- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- iPhone topik
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
thumb
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #871 üzenetére
Szia!
[moderálva]
Olyan stílusban válaszolok általában amilyenben kapom a válaszokat bár ez erős túlzás mert így is igyekszem a lehető legfinomabban fogalmazni ahogyan azt most is tenni fogom.
Korábban már kifejthettem volna nagyobb írásban a véleményemet martonx kolléga írására miszerint "Másrészt baromira semmi köze a problémának az SQL-hez, szvsz nem itt kéne vesződni egy noname CMS telepítési nyűgjeivel." de ezt most akkor meg is tesszük:
Azért ide írtam be a problémát mivel magából az SQL file-ból hiányzott az a pár sor ami nekem kellett volna de abban igaza van maronx-nak, hogy tényleg gőzöm sincs mi az SQL különösebben így mások tanácsára gondoltam azt, hogy abban van a hiba és tévedtem ide. Külön topikot nem szerettem volna nyitni mert én is tudom, hogy nem sok ember jártas a webspell-ben és valószínüleg senki sem írt volna be így az esélyeket latolgatva inkább ez volt az ésszerűbb. [moderálva][moderálva] de mindezektől függetlenül ezúton is nagyon köszönöm a segítséget amit nyújtott
.
[moderálva]
[moderálva]
A lényeg bocs az OFF-ért [moderálva] Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget aki reagált a témában még neked is azért amiért bővebben írtál a drupálról, részemről zárom a témát majd megoldom máshogy.
üdv.: Thumb
[moderálva]
Kivettem, ami nem a topik témájába vág.
[ Módosította: stevve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Politika
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- MSI Pulse GL76 11UEK 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/32GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest