Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mobil flották
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
thumb
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szia!
[moderálva]
Olyan stílusban válaszolok általában amilyenben kapom a válaszokat bár ez erős túlzás mert így is igyekszem a lehető legfinomabban fogalmazni ahogyan azt most is tenni fogom.
Korábban már kifejthettem volna nagyobb írásban a véleményemet martonx kolléga írására miszerint "Másrészt baromira semmi köze a problémának az SQL-hez, szvsz nem itt kéne vesződni egy noname CMS telepítési nyűgjeivel." de ezt most akkor meg is tesszük:
Azért ide írtam be a problémát mivel magából az SQL file-ból hiányzott az a pár sor ami nekem kellett volna de abban igaza van maronx-nak, hogy tényleg gőzöm sincs mi az SQL különösebben így mások tanácsára gondoltam azt, hogy abban van a hiba és tévedtem ide. Külön topikot nem szerettem volna nyitni mert én is tudom, hogy nem sok ember jártas a webspell-ben és valószínüleg senki sem írt volna be így az esélyeket latolgatva inkább ez volt az ésszerűbb. [moderálva][moderálva] de mindezektől függetlenül ezúton is nagyon köszönöm a segítséget amit nyújtott
.[moderálva]
[moderálva]
A lényeg bocs az OFF-ért [moderálva] Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget aki reagált a témában még neked is azért amiért bővebben írtál a drupálról, részemről zárom a témát majd megoldom máshogy.
üdv.: Thumb
[moderálva]
Kivettem, ami nem a topik témájába vág.
[ Módosította: stevve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Építő/felújító topik
- potyautas: Felkonf.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.