Hirdetés
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Azazello-
üzenetére
"elszoktam a magyar reakcioktol"
Te miről beszélsz?
Milyen érdekes, rajtad kívül más tudott normálisan kérdezni, és kapott is segítséget ebben a topicban és máshol is a PH! fórumain.
Talán mielőtt ujjal mutogatsz másokra, másban keresed a hibát, egy kicsit fordulj magadba, értelmezd (!), amiket írtunk, és gondolkozz el azon, hogy valószínűleg nem véletlenül írtunk annyian egybehangzó véleményt arról, amit kérdeztél (ti. hogy túl nagy téma ahhoz, hogy ezt csak úgy iderittyentsük neked). Elég szomorú, hogy erre így reagáltál, de legalább ezzel bebizonyítottad, hogy semmiféle segítséget nem érdemelsz meg, amíg nem veszel vissza az arcodból. Tudod, ez úgy van, hogy ha én kérek tanácsot, akkor nem nekem nagy a pofám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Milyen érdekes, rajtad kívül más tudott normálisan kérdezni, és kapott is segítséget ebben a topicban és máshol is a PH! fórumain.