harapni, mondván az illik a legjobban a mikroalkalmazás architektúrába.
Konkrétan még azt se szeretik, ha azonos instanceon lévő másik sémából kéne olvasni ("grant select on tabla to másikséma;"), inkább írattak rá a javásokkal egy új szervizt, amit meg lehet pingelni, aztán az olvassa a választ a másik sémából, vagy írja amit a hívó szeretne.
-
nyunyu
félisten
Azonos gyártójú adatbázisok között DBLink?
Eltérők között valami 3rd party DB connector megoldás?De ott az IT biztonsági felelősnek is lesz hozzá pár keresetlen szava, tűzfal kivételek, grantok, stb. konfigurálása miatt.
Utána viszont tudsz olyanokat írkálni, hogy
select *
from tabla t
join tabla2@linkneve t2
on t2.id = t.id;Nem én üzemeltetem, így nem tudom, nálunk hogyan vannak konfigurálva az SQL Serverek, meg az Oraclek, de van olyan is, hogy nekem kell Insert ... into tabla@dblink után MS SQL eljárást hívnom, hogy dolgozza fel a külső rendszer, de olyan is bőven akad, hogy SQL Server hívogatja az Oracle eljárásainkat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged